Kahvia ihan ajan kanssa + alekoodi

IMG_5504IMG_5503IMG_5507

Varmasti jokainen blogiani edes muutaman postauksen verran lukenut tietää, kuinka korkealla arvostan kuumaa kahvia ja lempeitä aamuja. Mutta, jos et vielä tiennyt, niin kerrottakoon se vielä tässä: todella korkealle.

En ole varma, olenko ollut aina tällainen aamu-fiilistelijä, mutta vahvasti tuntuu että en. Muistelisin, mutta en kuitenkaan ihan tarkasti oikeasti muista, että tämä on alkanut nyt vasta lapsen myötä. Ensimmäisen vuoden ja sekavien, ikuisuudelta tuntuvien öiden jälkeen aamu toi mukanaan helpotuksen; se sekoilu on nyt ohi. Saan nousta ja tiedän, etten ole maailman ainoa ihminen joka on hereillä. Mutta nykyään rakastan aamuja ihan muista syistä. Jo illalla nukkumaan mennessä alan odottaa aamun ensimmäistä kahvia, pitkään haudutettua puuroa, tuoremehua ja sitä, mitähän Alba mahtaa aamulla ensimmäiseksi sanoa. Yleensä pinnasängystä kuuluu aamuisin ensimmäiseksi Moi äiti, missä olet?

Mutta aina toisinaan sieltä huudellaan jotain ihan muuta.
Koskaan ei voi tietää.
Jännittävää elämää se on tämä tämmöinenkin.

IMG_5517IMG_5508

Jännittävää on myös se, että musta on tullut noin kymmenen vuoden tauon jälkeen kello-ihminen (ok, tässä välissä oli vaihe kun käytin sellaista valtavaa ”kultaista” miesten kelloa, jonka isäni oli saanut tilaajalahjana joltain lehdeltä. Tiedättehän ne sellaiset?). Sain valita Daniel Wellingtonilta itselleni mieluisan kellon ja päädyin tähän kuvien kaunokaiseen ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Tämä kello on ehdottomasti nätein näkemäni, niin simppeli ja siro, ei tee itsestään numeroa vaikka aivan hyvin voisi. Kellon ranneke on sellaista kauniisti patinoitunutta nahkaa, se näyttää siltä kuin sitä olisi käytetty rakkaudella jo kymmenen vuotta ennen minua. Pidän siitä. Vaikka kello on vielä ihan uusi, se ei tunnu yhtään siltä, vaan ihan minulta jo. Tämä kädessä olo on heti jotenkin skarpimpi, tekee mieli lukea aamukahvinsa kanssa New York Timesia tai Taloussanomia kännykän näpläämisen sijaan. Mahtavaa tällaiselle puhelinhiirelle on myös se, ettei kännykkä tulee kaivettua jatkuvasti esiin ajan tarkistamista varten, vaan sen pystyy tarkistamaan ranteestaan yhdellä nopealla vilkaisulla. Ei ole sitä vaaraa, että ei edes muista katsoa sitä aikaa kun uppoutuukin selaamaan instagramia, whats app-viestejä tai snapchatia.

Ja hei, jos siellä joku kaipailee tällaisen täydellisen arkiasusteen perään, niin tuolta Daniel Wellingtonin nettikaupasta saat nyt 15% alennuksen koodilla SANNI. Tarjous on voimassa 30.5 asti.

 

*kello saatu blogin kautta

6 Comments
 • Eveliina
  Posted at 10:56h, 05 toukokuun Vastaa

  Mie sain poikaystävältä synttärilahjaksi just samanlaisen mut pienemmän, oma vanha oli ollu rikki jo jonku aikaa, ja joo ai vitsi kuinka skarppi olo sen kans on!! Ja aika chic myös

  • Sanni
   Posted at 12:43h, 05 toukokuun Vastaa

   No niin on. Hyvin valittu poikaystävältä.
   Mä en ollu edes ajatellu, että yksi pienehkö kello voi vaikuttaa niin paljon koko asun ja olon fiilikseen.

 • H
  Posted at 12:37h, 05 toukokuun Vastaa

  Nää DW Kellot on vaan jotain niin täydellisyyttä. Pitkään haaveilin, kunnes poikaystävä oli ostanut lahjaksi just sen mistä tykkään kaikista eniten!!! Mahtava ylläri :D

  • Sanni
   Posted at 12:44h, 05 toukokuun Vastaa

   Mitä ihmettä, mahtavia poikaystäviä täällä kommenttiboksissa! Voisin lähettää Roman teille saamaan vähän vinkkejä lahjojen valitsemiseen heh.

 • Maria
  Posted at 15:09h, 05 toukokuun Vastaa

  Minö ostin oman DW:n palkinnoksi hyvin menneestä tentistä aikoinaan, tosin se on hopeisilla yksityiskohdilla. Ruskean nahkarannekkeen vaihdoin värilliseen kun halusin kellosta rennomman :) Minäkin ihastuin ajattomuuteen ja pelkistettyyn kauneuteen. Ranneketta vaihtamalla kellosta tulee kuin uusi.

 • Kassu
  Posted at 10:29h, 06 toukokuun Vastaa

  Pakko vaan kommentoida. Koska naurahdin, hyvällä tavalla. ” Jännittävää Elämää se tämä tämmöinenkun.” Hauska! Samaistun myös aamukahvi fiilistelijäksi. Ja samoin, ehkä lasten myötä oon muuttunut sellaiseksi. Sanoinkin miehelleni, että kun katson leffaa,sarjoja tms. Jossa ihmiset juovat kahvia, minun tulee fiilis lähteä keittämään kahvia, kellonajasta huolimatta. Ehkä kuvittelisin olevani osa ihanaa elokuvamaailmaa, jos keittäsin itselleni kahvit, heh.

Post A Comment