Brunssien brunssi

Istuttiin reilu viikko sitten lauantaina tämän toinen toistaan kauniimpia syötäviä notkuvan pöydän ympärille. Juhlittiin 2- vuotiasta kauneushoitola Hillaa. Ihana Viena ja Hillan omistaja  Minna olivat yhdessä suunnitelleet tämän vegaanisen brunssimenuun. Olen fiilistellyt Vienan taitoa taikoa kauniista vieläkin kauniimpaa jo pitkään, joten oli ihanaa saada istua tuon pöydän ääreen. Minä ja kahdeksan minulle (melkein) ventovierasta. Ja voi pojat, miten kiva iltapäivään venynyt aamupäivä meillä olikaan. Olimme sopineet tapaavamme Vienan luona kahdeltatoista, ja sanoin lähtiessäni Romalle että uskoisin olevani kotona viimeistään kahdelta. No ihan en siihen ehtinyt. Kello oli jo varmaan viisi, kun lopulta lähdin, ja silloinkin tuntui että kesken. Kiitos vielä kaikesta hyvästä ja kuplivasta seurasta mahtavat naiset Viena, Minna, Henriikka, Elsa, Riikka, Anna-Maria ja toinen Minna.

pst. käykää kurkkaamassa Vienan blogista ohjeita näihin herkkuihin. Kaikki pöydän antimet sopivat ainakin vegaaneille, osa  myös gluteenittomille ja sokerittomillekin. Nerokas menuu ja aivan mielipuolisen herkullinen!

No Comments

Post A Comment