Tuuli hiuksillaan

_MG_5496_MG_5508_MG_5524

En ole ihan varma kuinka fiiliksissä omista hiuksistaan on ok olla, mutta voisin kuvitella että nyt mennään siinä ookoon äärirajoilla. Kävin parturissa edellisen kerran marraskuussa ja kertaakaan näiden kuuden kuukauden aikana ei ole ollut olo, että tälle tukalle pitäisi tehdä jotain. Eikä ollut oikeastaan nytkään, latvat alkoivat vaan muistuttaa enemmän heinää kuin hiusta ja niille oli tehtävä jotain. Siinä saksimisen lomassa Sofi (kampaajaihastukseni numero 1. Folk Helsinki: stä) veteli vapaalla kädellä hiusteni sekaan muutaman vaalean raidan, teki Wella Gloss- kiiltokäsittelyn, pesupaikalla Olaplexin ja taitteli vielä lopuksi hiuksiini sellaiset laineet etten ole hennonut pestä hiuksiani sen koommin.

Sanoin tämän saman viimeksikin Sofin penkistä noustessani, ja sanon tämän nytkin : en muista, että olisin vielä koskaan ollut näin tyytyväinen hiuksiini. Pidän siitä, etteivät nämä uudetkaan hiukset tee itsestään numeroa. Vielä kukaan ei ole sanonut, että hei no nyt oot kyllä käyny kampaajalla, mutta kuitenkin viisi (5 !!) eri ihmisistä on sunnuntain jälkeen kehunut tukkani näyttävän ihan erityisen hyvältä. Ja siinä Sofi onkin kyllä ihan omiaan, taikomaan pienillä muutoksilla huomattavan suuren eron. Fiilikseen ainakin. Keittää myös älyttömän hyvää kahvia ja kertoo hyviä juttuja.

_MG_5498 _MG_5507

Suosittelen, niin lämpimästi kuin osaan. Mutta sen ehkä nämä kaikki postauksen viisi kuvaakin kertovat. Ajattelin ensin, että laittaisin yhden. Sitten ajattelin, että laitan kaksi. Yhtäkkiä niitä kuvia olikin tässä 12. Uskokaa pois, että näihin viiteenkin karsiminen oli työn takana.

Tags:
2 Comments
 • Anniina
  Posted at 18:01h, 07 kesäkuu Vastaa

  On kyllä kaunis tukka! Luonnollinen mutta silti laitettu. Osaispa itekin tehdä ton näköiset laineet :-) Munkin pitäis mennä parturiin, mutta en millään jaksais… :D

  • Sanni
   Posted at 13:02h, 09 kesäkuu Vastaa

   No niimpä, kunpa osaisi. Onneksi on olemassa noita ihania ammattilaisia!

Post A Comment