Niin tytär kuin äiti

Tässä sitä taas ollaan. Mätsäävissä asuissa taas äiti ja tytär. Ja pakko sanoa, että olen salaa alkanut vähän fiilistellä tätä. Tilasin jo meille samanlaiset addun tennarit ja vihreät maihinnousutakitkin syksyksi. Alba kun ei ulkonäöllisesti muistuta minua juurikaan (lue: siis tippaakaan), vaan on ihan suora kopio isästään, niin on ihan kivaa että edes vaatteet voivat muistuttaa toisiaan. Ja kun puen hänet kuten itseni, niin leikkipuistossakaan ei tarvitse enää joka toisena sana hokea äitiä, ettei kukaan vaan erehdy luulemaan, että olen oman lapseni lastenhoitaja. Useammin kuin kerran on nimittäin oletettu, etten ole Alban äiti vaan vaikkapa kummitäti tai lastenvahti.

Saatiin nämä Mellin mekot muutama kuukausi sitten, mutta vielä kesän alussa tuo Alban mekko oli pienelle sellainen todella nilkkamittainen, mutta ilmeisesti senttejä on tässä kesän aikana tullut enemmän kuin yksi tai kaksi sillä pituus oli nyt jo huomattavasti parempi- vähän reiluhko ehkä minuun silmääni vieläkin, mutta ompahan ainakin sitten kasvunvaraa. Menee sitten syksymmällä hyvin myös trikoohousujen kaverina tunikana.
Itse otin tuon mekon koossa L ja pidän siitä juuri tuollaisena. Reiluna ja rentona. Asustamalla siitä saa kuitenkin helposti fiinimmänkin. Hattu, nahkatakki ja nilkkurit vaan sen kaveriksi niin avot. Vaikka menee kyllä tosi kivasti myös tennareiden ja farkkutakin kaverinakin.

Näin kesän yhden odotetuimman viikonlopun kunniaksi (flow flow flow flow) halusin tarjota teillekin vähän jotain extraa. Nyt koodilla melliecodesignsyksy saa tuolta Mellin nettikaupasta kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennusta tiistaihin 16.8 saakka.

Ihanaa viikonloppua. Ehkä nähdään Flow:ssa? Toivottavasti.

Tags:
,
2 Comments

Post A Comment