Alkukankeutta

IMG_3303IMG_3307

Hauskaa, kuinka paljon merkitystä voi olla sillä mihin aikaan päivästä poistuu kotoa. Tänään oon lukenut n.kymmenen postausta ja vähintään yhtä monta WhatsApp-viestiä siitä kuinka kamala sää ulkona on. Tuntuu hassulta, koska mun päivään on tänään paistanut aurinko. Ensimmäinen kotoa poistuminen ei ollut pakollinen ennen iltapäivää, ja silloin tuolla paistoi niin, että silmiin sattui. Myös sellainen kuvainnollinen aurinko on tänään porottanut. Oon  saanut hoidettua asioita, jotka on roikkunu hoitamattomina n.ikuisuuden, tapasin ihmisiä tuttuja ja ystävän, join iltapäiväkahvit kahvilassa kaikessa rauhassa ihan yksinäni. Ilta ollaan saatu olla kotona kaikki me kolme, kerrankin samaan aikaan. Niin se vaan onni rakentuu niistä pienistä, pienistä asioista. Myös sillä, löytyykö jääkapista maitoa aamukahviin on aika suuri merkitys päivän onnistumisen kannalta. Tänään löytyi, mutta sen te ehkä jo arvasittekin.

IMG_3305

IMG_3306
Maailman kaunein takki: Bik Bok, Never Denim Collection
Neule: Topshop
Farkut: Zara
Kengät: Mango

Oon muuten nyt tässä huikean kahden viikon mittaisen blogiurani aikana pistänyt merkille, että mun huomattavasti helpompaa kirjoittaa tänne jostain rajatusta aiheesta / asiasta, kuin päivän kuulumisista. Yhtäkkiä ujostelen jakaa tänne niitä arkisia juttuja ja päivän tapahtumia. Enkä oiken edes tiedä miksi? Muiden blogeissa pidän melkein eniten juurikin ihan niistä tavallisista kuulumisista, joten tähän asiaan on nyt tultava muutos. Yritän nyt tässä päästä eroon turhasta kainostelusta ja jakaa tänne enemmän sitä meidän ihan oikeaa elämää ja arkea. Oon myös huomannut että esimerkiksi instagramiin lataan paljon helpommin kuvia Albasta ja Romasta. Täällä blogissa mulla on paljon suurempi kynnys siihen. Miksi? En osaa selitää sitäkään. Ja kuten ehkä huomaatte mun on myös aika hankala vetää minkän sortin yhteyttä tekstin ja kuvien välille. Laitetaan kaikki alun kankeuden piikkiin.

Ja hei, mua kiinnostaa kuulla minkälaiset jutut tai postaukset teitä kiinnostaa. Mistä haluaisitte lukea tai nähdä enemmän, mistä taas vähän vähemmän?

22 Comments
 • Eve
  Posted at 22:13h, 17 marraskuun Vastaa

  Mä katoin Iholla-sarjaa ja ihastelin teidän kotia jo silloin! Taisitte asua sillon kyllä eri kodissa, mutta itse toivoisin kotipostausta ja paljon kuvia teidän kodista :) Itse vain huokailin, miten joku osaa sisustaa niin kivasti! Lisäksi asupostaukset on kivoja, sillä ylläri ylläri, osaat myös pukeutua hyvin ;)

  • Sanni
   Posted at 09:07h, 18 marraskuun Vastaa

   Niin kiva kommentti, kiitos!

   Ja joo, ihan oikeassa oot, asuttiin silloin kuvausten aikaan suunnilleen puolet tätä nykyistä pienemmässä asunnossa, joten sisustamista on saanut tehdä täällä vähän enemmän, mikä on vaan ihanaa! Tässä muutaman viikon sisällä esittelen varmasti ainakin osan tästä kodista, ja omista ajatuksistani mitä tulee kotiin ja sen laittamiseen.

