Seuraa mua

Tai älä, jos et haluu.

En ehkä ole vielä muistanut täällä mainita, mutta blogiin ilmestyvistä uusista postauksista pysyy ehkä parhaiten kärryillä seuraamalla blogin Facebook- sivua.
Facebookin päivitän aina uusimmat postaukset ja aina toisinaan myös muita sellaisia pieniä huomioita tai hetkiä, joista ei ihan saisi kuitenkaan postausta aikaiseksi, mutta jonka kuitenkin haluaa muiden kanssa jakaa. Kuvaa napauttamalla pääset perille.


Tai lisäämällä blogin suosikkeihinsa bloglovinissa. Tuonne päivittyy aina automaattisesti uudet postaukset, siellä postauksista voi tykätä tai olla tykkäämättä, tai vaikka tallentaa postaukset suosikkeihinsa, jolloin niihin on halutessaan helppo palata. Lisäksi tuolta on ihan järjettömän helppoa löytää uusia, inspiroivia blogeja. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan, jos et jo ole.

Kuvaa napauttamalla perille.

Näyttökuva 2016-04-04 kello 12.50.12

Instagramista mut löytää nimimerkillä sannitrishin . Päivitän sitä aika ahkerasti ja sinne päätyy kaikki se, mikä ei päädy minnekään muualle. Pyrin pitämään tämän blogin ja Instagrami- tilini sillain vähän erillään toisistaan, etten lataisi samaa sisältöä molempiin kanaviin. Useimmiten onnistuu, toisinaan ei. Täältä löydät kuvia reissuilta, kukista, aamu- ja iltapäiväkahveista, kaikkein rakkaimmista, uusista tuttavuuksista, asuista, ruoista ja hyvistä naamapäivistä. Ainiin ja maisemista ja kauniista rakennuksista, Kurvista ja kauempaa.

Snapchatistakin mut löytää, nimimerkki tuo samainen sannitrishin. Sitä päivittelen toisinaan ihan maaninsesti, toisinaan saatan pitää viikonkin hiljaiseloa. Käytän kyllä snäppiä päivittäin, ja mulla on siellä privaviestien puolella jatkuvasti ihan mielettömiä keskusteluja niin ystävien kuin mulle ihan uusienkin ihmisten kanssa. Koukuttavin applikaatio mun puhelimessa just nyt.

Nyt olis aika ihanaa, jos te jakaisitte niin teidän omat, kuin ne teidän suosikkitilinnekin tuolla kommenttiboksissa.

pst. mun korvia punottaa ja polttelee nyt niin paljon, että pelkään niiden tippuvan ihan just. Ihan ei vielä suju rutiinilla tällainen itsensä mainostaminen.

1 Comment
  • Jonna Dee
    Posted at 17:33h, 16 huhtikuu Vastaa

    Terve! Blogisi on todella kiinnostava, seuraan sinua myös instagramissa. Itse kirjotan blogia äitiydestä. Olen nyt 5kk vauvan äiti ja olen kokenut tässä ajassa jo synnytyksen jälkeinen. Kirjoitin siitä myös blogissa. Samoin kirjoitin sinne syntymän jälkeisestä ajasta jolloin poikani oli sairaalassa. http://jonnadd.blogspot.fi/?m=0

Post A Comment