Muiden kodit

imageimageimageimage image image image image

Sivulauseessa taisin joskus mainitakin, kuinka pyörittelin ajatusta oman blogin perustamisesta todella pitkään. Jostain syystä vähän vierastin ajatusta sellaisesta blogista, jossa kirjottaisin vain itsestäni. Olinkin jo ehtinyt päättämään, että perustaisin blogin jossa kuvaisin ja kertoisin vain muista ihmisistä; tyylistä, kodista, urasta, äitiydestä, intohimosta, sinkkuudesta, elämäntavasta. Ajatus kuitenkin muuttui matkan varrella, ja itsestään/omasta elämästään kirjoittaminen tuntuikin lopulta kaikkein helpoimmalta vaihtoehdolta. Materiaalia kun saa kerrytettyä ihan tosta noin vaan. Ei tarvitse säätää aikataulujen kansa (olen mm. yrittänyt järjestää yksiä kuvauksia tässä nyt noin puoli vuotta siinä onnistumatta). Nyt olen kuitenkin ajatellut, että alottaisin sellaisen juttusarjan jossa säännöllisen satunnaisesti esittelisin täällä kuvien kera jonkun kiinnostavan tyypin/kodin/tarinan. Miltä kuulostaa? Tai tuleeko teille heti mieleen joku tyyppi kenestä ehdottomasti halusitte kuulla ja nähdä lisää? Yritän laittaa onnistumaan.

Tässä kuvituksena otoksia paikasta, jota olen kutsunut kotikodiksi pian 13 vuotta. Sen on sisustanut ihminen, jonka nyt huomaan vaikuttaneen todella paljon siihen, miltä meidän omassa kodissa nyt näyttää. Ei varsinaisesti mitään pelkistettyä mustavalkoista minimalismia löydy kummankaan kotoa.

8 Comments
 • Enni
  Posted at 22:37h, 27 joulukuun Vastaa

  Kaunis kotikoti, ihanan kodikas ja tyylikäs samaanaikaan!

  • Sanni
   Posted at 20:36h, 09 tammikuun Vastaa

   Kiitos, niin mustakin :)

 • Jonna
  Posted at 22:57h, 27 joulukuun Vastaa

  Ehdottomasti kyllä kotijutuille. Ja tämä kotikoti on niiin kaunis. ?

  • Sanni
   Posted at 20:36h, 09 tammikuun Vastaa

   Jee! Ensimmäinen juttu onkin jo vireillä, eli kohta pärähtää eetteriin.

 • Jonna
  Posted at 08:49h, 28 joulukuun Vastaa

  Ehdottomasti kyllä kotijuttusarjalle. Ja tuo kotikoti on todella kodikkaan oloinen, niin kaunis.

  • Sanni
   Posted at 20:37h, 09 tammikuun Vastaa

   Joo, äitini kyllä osaa tämän sisustushomman ja tunnelman luomisen.

 • JenniV
  Posted at 08:51h, 30 joulukuun Vastaa

  Onpa harmonisen näköinen koti ja kotijuttu-sarja kuulostaa hyvälle! :)

  • Sanni
   Posted at 20:37h, 09 tammikuun Vastaa

   Hei, jes kivaa että asia sai kannatusta. Eka juttu tosiaan tulossa piakkoin.

Post A Comment