Syksy

IMG_0982

Tämä kuluva syksy on ollut mielestäni kyllä ihan poikkeuksellisen kaunis. En todella pysty muistamaan milloin viimeksi vielä lokakuun lopulla olisin pärjännyt paljain säärin ja ilman takkia jäätymättä kuoliaaksi. Tänä syksynä pärjäsi. Kuvasimme nämä kuvat Janitan kanssa viime viikolla. Tuo kuvauspäivä oli ihan erityisen kaunis. Kuulas, kirkas ja lämmin. Vielä neljän jälkeen iltapäivällä aurinko paistoi Korkeavuorenkadulle niin sokaisevasti ettei eteensä nähnyt.

IMG_1033
IMG_1318

Lehdetkin ovat mielestäni sinniteleet puissa ihan poikkeuksellisen pitkään. Vielä nytkin, kun suurin osa lehdistä on jo luovuttanut ja varissut maahan, on tuo mieletön väriloisto säilynyt. Lehdet ovat hehkuneet asfaltilla kirkuvan keltaisina jo päiviä, sen sijaan että olisivat aikaisempien syksyjen tapaan muuttuneet yhdessä iltapäivässä ruskeiksi, märiksi mytyiksi tien reunoille. En kyllä tiedä onko syksy sillain ihan oikeasti ollut jotenkin hehkuvampi, kuin aiemmat vai olenko se vain minä joka näkee nyt paremmin? Osaan ja jaksan pysähtyä katselemaan ja ihastelemaan. Olemaan. Niin tai näin, kiitos syksy 2015 että olet ollut niin hyvä. Talven tulokaan ei nyt ahdista etukäteen vielä yhtään.

IMG_1296


Paitsi vähän. Melko pitkin hampain luovun näistä kepeän kirpeistä päivistä, paljaista sääristä, sukattomista jaloista ja siitä että ulos menee ihan mielellään. Nyt syksy on kuitenkin vielä hetken tässä ja ajattelinkin pukea tämän kuvien asun päälleni vielä niin monta kertaa, kuin vaan kehtaan. Tiedättekö niitä vaatteita, jotka puettuaan tekee heti mieli kohentaa ryhtiään, nostaa leukaa pystympään ja vähän hymyillä omalle peilikuvalleen että hitto vie et näytä sittenkään ollenkaan hassummalta? No, mä en tiennyt että sellaisia on. Nyt tiedän.

IMG_1324IMG_1007

Takki: KappAhl (vanha)
Paita: Topshop
Hame: BikBok
Kengät ja laukku: NewLook

Tags:
,
10 Comments
 • camilla
  Posted at 21:30h, 03 marraskuu Vastaa

  On kyllä upeat kuvat ja tosiaan ihana asu. :)

  Et ole ainut joka kiinnittänyt huomiota valoisuuteen ja poikkeuksellisen upeaan syksyyn. Kyllä se sää ja auringonpaiste vaan vaikuttaa mielialaan ja energiatasoon. :)

  • Sanni
   Posted at 20:41h, 04 marraskuu Vastaa

   Vaikuttaa kyllä ihan älyttömästi. Tää syksyn verkkainen vaihtuminen talveen on menny tähän asti ainakin ihan uskomattoman helposti. Ei ollut haikea hyvästellä edes kesää, ku syksy olin näin upea.

 • Emmi Tissari
  Posted at 09:03h, 04 marraskuu Vastaa

  No voi GAAA, mitä kuvia. <3___<3

  • Sanni
   Posted at 20:42h, 04 marraskuu Vastaa

   No nii’i! Janita se osaa.

 • Jenny
  Posted at 09:48h, 04 marraskuu Vastaa

  Ihastuttava asukokonaisuus! :)

  • Sanni
   Posted at 20:42h, 04 marraskuu Vastaa

   Voi kiitos.

 • Jenni / New life
  Posted at 11:19h, 04 marraskuu Vastaa

  Ihanan hempeät sävyt sun asussa ja niin kauniit kuvat! Oon samaa mieltä, että jotenkin tämä syksy on edeltäjiään kivempi ja valoisampi… tai sitten sitä tosiaan vaan katselee maailmaa eri tavalla.

  • Sanni
   Posted at 20:44h, 04 marraskuu Vastaa

   Kiitos Jenni. Tuo Janita kameran takana on ihan älyttömän taitava.

 • Ansku
  Posted at 12:38h, 04 marraskuu Vastaa

  Aahh sä olet yhdistänyt ihanasti roosan ja harmaan. Mä olen vähän sillä silmällä tota väriparia katsellut mut ei omaata kaapista oikein pinkkiä löydy. Hö :D

  • Sanni
   Posted at 20:45h, 04 marraskuu Vastaa

   Mustakin ne näyttää kyllä freesiltä yhdessä. Tuo laukku tosin kyllä mullakin ainoa asia, joka mulla tuossa värissä löytyy.

Post A Comment