Viikon jokaisen päivän asu

image


image
image

Takki: Bik Bok (vanha)
Neule: J&ans Dolce & Gabbana (2nd hand)
Mekko: Bik Bok (vanha)
Housut, laukku ja kengät : H&M

Viime keväänä myin suunnilleen 3/4 kaikista vaatteistani, ja nyt syksyllä vielä jatkoin projektia niin, että tällä hetkellä mun vaatekaapissa on suunnilleen 30 vaatekappaletta + takit. Tähän asti pukeutuminen on ollu helpompaa ja kivempaa, kuin ehkä ikinä aiemmin. Kun valinnanvaraa ei järin hirveästi ole, pukeutuminen on aika vaivatonta. Tykkään aivan kaikesta mitä tuolla vaatehuoneessa tällä hetkellä on ja jokainen vaate on ahkerassa käytössä. Mutta myönnettäköön että nyt, kun on melkein puoli vuotta pukeutunut suunnilleen samoihin vaatteisiin alkaa vähän kyllästyttää. Ilmojen viiletessä huomasin myös, että suurin osa säästämistäni vaatteista on sellaisia, että voisi kuvitella meikäläisen asuvan jossain, missä on vuoden ympäri vähintään +25 lämmintä.
Onneksi kukaan ei kuitenkaan kiellä käyttämästä mekkoja ja hameita housujen kaverina, koska teen niin suunnilleen kuutena päivänä viikosta. Vähintään yhtä usein jalkaan päätyy myös nämä kuvan tekonahkahousut.

Ja kas näin, kolmen asupostauksen jälkeen oottekin jo nähneet kaiken, mitä päälleni voin laittaa.

Kuvat: Janita Autio

Mites muuten nää mun kuvanmuokkausskillsit? Hiusten, naaman ja takin väri on vähän eri joka kuvassa.

Tags:
14 Comments
 • Hanna
  Posted at 20:11h, 12 marraskuun Vastaa

  Äh en kestä kun oot niin kaunis. Mun pitäs tehdä sama homma, karsia vaatteista. Miks niitä samoja pitääkin jemmata vuodesta toiseen, ja aina huomata että se on se murto-osa mitä tulee pidettyä.. Varsinkin nyt on kotona näiden pienten kanssa ja käytetyin vaateyhdistelmä on trikoot ja villapaita:D Huoh.

  • Sanni
   Posted at 13:05h, 23 marraskuun Vastaa

   Voi kiitos!

   Ja hei, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sitä vaatteiden (ja muutenkin turhan/ylimääräisen tavaran) karsimista. Kevenee mieli kummasti.

 • Sandra
  Posted at 21:38h, 12 marraskuun Vastaa

  Tyyli-ikoni ! :)

  • Sanni
   Posted at 13:05h, 23 marraskuun Vastaa

   hahah ihana sinä <3

 • Jenni / New life
  Posted at 21:40h, 12 marraskuun Vastaa

  Ihana asu! Voisin itsekin pukeutua samanmoiseen ja varmaan vielä pukeudunkin :)

  • Sanni
   Posted at 19:02h, 15 marraskuun Vastaa

   Kokeile joo! Tässä asussa oli helppo ja hyvä olla. Skarppi, mutta rento.

 • jaana
  Posted at 22:13h, 12 marraskuun Vastaa

  Sussa on jotain huolettoman tyylikästä :)
  Ihana et nyt saa ihastella näitä sun asuja (vaikkakin niitä oli vain kolme) täällä blogin puolella ;)

  -jaana

  • Sanni
   Posted at 19:02h, 15 marraskuun Vastaa

   Kiitos! Kiva kuulla, että joku näkee näissä jotain. Ja ihanaa, että kommentoit.

 • Myy
  Posted at 20:56h, 15 marraskuun Vastaa

  Olipa ihana yllätys löytää sun blogi! Seurasin sua aikoinaan Iholla-sarjassa ja ihailin sun tyyliä, kauneutta ja rohkeutta. Oonkin nyt sun blogin takuuvarma seuraaja! :)

  • Sanni
   Posted at 13:06h, 23 marraskuun Vastaa

   JEEE! Ihanaa, että oot löytänyt tiesi tänne.

