Walking down the memory lane

 

Tältä näyttää mun työpöydällä juuri nyt. Viikon missiona on ollut siivota ensin koneen 37 000 kuvaa ja sen jälkeen käydä kynän kanssa läpi nämä jo teetetyt kuvat. Mulla on ollut jo monta vuotta tapana kirjoittaa teettämieni kuvien taakse muutama rivi, kertoa jotain erityistä tuosta kuvan hetkestä. Joskus se on tunne, toisinaan taas joku hauska sattumus tai tapahtuma, hyvä keskustelu tai muuten vaan joku erityinen hetki, joka liittyy tuohon valokuvaan. Näin jälkeenpäin kuvia selaillessani olen ihan älyttömän hyvilläni siitä, että olen silloin aikoinani tuon tavan aloittanut. Vaikka vielä muistankin lähes kaikkien tänä aikana teettämieni hetkien tunnelman ja tapahtuman, niin asia ei välttämättä enää 20- tai 50- vuoden päästä ole samoin. Tuntemattomallekin katsojalle kuvat muuttuvat pelkistä kuvista kokonaisiksi tarinoiksi noiden muistiinpanojen kautta.

 

Pitäisi teettää kuvia ehdottomasti enemmän, ja säilöä niitä koneen uumenissa ehdottomasti vähemmän. Tulin niin hyvälle tuulelle kaikkia näitä vanhoja kuvia selaillessani. Kuinka hienoa elämä onkaan. Lämmin ja kiitollinen olo.

Tags:
,
10 Comments
 • Emma
  Posted at 14:54h, 06 tammikuun Vastaa

  Ihanaa Sanni! <3 Jälleen kiroan omaa saamattomuuttani.

  • Sanni
   Posted at 20:39h, 07 tammikuun Vastaa

   Mä kiroan omaa saamattomuuttani sitten aivan kaikissa muissa asioissa. Välillä aina mietin, että millä polttoaineella sä käyt kun jaksat kaikkea sitä mitä jaksat, vaikka valvoisit vauvan kanssa yöt. Kiinnostelee.

   • Emma
    Posted at 19:32h, 11 tammikuun Vastaa

    Hahah, nyt alan miettiä, miten mä oikein kirjoitan tästä arjesta, jos siitä saa moisen (krhvalheellisenhmm) kuvan.

 • Millapa
  Posted at 23:46h, 06 tammikuun Vastaa

  Mistä olet tilannut kuvasi, kun tuollain kahdella sivulla valkoiset reunat?

  • Sanni
   Posted at 12:42h, 07 tammikuun Vastaa

   Tilasin kuvat muistaakseni ihan ifolorilta. Nuo kuvat olen teettänyt kännykällä otetuista kuvista, joihin oon kaikkiin muokatessa lisännyt itse nuo reunat. Käytän tähän hommaan yleensä afterlight-appia. Suosittelen testaamaan :)

   • Millapa
    Posted at 19:59h, 07 tammikuun Vastaa

    kiitos :) blogisi on ihana!

    • Sanni
     Posted at 20:30h, 07 tammikuun Vastaa

     Kiitos, vitsi miten hyvältä tuntuu tällainen kommentti !

 • emilia
  Posted at 13:36h, 07 tammikuun Vastaa

  Upeita kuvia! Ei olisi uskonut kännykkä kuviksi! Minkäkokoisina olet kuvat tilannut?

 • Emily
  Posted at 20:19h, 07 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia!:) tuli noista hääkuvista mieleen että heitän tällaisen toiveen teidän hääkuvapostauksesta. Olisi ihana nähdä kuvia kunnollla ja mielelläään mahdollisimman paljon, sekä mahdollisesti mielenkiintoisella tekstilläsi höystettynä. :-) osaat kirjoittaa niin kauniisti ja hääkuvannekin näyttää niin laadukkailta.

  • Sanni
   Posted at 20:36h, 07 tammikuun Vastaa

   Häistä onkin tulossa postaus jossain vaiheessa, joten stay tuned.

Post A Comment