KESÄ KESÄ KESÄ

O_MG_6770collage3_MG_6779 _MG_6762 _MG_6796 _MG_6755

Mikä viikonloppu. Niin hyvä, etten edes tiedä mitä siitä sanoisin. Jos edellinen viikonloppu oli pyhitetty perheelle, rentoutumiselle ja rauhalle – niin tämä olikin sitten jotain ihan muuta. Tasapaino, tedättehän. Se on aina hyvä pitää.

Tältä viikonlopulta sain kaiken sen, mitä toivoinkin, mutta aika paljon myös sellaista jota en olisi osannut edes toivoa. Juhlittiin kahden kaverin synttäreitä, perjantaina pienemmin ja lauantaina sitten ”vähän” isommin. Oli paljon vanhoja, rakkaita ystäviä ja vähintään yhtä monta ihan uutta ihmistä. Jouduttiin keskelle järkyttävää rankkasadetta, ensin pelastuttiin siltä, mutta sitten kastuttiin kuitenkin. Vaan ei haitannut. Sateen jälkeen koko taivas täyttyi niin uskomattomilla väreillä, ettei meinannut todeksi uskoa. Laulettiin ja tanssittiin itsemme hikeen. Käveltiin Hakaniemen halki kotiin, ja vielä kahdelta yölläkin oli niin lämmintä että t-paidassa tuli kuuma. Tänään heräsin töihin. Levänneempänä ja onnellisempana kuin aikoihin. Tuntee, että on kesä.

Ja se, se on vasta aluillaan.

Pst. kuvissa mun lauantain VISIOn festariasu, jonne visiitit jäi tosin tällä kertaa vähän odotettua lyhyemmiksi. En saanut viedä kameraa alueelle, joten kuviakaan ei valitettavasti ole tarjolla. Mutta käykää kurkkimassa Elisan blogista viikonlopun festarimeininkiä. Näyttää niin hyvältä!

Tags:
6 Comments
 • Laura
  Posted at 10:18h, 04 heinäkuun Vastaa

  nuo sun kengät!! niin ihanat!! mistä ne on?

  • Sanni
   Posted at 10:25h, 04 heinäkuun Vastaa

   Ne on Zarasta. Nettikaupassa niitä näytti ainakin vielä olevan :)

 • sofia
  Posted at 00:00h, 05 heinäkuun Vastaa

  Kuulostaa niiin kivalta. Kesä, kesäyö ja kaikki. Olet ihana ❤

  • Sanni
   Posted at 16:42h, 05 heinäkuun Vastaa

   kiitos ja satakertaisesti samoin <3

 • Laura
  Posted at 14:55h, 05 heinäkuun Vastaa

  Entä mistä tuo liivitakki on…? :) NIIN IHANA!

  • Sanni
   Posted at 16:42h, 05 heinäkuun Vastaa

   Se on MANGOsta :)

Post A Comment