 • Sanna
  Posted at 15:24h, 17 marraskuun Vastaa

  Jeeeeee moikka Sanni!
  Seuraan sua instassa ja olit ihan lemppari jo Iholla-ohjelman tullessa telkusta!! Huippua että oot ruennu bloggaamaan. Samaistun vaatemakuusi ja tykkään tosi paljon tyylistäsi sekä tavasta yhdistellä vaatteita. Rentoa, mut silti tyylikästä.

  Mielenkiinto heräsi tuosta vaatekaapin sisällön pienentämisestä. Miten käytännössä toteutit sen? Laitoit myyntiin vaan ne mitkä ei sillä hetkellä tuntunut kivalta, vai piditkö vaatteita eka esim. varastossa ja jos et kaivannut niitä niin heivasit pois? Ois tosi mielenkiintosta kuulla tuosta lisää, koska itsekin uskon että ihminen ei oikeasti tarvitse vaatteita kun vaan muutamia, ja kaapissa pitäisi olla vaan ne mitkä on oikeesti ihania ja missä on itsevarma olo! Itsellä on tähän vielä oppimista, ja sit huomaan ”säästeleväni” niitä kaikkein kivoimpia vaatteita (eli siis en pidä niitä kun erittäin spesiaaleissa jutuissa) miten tyhmää?!! Ja varmaan tähänkin vaikuttaa tosi paljon se oma ostoskäyttäytyminen, et miten ostaa. Jos osaa miettiä ostotilanteessa fiksusti et tarviinko tätä oikeesti vai en.. Tuossa onneksi on itse tullut harpattua jo suuresti eteenpäin. Ei tule enää ostettua mitään, josta ei tule suoranainen wow-efekti.

  Näköjään laitoin heti ekaksi kommentiksi romaanin, mut on niin mielenkiintonen aihe :)
  Varmasti jään seurailemaan ja lukemaan tekstejäsi!

  • Sanni
   Posted at 13:10h, 23 marraskuun Vastaa

   Ihania nää tällaiset romaanin pituiset kommentit, saa laittaa jatkossakin :)

   Voisin itse asiassa tehdä ihan oman postauksensa tuosta karsmisiprojektista. Mutta ihan näin nopeasti vastaten: muuton yhteydessä olin sullonut muutaman vaatteita sisältävän jätesäkin alavarastoon (nämä vaatteet olivat siis sellaisia jotka olin pakatessa laittanut ehdottomasti säästettävien vaatteiden läjään) ja unohtanut ne sinne tyystin. Löysin ne sieltä vajaa vuotta myöhemmin, ja tuolloin tajusin kuinka paljon turhaa tavaraa kaappeihin on kertynyt. Heivasinkin nuo säkit samantien myyntiin, ja karsin samalla myös kovalla kädellä vaatehuoneessa olevia vaatteita/kenkiä/asusteita jne. Eikä ole kyllä kertaakaan kaduttanut jälkeenpäin. Sitä kuvittelee olevansa enemmän kiintynyt tavaroihinsa, kuin sitten todellisuudessa onkaan.

   • Sanna
    Posted at 11:42h, 24 marraskuun Vastaa

    No niimpä! Ja se tunne mikä tulee, kun saa heivattua menemään itselle ylimääräistä tavaraa. Mulle tulee aina vapautuneempi olo jo kun vien esimerkiksi roskat roskikseen tai tavaraa varastoon :D Mistähän sekin johtuu. Mutta nykysin tulee vaan niin paljon haalittua tavaraa, mitä todellisuudessa ei tarvitsisi!

    • Sanni
     Posted at 15:13h, 24 marraskuun Vastaa

     Se on kyllä ihan huikea! Olo kevenee ainakin sen heivattavan tavaran painon verran, usein enemmänkin.

Post A Comment