Valentine

Voi sunnuntai, kuinka tykkäänkään susta.
Vaikka kaikki muut viikonpäivät olisivat olleet enemmän tai vähemmän katastrofeja, niin sunnuntai onnistuu silti oikeastaan poikkeuksetta kääntämään koko viikon plussan puolella. Tosin tässä viimeisiään vetelevässä viikossa ei ole juuri ollut kääntämistä, sillä koko viikko (sitä maanantaiden maanantaita lukuunottamatta) on ollut ihan mainio. Tämäkin päivä on ollut yhtä nousukiitoa ihan aamusta asti ja parantunut vain edetessään.

Viime päivinä on jotenkin tuntenut ihan erityisen voimakkaasti sen, kuinka onnekas on. Tuon pienen kasvavan ja jatkuvasti uutta oppivan tyypin menoa on niin mahtavaa saada tästä aitiopaikalta seurata. Se millainen ylpeyden liekki mun rinnassa leimahtaa esimerkiksi silloin, kun tuo 80senttiä pitkä ja 17 kuukautta vanha ihminen yhtäkkiä päästää suustaan nelisanaisen lauseen venäjäksi ja lausuu jokaisen erilaisen s-äänteen hienommin kuin äitinsä koskaan osaisi. En edes tiennyt sellaista koko kehoa keinuttavaa ylpeyttä olevan olemassakaan. Mutta on sitä. Ja sen tuntee päivittäin noin 120 kertaa.

Olikin ihana saada viettää tämä aamupäivä kolmisin, puuhailla jokaisen lempiasioita täällä kotona. On selattu sylissä 200-sivuista Satuaarteet-kirjaa ja lueteltu jokaisesta kirjan kuvasta jokainen asia, joka vain osataan sanoa, on luututtu lattiat (mun lempipuuhaa. NIIN TYYDYTTÄVÄÄ, että tukka lähtee!), nukuttu päiväunet, kokattu yhdessä ja juotu sen päälle päiväkahvit. Iltapäivä oli pyhitetty ystäville. Onhan sentään ystävänpäivä.
Ihan erityisen hyvä sellainen. Toivottavasti teilläkin.

Eilisen asukin mätsäsi täydellisesti tähän päivän vaaleanpunaiseen teemaan.
Rakastan tässä asussa kaikkea.
Eikä ees yhtään hävetä sanoa sitä.
Melkosta.

Leppoisaa ystävänpäivää kaikki <3 !

10 Comments
 • Mari
  Posted at 22:35h, 15 helmikuun Vastaa

  Mistä on tuo ihana musta laukku?! Olen ettiny just tuollasta siroa ja näppärää!

  • Sanni
   Posted at 21:40h, 16 helmikuun Vastaa

   Laukku on bik bokin. Tykkään itsekin tästä tosi paljon. Mahduttaa sisäänsä ihan yllättävän paljon kamaa pieneen kokoonsa nähden. Suosittelen!

 • Livia
  Posted at 21:23h, 16 helmikuun Vastaa

  Itse inhoan sunnuntaita – koska vkl loppuu ja uusi viikko alkaa, hauskaa että erilaisii näkemyksiä :)
  Itselläkin pikkuihminen ja voin niin samastua tuohon onnen ja ylpeyden tunteeseen kun pikkuinen oppii jtn uutta. Ja sitten ihan mielissään selittelen uusista taidoista ja muusta ”mielenkiintoisesta” naapurintädeille ja lapsettomille kavereille, varmaan niitä kovin kiinnostaa :D

  • Sanni
   Posted at 21:44h, 16 helmikuun Vastaa

   Sama, sama ! Mutta pitäähän sitä nyt hyvänen aika saada ylpeillä, kun on kerrankin aihetta siihen :D

   Joskus aikoinaan mä en itsekään erityisemmin pitänyt sunnuntaista, sillon alko jo iltapäivästä valua sellainen ahdistava olo tulevasta viikosta, seuraavan aamun aikaisesta heräämisestä jne. Nykyään oon lähes aina maanantaisin vapaalla, niin se taatusti vaikuttaa tähän mun sunnuntai-fiilistelyyn.

 • kaisu
  Posted at 21:54h, 16 helmikuun Vastaa

  Ihanat kengät, kuten itse asiassa koko asukin! Mistä kengät ovat? :)

  • Sanni
   Posted at 21:55h, 16 helmikuun Vastaa

   Kiitos :)
   Kengät on Topshopin, Zalandolta tilatut.

 • Emmi Tissari
  Posted at 20:22h, 17 helmikuun Vastaa

  Vitsi nyt on ihana!

  • Sanni
   Posted at 11:48h, 18 helmikuun Vastaa

   No niin kyllä oot!

 • Tiiu Piret
  Posted at 11:31h, 18 helmikuun Vastaa

  Oi kuinka kaunis asu – ja toki kantaja :)

  • Sanni
   Posted at 11:49h, 18 helmikuun Vastaa

   Kiitos kaunis Tiiu ”maailman täydellisin instagram-feed” Piret, pus!

Post A Comment