Perjantaimuija

_MG_2112
Perjantai, aah! Tälläkään viikolla ei  ole yhtään sellainen fiilis, että perjantai olisi tullut hetkeäkään liian aikaisin. Parasta tässä tulevassa viikonlopussa on se ettei sen varalle ole , huomista tyttöjen iltaa lukuunottamatta, mitään suunnitelmia. Odotuksia ehkä, mutta nekin varsin maltillisia. Jos yhtenä aamuna saisi nukkua yhdeksään, toisena istua valmiiksi katettuun aamiaspöytään niin kaikki odotukset olisi ylitetty. Ihan erityisiä ovat nämä perjantait, jolloin Roma pääsee töistä jo kahdelta. Alba on yleensä silloin vielä päiväunillaan, saadaan olla hetki ihan vain me kaksi. Päivä tuntuu muutenkin pidemmältä, eikä kumpikaan meistä ole heti säntäilemässä menoihinsa. Istutaan keittiön pöydän ääreen, keitetään kahvit,  joskus saatetaan jopa ihan käydä sellaista oikeaa keskustelua. Sen sijaan siis, että pläräisimme puhelimiamme, tai puhuisimme vain siitä mitä ja miten Alba on milloinkin tehnyt tai sanonut.

_MG_2178

Takki: Second Hand
Farkut: Vans (ikivanhat)
Neule: Topshop
Kengät: NewLook

Perjantai on yleensä myös viikon ainoa päivä, kun ehdimme ulkoilla ihan kunnolla, koko perhe yhdessä. Se on kuulkaas suurta luksusta se. Tänään ehdittiin napata asusta muutamat kuvatkin ennen pimeän laskeutumista. Myönnettäköön, että ihan joka päivä en pukeudu näin leikkipuistoon. Tänään on kuitenkin suunnitelmissa poistua kotoa vähän ihmisten ilmoille, ja siksi tällainen ihan kreisi panostus; treenitrikoot vaihdettu farkkuihin, adidaksen ultra boostit tennareihin ja tuulitakki turkikseen.

_MG_2118
Muikea perjantaimuija siinä niin, vaan mikäs tässä muikistellessa kun kameran takana on tällainen aika rakas tyyppi, joka ihan uskomattoman kärsivällisesti jaksoi kuunnella ja toteuttaa mun toiveita vielä yhdestä kuvasta :

_MG_2126
Pian ajattelin sulkea koneen ja puhelimen loppupäiväksi ja yrittää olla enemmän läsnä ja kiinni tässä oikeassa hetkessä. Naurettavan usein jämähdän selailemaan puhelimesta milloin mitäkin, enkä enää näe tai kuule mitä ympärillä tapahtuu. Olen nyt viime aikoina ihan tietoisesti yrittänyt vähentää turhaa kännykän hiplaamista, kotiin tullessa nostan puhelimen kirjahyllyn päälle, jotten jokaisena toimettomana hetkenä heti tarttuisi siihen. Tuo kikka toimikin alkuun aika hyvin, mutta nyt jo kyllästyttää olla varvistelemassa puhelinta sieltä hyllyn päältä kolmen minuutin välein. Täytynee siis kehitellä jotain järeämpää.

Nyt kuitenkin kaadan itselleni tilkan valkkaria ja käyn tosissani tämän perjantain kimppuun. lIhanaa, rentouttavaa viikonloppua te kaikki. Nautitaan!

Tags:
8 Comments
 • Aliisa
  Posted at 22:40h, 06 marraskuun Vastaa

  Täällä kans yks perjantai-riemutyyppi. Halusin vaan tulla sanoo et ihanan aitoo meininkii ja kiva lukee vähän instagramii pidemmin! Peukku tälle hommalle

  • Sanni
   Posted at 17:41h, 07 marraskuun Vastaa

   Perjantairiemu on kyllä vertaansa vailla, peukku sille. Niin kivaa kuulla, että meidän perheen jutut kiinnostaa.

 • Reetta Ekström
  Posted at 23:56h, 06 marraskuun Vastaa

  Moikka Sanni vielä näin virtuaalisesti, nyt jopa uskallan sanoa sen, mitä eilen en saanut sanotuksi! :D
  Oon katsonut kaikki sun iholla jaksot ja ihaillut sun tyyliä siitä asti – olit just niin ihanan aito livenä, mitä oon ajatellutkin.

  Tervetuloa Bellaan ihana! <3

  • Sanni
   Posted at 17:42h, 07 marraskuun Vastaa

   no ihana sinä <3 ! Ja kiitos samoin kuules.

 • Anu
  Posted at 17:02h, 07 marraskuun Vastaa

  Moikka Sanni! Sun blogi on vienyt mut jo nyt mennessään! :) Joka päivä (joskus jopa monta kertaa) täytyy käydä kurkkaa onko tullut uutta postausta. Sulla on upea tyyli! Ja vaikutat valovoimaiselta ja aidolta ihmiseltä.
  Mistä muuten on sun pipo joka näkyy instagramin kuvassa?

  • Sanni
   Posted at 17:44h, 07 marraskuun Vastaa

   Moiii Anu :)
   Kiitos kommentista, hyvä fiilis välittyi tänne ruudun toiselle puolellekin.

   Pipo on vanha ku taivas, ostettu muistaakseni hennesistä silloin aikoinaan.

 • Emma
  Posted at 19:51h, 07 marraskuun Vastaa

  Kovin on upea tämä muija! ❤_❤

  • Sanni
   Posted at 21:29h, 08 marraskuun Vastaa

   Kiitos! Ja ihan just noita samoja sanoja käyttäisin susta. Ehkä yhen hehkuvan lisäisin johonkin väliin.

Post A Comment