Hyvää huomenta!

IMG_3176
Viime yö ei varsinaisesti ollu tässä huushollissa se kaikkein levollisin. Heräsimme tunnin välein rauhoittelemaan itkevää lasta. Yhteensä ainakin viisi kertaa nousin sängystä, keräsin ympäri huonetta heitetyt unilelut takaisin sängyn kulmaan, silitin pientä päätä, asettelin peittoa ja tyynyä paremmin, suhisin ja hyräilin. Lopulta, kun mikään ei saanut lasta nukahtamaan uudelleen; otin syliin ja heijasin uneen. Aamulla sängystä noustessa en ollut iiihan varma olinko itse edes koskaan nukahtanut. Pää tuntui raskaalta ja teki vaan mieli hautautua takaisin peittoihin. Päätin kuitenkin että hitto vie, en kyllä anna yksien huonojen yöunien piirtää suuntaa koko päivälle. Oon nimittäin huomannut, että aika usein valitsen päivän fiiliksen juuri tuolla heräämisen hetkellä. Tänään päätin, että se fiilis on hyvä. Nousin ylös, halasin ja suukotin isoa ja pienempää, petasin sängyt. Otin kuuman suihkun, pukeuduin ja laittauduin. Laitoin kahvin tippumaan ja aamupuuron hautumaan. Ja kas vaan, nyt fiilis on jo ihan toisenlainen. Enkä oo vielä ehtinyt juomaan kuin yhden kupin sitä kahvia! Tästä tulee vielä kelpo keskiviikko.

Miellyttävää päivää kaikille muillekin!

pst. Blogia voi nyt seurata bloglovinissa, facebookissa ja instagramissa. Seurantanappulat löytyvät niin tuosta postauksen alta kuin tuolta sivupalkistakin.

pst.2. Tähän olisi ollut kiva laittaa joku tuore kuva tältä aamulta, mutta kamerasta on akku loppu, eikä laturia löydy mistään. Siksi kuva heinäkuiselta Madridin reissulta, yhdeltä maagisen kauniilta aamulta.

Tags:
2 Comments
 • Eve
  Posted at 13:57h, 13 marraskuu Vastaa

  Just eilen joogassa ennen alkumantroja kehotettiin miettimään millä mielin aamulla on herännyt ja onko niillä aamun ensimmäisillä ajatuksilla ollut jotain yhteyttä siihen millainen päivästä on muotoutunut. Pysäytti, ja vähän alkoi itkettämäänkin (kuten joogassa usein mulle käy, liikutun niin siitä itseeni keskittymisestä, u know). Viime kuukausina lähes jokaisena arki-aamuna on vituttanut ja aika paskoja päivätkin on sitten olleet. Jotain on nyt tehtävä, aloitettava aamuista.

  • Sanni
   Posted at 19:00h, 15 marraskuu Vastaa

   Jooga kuulostaa kyllä hyvältä. Oon itekki ajatellu sen alottamista. Hyvää ryhtiä ja rauhottumista kaipaisin. Samoin ku sitä itseeni keskittymistä, vaikka varmaan sitä itkua tuhristaisinkin. Tiiän mistä puhut.
   Ja joo, mä oon viime aikoina pistäny merkille, että ne aamut todellakin on just niitä, jotka määrittää aika pitkälle sitä, millaiseksi päivä muodostuu. Oon yrittäny aina keksiä jotain erityisen kivaa niille aamuille, kun fiilis on ihan musta. On auttanut, helpottanut ainakin. Kokeile!

Post A Comment