Hyvä arki paras arki

_MG_2403
_MG_2409

Ihanaa olla kotona. Lasta ehti muutaman päivän aikana tulla aivan järjetön ikävä (8,5 tunnin paluumatkasta selailin valehtelematta varmaan ainakin kolme tuntia videoita ja kuvia Albasta eh). Viimeisten kahden vuorokauden aikana olen matkustanut yhteensä reilu 20 tuntia ja nukkunut 7. Ei ihan ehkä ollut se rentouttavin reissu, vaikka älyttömän kivaa olikin. Tämä tavallinen arki ja kotona oleminen on musta kuitenkin kaikkein parasta, kunhan vaan säännöllisin väliajoin pääsee täältä myös pois. Nyt laitan pannullisen kahvia tippumaan ja avaan sähköpostin. Tämä maanantai meneekin aika tiiviisti töitä tehden, ensin päivä täällä kotona ja sitten vielä ilta toisaalla.

Mukavaa uutta viikkoa, tehdään tästä hyvä.

Tags:
,
6 Comments
 • Sanna
  Posted at 11:01h, 23 marraskuu Vastaa

  Kyllä kotona olo vaan on parasta. Mutta sitä piristää just pienet reissut muualle, osaa näin arvostaakkin paremmin kotiaan :) Laitoin sulle muuten kommenttia vanhaan postaukseen, jossa puhuit vaatekaapit pienentämisestä. En tiedä tuleeko sulle ilmoitus aina niistä vanhoihin postauksiin laitetuista kommenteista :)

  • Sanni
   Posted at 13:12h, 23 marraskuu Vastaa

   Hei pahoittelut, multa oli näköjään jäänyt useampaankin tuon postauksen kommenttiin vastaaminen. Nyt sieltä kuitenkin löytyis lyhykäinen vastaus tuohon sun kysymykseen, mutta teen aiheesta kyllä vielä oman postauksensa :)

 • Sina V.
  Posted at 15:53h, 23 marraskuu Vastaa

  Arki on kyllä välillä ihan kivaa ja kotona olo mukavaa. Sen takia kaikki reissut ja erikoisuudet tuntuukin kivemmiltä, kun niitä on aina välillä arjen seassa. Mukavaa viikkoa sullekin :)

  • Sanni
   Posted at 21:21h, 24 marraskuu Vastaa

   No juurikin noin!
   Ihanaa viikkoa sullekin Sina :)

 • Sanni
  Posted at 06:15h, 24 marraskuu Vastaa

  Hei, saanko kysyä mitä teet työksesi blogin lisäksi? ?

  • Sanni
   Posted at 15:12h, 24 marraskuu Vastaa

   Aina saa kysyä :) Uskon tosin, etten tule työstäni täällä blogissa puhumaan.

Post A Comment