Silityksen tarpeessa

_MG_7581 _MG_7566 _MG_7558_MG_7564 _MG_7551

Pukeutuminen on ollut ehkä viimeinen asia, joka on pyörinyt mielessä viime viikkoina. Ja kuitenkin, joka päivä on pakko nousta ja pukeutua. Silloin on hyvä, jos kaapista löytyy sellaisia juttuja, jotka yllä tuntuu heti aavistuksen paremmalta, skarpimmallta tai rennommalta – riippuen siitä mitä kulloinkin sattuu tarvitsemaan.

Viimeiset kolme viikkoa olen kulkenut näissä Leviksen farkkushortseissa, jotka ovat oikeastaan aivan naurettavan lyhyet, mutta ei sen väliä sillä näissä on jotenkin tosi hyvä olla. Tuo raidallinen kauluspaitakin on tullut napitettua päälle aivan uskomattoman monena aamuna. Eilen alkoi kuitenkin jo vähän kyllästyttää, mutta ihan tyystin en siitä kuitenkaan raaskinut vielä liki kolmenkaan viikon jälkeen luopua, joten sidoin sen vielä lanteille.

Näitä kuvia katsellessa olen muuten aika tyytyväinen siihen, että kävin eilen hankkimassa elämäni ensimmäisen oman silityslaudan. Tulee tarpeeseen, niinku ehkä näette.

Tags:
1 Comment
  • sofia
    Posted at 14:18h, 23 heinäkuun Vastaa

    turvavaatteet on parhaat. kiva asu, ihana sinä. haluatko kertoa mistä tuo kauluspaita on? SEKÄ. ne yhdet ihanat valkoiset tennarit, joissa on hapsuja edessä/päällä? oon bongannu ne sun kuvista, ja ihan vaan siis lievä pinttymä jääny niistä, heh. ne vaan on törkeen hienot.

Post A Comment