pienen pieni

Kirjoitan aika harvoin näin, ihan tästä just nyt käsillä olevasta hetkestä tai tunteesta. Nyt kuitenkin kirjoitan. Tultiin Alban kanssa tänne mun vanhemmille pääsiäiseksi. Pitkän ja jännittävän päivän päätteeksi tuo pieni ei halunnutkaan nukahtaa sänkyynsä, vaan ainoa kelvollinen paikka oli äidin syli. Tuossa tuo pieni nyt lämpimänä ja rentoudesta painavana tuhisee mun kaulaa vasten. Nukutaan huoneessa, joka oli mun oma ne vuodet kun asuin täällä, kotona. Muistan mistä niinä vuosina haaveilin, tulin onnelliseksi ja minkä asioiden kanssa kipuilin. Muistan, mitä noina vuosina tunsin. Pääsen siihen aikaan kiinni. Ja nyt tunnen kuinka pieni sydän lyö omaa sydäntäni vasten ja ymmärrän sen kuinka lähellä toisiaan ovat se tässä huoneessa asunut avuton nuori tyttö ja tämän pienen lapsen äiti. Yhdessä samassa ihmisessä. Ja samaan aikaan kun tunnen sellaista melkein kipuna tuntuvaa kiitollisuutta ja onnea, tunnen itseni aivan järkyttävän pieneksi, vielä niin paljon pienemmäksi kuin tämä rinnalla nukkuva.

Tags:
7 Comments
 • Outi
  Posted at 23:09h, 25 maaliskuun Vastaa

  Ihana tunne, eikö? Kotikotona tuntee itsensä usein vielä pienemmäksi. Johtuuko se siitä turvallisuuden tunteesta, jota omat vanhemmat luo? Sitten katsoo omaa lastaan/lapsiaan ja haluaakin antaa heille sen kaiken saman turvan mitä itsekin tuntee.
  Olikohan tässä mitään järkeä, tässä mun höpinässä siis?
  Ihanaa pääsiäisen aikaa.

  • Sanni
   Posted at 12:16h, 26 maaliskuun Vastaa

   Oli todellakin järkeä, sain hyvin kiinni sun kauniista ajatuksesta! Mukavaa pääsiäistä myös teille, pus!

 • Elisa
  Posted at 23:25h, 25 maaliskuun Vastaa

  Voi miten ihanasti kirjoitettu Sanni! Tuli jostain syystä ihan pala kurkkuun, hyvällä tavalla <3

  • Sanni
   Posted at 22:00h, 26 maaliskuun Vastaa

   Elisa <3 x 10000

 • Anette
  Posted at 11:13h, 26 maaliskuun Vastaa

  Hei, just vasta oon löytänyt sun blogin ja lukenut putkeen monta postausta. Tässä vaiheessa on pakko kommentoida, että sulla on aivan ihana tapa kirjoittaa! Olit mun lemppari jo Iholla- sarjassa ja ihailin silloin sun tyyliä . Varmasti jään nyt seuraamaan mitä blogirintamalla :)

  • Sanni
   Posted at 12:59h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos kauniista sanoista! Ja hihii, ihanaa että oot löytänyt tänne. <3

 • Pitkiä Päiviä | Sanni Trishin
  Posted at 18:38h, 27 maaliskuun Vastaa

  […] ← pienen pieni Sunday, 27 March 2016 […]

Post A Comment