Randoms

Luin joskus jostain, että kuulemma vain mielikuvituksettomat,lahjattomat ja laiskat kirjoittajat kirjoittavat listoja. Juuri siksi jaan teille tänään, mitäpä muutakaan kuin listan. Listan asioita minusta, koska mikään ei ole helpompaa kuin asioiden kirjoittaminen itsestään. Etenkään, jos sen saa tehdä listana. Idean varastin ihanalta Saralta.

Sanni Matleena Trishin:

Ei koskaan juo kahviaan loppuun, sillä ei malta istua paikoillani niin pitkään, että se onnistuisi.

Lukee kirjat (melkein) aina loppuun yhdeltä istumalta. Ei ole yksi, eikä kaksi yötä kun yöunet ovat jääneet nukkumatta tämän pakkomielteisyyden vuoksi.

Lähettää päivässä ainakin kolme whatsapp-viestiä väärille ihmisille.

Voi hyvin kuunella yhtä ja samaa biisiä koko lenkin (tai ihan vaikka päivän tai viikonkin) ajan.

Hoitaa asiat aina viimetingassa ja päättää joka kerta siinä stressatessaan että emmääää taaskaan ehi, ettei enää koskaan tekisi niin, mutta tekee kuitenkin. 

Unohtaa todella usein hintalaput roikkumaan vaatteisiin.

Saattaa syödä ensin lämpimän ruoan, unohtaa sen ja syödä puolentunnin päästä uudestaan.

On leikkipuistossa yleensä se äiti, joka pelaa lasten kanssa jalkapalloa ja kiipeilee telineissä, koska tylsistyy muuten.

Meikkaa nykyään ehkä kaksi kertaa viikossa.

Aloittaa megalomaaniseen siivousurakan aina ollessaan onnellisimmillaan.

Ei koskaan muista tarkistaa säätä kotoa lähtiessään, ja palaa lähes aina takaisin kotiin lisäämään/vähentämään vaatteita.

Yrittää aina tehdä viittä asiaa samaan aikaan vain huomatakseen, ettei edelleenkään osaa keskittyä kuin yhteen asiaan kerrallaan.

Ajattelee kirkkaimmin kävellessään tai pyöräillessään.

Tykkää lähes poikkeuksetta kaikista miehille suunnatuista tuoksuista/hajuvesistä eikä lämpene kovinkaan monelle naisten tuoksuille.  

Leikkii aina kokatessaan kuvaavansa ruoka-ohjelmaa ja selostaa ”kameralle” koko ajan mitä tekee ja miksi. Huomattavasti mielekkäämpää niin, kokeilkaapa vaikka.

On todella kilpailuhenkinen. Etenkin lautapelien suhteen. Jos joskus ehdotan Aliaksen pelaamista, ei kannata suostua. Joko voitan (voitan yleensä aina), ja ärsytän voitonhuumallani kaikki, tai häviän joka on vielä huomattavan paljon sietämättömämpää. 

Tags:
,
8 Comments
 • Milla - Sukhimatot
  Posted at 22:04h, 10 elokuun Vastaa

  Listafriikin mielestä tämä oli oikein hauska postaus!
  Voisiko joskus julkaista kotitekoisen kokkausohjelman?

  • Sanni
   Posted at 11:51h, 11 elokuun Vastaa

   Hahahah hmm voiskohan? Ehkä. Ehkä. Joooo!

 • Marianne
  Posted at 11:47h, 11 elokuun Vastaa

  Hauska postaus:) Mulla on saman tyylinen hajuvesimaku. Oot varmaan tutustunut jo Cleanin tuoksuihin? White Woods -niminen on aika maskuliininen.

  • Sanni
   Posted at 11:50h, 11 elokuun Vastaa

   Hahahah hauskaa! Mä kans rrrakastan kaikkia cleanin tuoksuja. Shower fresh on ollu nyt kesän käytössä, mutta syksyllä taas jotain vähän maskuliinisempaa. Tuota white woodsia mulla ei varmaan oo vielä koskaan ollutkaan hmmm

 • Anski
  Posted at 15:46h, 15 elokuun Vastaa

  Heii, mistä nuo ihanat kengät? :)

  • Sanni
   Posted at 23:42h, 16 elokuun Vastaa

   Kengät on Zarasta :)

 • Mira
  Posted at 23:41h, 18 elokuun Vastaa

  Kuulostat ihanalta tän listan perusteella :D Enhän siis sua oikeesti tunne, mutta nää asiat tässä listauksessa antaa susta jotenkin tosi symppiksen ja rehellisen kuvan, sellaisen helposti lähestyttävän oloisen :) Se on mielestäni aina ihana ominaisuus ihmisessä.

  • Sanni
   Posted at 14:29h, 30 elokuun Vastaa

   Voi vitsi, onpa ihana kuulla <3

Post A Comment