 • Sina V.
  Posted at 22:48h, 17 marraskuun Vastaa

  Ihana, ihana postaus! Mä tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja myöskin tuo sun päällä oleva asu on mun mieleen :) Tykkään ainakin lukea rentoa, piristävää tekstiä ja mustakin sellaisia normikuulumisia on mukava lukea. Kiva, että oot alkanut kirjoittaa, tykkäsin tosi paljon seurata Iholla sarjaa kun olit mukana.

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  • Sanni
   Posted at 09:11h, 18 marraskuun Vastaa

   No hei ihana, ihana kommentti. Asu- ja sisustusjuttuja varmasti tuun tänne kyllä jatkossa tekemään enemmänkin. Niiden normikuulumisten ja sellaisten tältä näyttää minun/meidän päivä- tyyppisten postausten tekemistä alan nyt treenaamaan :)

 • Miia
  Posted at 00:04h, 18 marraskuun Vastaa

  Edellisten kanssa ehdottomasti samaa mieltä, eli kodista olis kiva lukea ja samoin asuista. :) Lisäksi on itselleni jäänyt vähän auki kuka ylipäätään olet, esim ammatilta, kinnostuksenkohteilta yms. Myös tietysti kaikki pikkulapsiperheen arkeen liittyvät postaukset ovat omasta mielestä tosi mielenkiintointoisia ja ihanan symppiksiä lukea! Sitten tietty kaikko hää-, vauva-aika-, kokkaus-, mielipide- ja muut postaukset olis jees! Voi että, ideoita tulisi vaikka millä mitalla. :D Toki itse päätät mitä julkisesti omasta elämästä kirjoitat, mutta stemppaan ainakin itse olemaan aito ja jättää turha kainostelu! Olet tosi inspiroiva ja symppis joten mielenkiinnolla odotan. :)

  • Sanni
   Posted at 09:16h, 18 marraskuun Vastaa

   Kiitos kommentista Miia :) Itsekin sain tuosta napattua nyt useammankin postausidean tulevaa varten. Varmasti ainakin vauva-ajasta ja häistä tulee vielä omat postauksensa, todennäköisesti useampikin. Ideoita siis saa jakaa aina jatkossakin :)

 • anna
  Posted at 09:36h, 18 marraskuun Vastaa

  Tyylipostaukset kiinnostaa kovasti! Pukeutumisestasi saa kovasti inspiraatiota. Lisäksi olisi kiva tietää susta ja Romasta; missä olette tavanneet, teidän yhteisistä harrastuksista, jos haluat niistä kertoa. Myös raskausajasta ja ajatuksista olisi kiva lukea. Mukavaa, että olet pistänyt blogin pystyyn.

  • Sanni
   Posted at 20:35h, 19 marraskuun Vastaa

   hihii täältähän tuli heti vaikka kuinka monta postausideaa!

 • Jenni / New life
  Posted at 10:20h, 18 marraskuun Vastaa

  Mua ainakin kiinnostaisi asujutut ja hetket ylipäätään elämästä. Vaikka jotain random-kuvia ja muutama miete päivältä on myös kivaa vaihtelua :) Päivän positiiviset jutut on aina kivaa luettavaa.

  • Sanni
   Posted at 20:36h, 19 marraskuun Vastaa

   Samaa mieltä. Vaihtelevuus ja aiheiden laaja kirjo ehdottomasti plussaa blogeissa. Ja positiivisia mietteitä, tapahtumia jne. ei voi koskaan jakaa liiaksi asti. Sellainen siis varmasti toteutukseen.

 • Julia
  Posted at 10:22h, 18 marraskuun Vastaa

  Heippa! Tykkään kovasti sun blogista ja tavasta kirjoittaa, en malta odottaa mitä tulevan pitää! Tykkään itsekin juuri arkisista postauksista, ja täten olisikin kiva vaikka ”päivä kanssani” -tyyppinen postaus. :) Ihanaa joulun odotusta sinne!

  • Sanni
   Posted at 20:37h, 19 marraskuun Vastaa

   Jooo! Sellaisen teen kyllä vielä joskus. Tykkään niistä itsekin.

