Huitula 2

IMG_5676

”Hei Sanni, tää on kyllä ihan sun näköinen”


Sanoo ihminen, jonka olen tavannut kaksi päivää sitten ja nostaa rekiltä mustan säkin. Tosi kauniin säkin. Isot, liehuvat hihat, väljä malli, niin väljä että mahtuisin siihen varmasti vaikka olisin sadannella kuulla raskaana. (En siis ole. En edes ensimmäisellä). Frillattu helma. Kaunis selkä, joka paljastaa vähän koska koko muu vaate peittää niin paljon.

On ihan oikeassa. Kiikutan vaatteen ensin sovituskoppiin ja sieltä kassalle. Aivan sama vaikka vaate on kokoa 40. Tuntuu ja näyttää niin hyvältä, että teki mieli hihkua.

En ole koskaan ajatellut, että minulla olisi mitään omaa, tunnistettavaa tyyliä. Tai edes tapaa pukeutua. Ainoa oppi, jotka pukeutumisessani noudatan on kunhan tuntuu hyvältä.
(Pätee elämässä muuten aika moneen muuhunkin). Ilmeisesti sitä ohjetta lähes orjallisesti noudattamalla on kuitenkin syntynyt se sellainen sannimainen tyyli. Toisaalta se minunlaiseni tyyli saattaa syntyä myös siitä ettei kaapissani ole kovinkaan monta vaatetta ja pukeudun jatkuvasti niihin samoihin. Jos kaapistani löytyisi sata yläosaa ja yhtä monta alaosaa saattaisi asia olla ihan toisin. Ehkä silloin pukeutuisin yhtenä päivänä yhdeksi ja toisena päivänä toiseksi. Todennäköisesti. Ehkä kokeilen joskus sitäkin.

Just nyt tuntuu kuitenkin kivalta näyttää aina samalta.
 Sannimaiselta. 

IMG_5686 IMG_5696IMG_5694 IMG_5693 IMG_5690IMG_5692

 

Pst, huomatkaa tuossa alla myös päivän toinen postaus. Kaksi postausta yhtenä päivänä, historiallista.

Tags:
,
10 Comments
 • Wendy
  Posted at 21:25h, 05 toukokuu Vastaa

  Ihan mahtava sannimainen tyyli!

 • Pinnis
  Posted at 21:31h, 05 toukokuu Vastaa

  Siis ihana huitula!!! Mistä toi on?!?

  • Sanni
   Posted at 08:00h, 06 toukokuu Vastaa

   Eikö ookki! Huitula on H&M conscious exclusive 2016 mallistosta. Ostin ihan äskettäin, joten saattaa hyvinkin löytyä vielä kaupoista!

 • Aliisa
  Posted at 21:33h, 05 toukokuu Vastaa

  Oon ihaillu tätä huitulaa kaikissa mahdollisissa snäpeistä instagramiin ! Pakko kysyä että MISTÄ? Istuu hyvin sun päälle. Mikäli niin nyt voi kaavuista sanoa.

  • Sanni
   Posted at 08:02h, 06 toukokuu Vastaa

   Haha, tiedän mitä tarkoitat :-D ja paita on tosiaan h&m conscious collectonia, saattas hyvinkin vielä löytyä kaupasta/netistä.

 • sofia
  Posted at 21:42h, 05 toukokuu Vastaa

  näissä kuvissa on joku ihana rauha ja valo ja hyvä mieli. sinä hehkut.
  joo, ja niin hehkuu myös tuo huitula 2, kaikessa mustuudessaan. niinkuin aliisakin, myös minä ihailen tuota vaatekappaletta jatkuvasti.
  halaus, ❤

  • Sanni
   Posted at 08:04h, 06 toukokuu Vastaa

   Ihana! Sun kommentit aina! Nää on napannut siskoni Tallinnassa, ja tuolloin oli kyllä ihana rauha ja valo. Hyvä mieli myös. Hauskaa, jos se näkyy!
   Huitulaa kannattaa yrittää metsästää hennesistä, on sitä niiden conscious collectonia. Ostin ehkä viikko sitten, joten voi hyvinkin löytyä vielä!

 • maire
  Posted at 23:10h, 08 toukokuu Vastaa

  MIstä noi mageet kengät? :D

  • Sanni
   Posted at 10:58h, 09 toukokuu Vastaa

   Kengät on topshopin, tilasin zalandolta joskus alkuvuodesta :)

Post A Comment