Dungarees


_MG_5890_MG_5897_MG_5874

Näytän näissä kuvissa ihan siltä, että sairastaisin pahemman sortin vitiligoa, vaan ehei huonoa itseruskettavaa se vain on. (En muuten todellakaan ensin muistanut tuon taudin nimeä vaan kirjoitin juuri googleen Michael Jackson + sairaus. Ensimmäisenä tuli muutama ihan toinen sairaus, mutta lopulta kuitenkin tärppäsi). En ole oikeastaan koskaan käyttänyt ruskettavia voiteita, olen jopa ehkä vähän salaa naureskellut niille, jotka käyttävät. Kunnes tajusin, että ne sellaiset ovat kyllä uskomattoman viisaita.  Aika usein ihminen näyttää terveemmältä hieman päivittyneenä, mutta jatkuva suorassa auringossa makaaminen ei todellakaan sitä meille tee. Olinkin jo ihan riemuissani, kun löysin nämä purnukat. Läträsin niitä ihan huolella. Mietin, että jes – tänä kesänä ei tarvitse stressata siitä, että pitäisi olla ulkona aina kun aurinko paistaa, vaan voin hyvällä omatunnolla pysytellä varjossa ja sivellä siellä näitä itseruskettaviani. Vaan sitten, nämä pirulaiset muuttuivat muutaman päivän jälkeen epämääräisen laikukkaiksi ja oransseiksi. Mitä tapahtui? Miksi? Vai olenko törmännyt vain surkeihin yksilöihin, tiedättekö jonkun joka oikeasti toimisi? Vielä siis muutama päivän levityksen jälkeenkin?

_MG_5870_MG_5899

shirt Bik Bok / dungarees Bik Bok / shoes Superga (saatu)

_MG_5891_MG_5904

Mutta se niistä surkeista voiteista.
On tärkeämpiäkin aiheita, kuten esimerkiksi se, että tein juuri eilen viimeisen työvuoron viikkoon. Tänään, tai viimeistään huomenna lähdemme mökille Juhannukseksi. En muista milloin viimeksi olisin odottanu jotain näin paljon. Rantasauna, yölliset uinnit järvessä, grilliruoka, muurinpohjaletut, päiväunet laiturilla, soutelu, veden noutaminen lähteeltä, ja ihan erityisesti tietysti ne kaikki ihmiset, joiden seurasta saadaan tuolla nauttia – ei ihme, ettei malttaisi odottaa. Mutta vielä ennen sitäkin on paljon kaikkea kivaa, ihan täällä kotona.
Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanon taas, oma elämä ja tämä ihan tavallinen arki tuntuu juuri nyt niin hyvältä, että sitä on melkein vaikea käsittää.

Tags:
10 Comments
 • Heidi
  Posted at 08:40h, 22 kesäkuun Vastaa

  Moi Sanni, ihan superhyvännäköiset haalarit sulla! Mitä luulet löydänkö vielä bikbokista omani, vai ootko hankinnut nää jo joskus aikoja sitten? Ps. Kiitos inspiroivasta blogista, kirjoitat ihanasti!

  • Sanni
   Posted at 12:27h, 22 kesäkuun Vastaa

   Mustakin! Ostin nämä viikko sitten alennuksesta viidellä eurolla. Olivat ainakin Kampissa viimeiset laatuaan :(

 • sofia
  Posted at 11:28h, 22 kesäkuun Vastaa

  ACO:lta sun kissed body lotion (asteittain päivettävä). Tykkään todella. Ja voin suositella.
  Ihanaa loppuviikkoa ?

  • Sanni
   Posted at 12:28h, 22 kesäkuun Vastaa

   Hei jee, kiitos tästä. Meen heti hakemaan omani. Bruna juhannukseksi, kiitos!

   Ja ihanaa viikkoa sinne myös muru <3

 • Maiju
  Posted at 12:27h, 22 kesäkuun Vastaa

  Suosittelen kans tota ACOa, ja ehdottomasti niin että kuorii ja kosteuttaa ihon hyvin ennen voiteen laittamista. Silloin ruskistavalle on tavallaan hyvä pohja siihen alle :) Tuli jotenkin niin hyvät vibat tästä postauksesta: ihanaa että joku osaa olla onnellinen sen ihan normielämänkin pyörteissä, ja vielä sanoo sen ääneen. Tuntuu, että nykyään kaikki kauheasti odottaa jotain tulevaa ja elää niissä muutamissa hetkissä jotka ovat edessäpäin. Elämä on kuitenkin nyt ja tässä!

 • Elina
  Posted at 12:47h, 22 kesäkuun Vastaa

  Moi Sanni! Kysymys vähän vanhempaan postaukseen liittyen; eli mistä sä tilasitkaan ihania polaroidkuvia? :) oli niin superajatus, että taidan ryhtyä itsekin! :) ihana blogi sulla, yksi harvoista, jonne haluan oikeasti itseni klikata joka kerta <3 :)

 • mimm-i
  Posted at 12:39h, 23 kesäkuun Vastaa

  Kannattaa koittaa Vita Liberatan moussea ! Siinä on karttaväri eli vaahto on ruskeaa –> näkee mihin levittää :-)

 • Sofi
  Posted at 13:14h, 25 kesäkuun Vastaa

  Vita Liberataa mäkin liputan?? hanskalla kun levität kuoritulle iholle niin takuuvarmasti saat tasasta!

 • L
  Posted at 20:33h, 10 heinäkuun Vastaa

  Heippa! Oli pakko huikata kun tähän postaukseen eksyin, St. Moritzin suihkutettava itseruskettava on paras mitä olen koskaan kokeillut! Hinta ei hivo pilviä, ei lähde kulumaan epätasaisesti, hanskalla saa varmasti tasaisen värin, ei jää mitään epämääräisiä läikkiä edes kuiviin kohtiin (en meinaa harrasta tätä kuorintaa&rasvaamista ennen levitystä), kuivuu samantien levityksen jälkeen ja muutenkin vaan niiin luonnollinen väri! heh, tulipas kunnon hehkutus viesti, mutta oli pakko kommentoida kun hehkutan tätä kyseistä tuotetta aina kavereille :D sulla on aivan huippu meininki ja ihana blogi, kiitos siitä!!

  • Sanni
   Posted at 16:26h, 07 elokuun Vastaa

   ihanaa jes, pitää ehdottomasti kokeilla tuota voidetta! Koska vieläkään sellaista riittävän hyvää ei ole löytynyt.

Post A Comment