Festival vibes

DSC_4074 DSC_3940 _MG_7097 DSC_4083 DSC_4049 _MG_7102DSC_4051

Ruisrockin ensimmäinen päivä. Elämäni ensimmäinen sellainen. Eikä olisi kyllä juuri hienompi yksi päivä voinut olla. Vielä viime viikolla näytti siltä, että Turussa sataisi viikonloppuna. Mutta kuulin useammalta kuin yhdeltä ihmiseltä, että hei älä huoli, ruisrockissa paistaa aina. Siis aina. Vaikka kaikkialla muualla sataisi niin ruisrockissa paistaa aina. Siihen kannatti kyllä luottaa, sillä niin täällä todellakin kyllä paistaa. Vielä torstaina oli harmaata ja ripotteli vettä, mutta kuten Juhani Merimaa meidän torstain ruisrock-kierroksellakin sanoi ”tänään sataa vettä, jottei maa pölisisi niin paljon kun koko viikonlopun kuitenkin paistaa”

Tämä kuluva viikonloppu tulee kyllä varmasti olemaan yksi niistä sellaisista, joita muistelee vielä vuodenkin päästää, kunnes tulee taas uusi ruisrock-viikonloppu, jota muistella seuraava vuosi.

Eilisen kingeimmät:

KELIS
JACK Ü

En ole todennäköisesti koskaan tanssinut niin paljon, kuin eilisen päivän, illan ja yön aikana. Kelisin keikalla oltiin ihan järkyttävän hyvällä tyttöporukalla ja energialla. Tanssittiin rantahiekassa ja huudettiin kurkut suorina

my milkshake brings all the boys to the yard damn right it better than yours.

koska

damn right it better than yours.

Tags:
2 Comments
 • Krista
  Posted at 18:39h, 09 heinäkuu Vastaa

  Nyt ihan tästä postauksesta poiketen, tuli mieleen kysyä oletko milläänlailla uskovainen?
  Toivon todella että olet :)

  • Sanni
   Posted at 16:27h, 07 elokuu Vastaa

   Olen, olen. Monellakin tavalla :)

Post A Comment