   Ihanaa joulunalusaikaa myös sinne <3

 • prettymurmel
  Posted at 19:53h, 18 marraskuun Vastaa

  Asukuvat, kotikuvat, ruokajutut ja perhe-elämän käsittely iskevät muhun parhaiten! :)

  • Sanni
   Posted at 20:33h, 19 marraskuun Vastaa

   Sama täällä, ihan nuo tismalleen samat aiheet mua kiinnostaa muiden blogeissa.

 • Essi
  Posted at 14:20h, 19 marraskuun Vastaa

  Moikka! Mua kiinnostais kuulla kahvilasuosituksia Helsingissä, ja toki mielellään muitakin Helsinkivinkkejä. :-)
  Ihana positiivisuus sun blogissa!

  • Sanni
   Posted at 20:33h, 19 marraskuun Vastaa

   Hei joo tää on hyvä. Näistä todellakin teen vielä oman postauksensa. Tiedän niin monta ihanaa kahvilaa.
   Kiitos ideasta, ja kommentista :)

 • fannii
  Posted at 22:30h, 22 marraskuun Vastaa

  Moikka! Muakin kiinnostaa kaikki tyyliin liittyvät jutut ja kotipostaukset. Ihailen sun tyylikästä mutta rentoa tyyliä ihan satasella ja haluaisinkin kysyä sulta, et millasia vaatteita/asuja käytät ns. siisitimmissä tilaisuuksissa kuten työhaastatteluissa? Kiitos vielä ihanasta blogista, kaunista tulevaa viikkoa sulle! :)

  • Sanni
   Posted at 09:36h, 23 marraskuun Vastaa

   Moii! Kiitos kommentista. Asu- ja kotijuttuja tuun varmasti jatkossa ihan säännöllisesti tekemään. Niiden tekeminen kiinnostaa itseänikin ihan erityisesti.
   Ja hei tuosta pukeutumisesta erilaisiin tilaisuuksiin voisin myös tehdä oman juttunsa blogiin.

   Ihanaa viikkoa myös sinne :)

 • OOTW | BELLA-BLOGIT
  Posted at 17:48h, 24 marraskuun Vastaa

  […] Kun muutama postaus takaperin kyselin teidän toiveita postausten aiheista, niin melkein jokaisessa kommentissa toivottiin […]

 • OOTW | Sanni Trishin
  Posted at 17:09h, 26 marraskuun Vastaa

  […] Kun muutama postaus takaperin kyselin teidän toiveita postausten aiheista, niin melkein jokaisessa kommentissa toivottiin […]

 • i
  Posted at 13:50h, 12 joulukuun Vastaa

  Häät kiinnostaisivat minuakin! asujen lisäksi voisi olla jokin lempi korut/asusteet postaus, millaisia asusteita käytät ja millaisia haluaisit hankkia? Oletko esimerkiksi pitkään haaveillut jostakin korusta?

  Olen jo pitkään seurannut satunnaisesti instagram tiliäsi iholla sarjan jälkeen ja oli todella mukava yllätys löytää blogisi :) tätä on ollut mukava lukea ja luen varmasti jatkossakin!

 • MEIDÄN KOTI | Sanni Trishin
  Posted at 18:03h, 07 tammikuun Vastaa

  […] Kyselin tuossa taannoin teiltä toiveita postausten suhteen, ja sisustuspostauksia ja kotiesittelyä oli toivottu aika monessa kommentissa. Rakastan itsekin päästä näkemään kuinka muut ihmiset asuvat. Ulkona kävellessä kurkin ihan häpeilemättä valaistuihin asuntoihin ja mietin millaistahan elämä noiden ikkunoiden takana on. Tämä talo, jossa asutaan on aika yhteisöllinen. Tiedän oikeastaan jokaisen naapurin, rappukäytävässä moikataan ja vaihdetaan usein kuulumisiakin. Lapset leikkivät pihalla yhdessä jne. Tähän vertauskuvana se, että asuimme edellisessä asunnossamme Töölössä kolme vuotta ja törmäsin sinä aikana kahteen naapuriin. Siis kahteen. Kolmessa vuodessa. […]

Post A Comment