Huitulapaita

Aloitin tämän vaatehuoneen päivityksen tällä vihreällä huitulalla. Se onnistuu olemaan samaan aikaan sekä aika hirveä, että järkyttävän ihana. Enemmän kuitenkin tuota jälkimmäistä. Ostin tämän lauantaina, ja olen liihotellut tässä joka päivä sen jälkeen. Yhtenä päivänä yhdistin sen nahkahousuihin ja lenkkareihin, toisena päivänä se sai hulmuta avoimena mustien farkkujen ja mustan t-paidan kaverina. Eilen se sai kaverikseen nämä Leviksen viisnollaykköset ja mustat nilkkurit. Ja vaikka itsekin tätä ostaessani vähän epäilin, niin tämä ihan todella on sellainen kaikkien kaveri – tyyppinen vaatekappale. (Jätin tämän paidan ensin ostamatta, vain passittaakseni Roman muutamaa tuntia myöhemmin hakemaan tämän mulle Jumbosta, joka oli ainoa paikka josta tätä löytyi vielä omassa koossani. Onneksi passitin). Ainoa asia, joka vähän tuottaa ongelmia on takit. Vielä ei ole ihan niin lämmintä, että tuolla tarkenisi painella menemään ihan tuollaisenaan. Takki on vedettävä niskaan joka kerta kotoa lähdettäessä. Tuo paita on niin pitkä, että se näyttää hassulta melkein kaikkien omistamieni  takkien kanssa. Onneksi tämänkin ”ongelman” voi unohtaa suunnilleen kuukauden kuluttua, jolloin tästä huitulasta tuleekin se takki.

Tags:
9 Comments
 • laura
  Posted at 18:28h, 05 huhtikuun Vastaa

  se on ihana! <3

  • Sanni
   Posted at 18:49h, 05 huhtikuun Vastaa

   on! ja sinä <3

 • tuulipau
  Posted at 19:27h, 05 huhtikuun Vastaa

  Sulla on kiva blogi! Ja sun tyyli on ihana. Inspiroidun myös siitä, että joka postauksessa ei ole uutta vaatetta, vaan yhdistelet uusia asukokonaisuuksia :) Ja sun HYMY<3

  • Sanni
   Posted at 21:45h, 05 huhtikuun Vastaa

   Kiitos, kiitos ja kiitos. Mikä ihana hyvän mielen kommentti.

 • Sellu
  Posted at 19:47h, 05 huhtikuun Vastaa

  Makee muija!

  • Sanni
   Posted at 21:45h, 05 huhtikuun Vastaa

   No elä viihti!

 • Juulia
  Posted at 23:44h, 05 huhtikuun Vastaa

  Ihana!! Mistä tää paita siis on, jos saa kysyä? :-))

  • Sanni
   Posted at 08:59h, 06 huhtikuun Vastaa

   Todellakin saa, paita on siis zarasta. Nettikaupassa näitä ainakin vielä oli :)

 • CURIOUSNOORA
  Posted at 10:43h, 07 huhtikuun Vastaa

  Voi kuinka nätti! <3

Post A Comment