Rainy days

Sataa. Vaan ei haittaa. Syksy saa tulla.
Kesä 2016 oli kaikkea muuta kuin sitä, mitä siltä odotin. Niin hyvässä kuin pahassakin. On ollut ihanaa, aivan kamalaa ja kaikkea siitä niiden välistä. Silti tuntuu, kun kesää ei olisi oikein ollutkaan. En tiedä johtuiko se siitä, että kesäloma, jota kuitenkin alitajuisesti odotti vaikka lupasi ettei tekisi niin, ajoittui juuri niille kolmelle viikolle jolloin satoi melkein jokaisena päivänä. Vai siitä, että tänä kesänä en ehtinyt tekemään puoliakaan niistä suunnittelemistani asioista vai siitä ettei tänä kesänä helle tullut toukokuun jälkeen kertaakaan useampana kuin kahtena päivänä perä jälkeen. Ehkä kaikista niistä?
Ihanaa kesä silti kun olit ja kävit, mutta ei harmita yhtään, että menet. Syksystä tulee nimittäin ihana. Pelkästään jo syyskuussa tapahtuu niin monta hienoa asiaa, ettei se lupaile tuleville kuukausille mitään muuta kuin onnea.

Just nyt istun vanhempien pihalla hiljalleen lämpenevässä puusaunassa sadetakissa, juoksuhousuissa ja pikkuveljeltä lainatuissa kengissä. Vähän on hiostavaa juu, mutta vielä hetken istun tässä ja varmistan että sauna on takuulla syttynyt. Te, jotka seuraatte mua snäpissä (@sannitrishin) tiedättekin ehkä jo, että mun ehdottomasti suurin talentti on saunan sytytys. Yleensä saan kiukaan ja padan syttymään kahdella tulitikulla (yksi per pesä!!). Tänään Roma tuli kuitenkin lämmittämään saunaa, ja kun tulin hetken päästä tarkistamaan tilannetta oli tulitikkuja mennyt jo neljä (!!!) eikä padassa ollut vieläkään tulta. Huh! Onneksi tulin hätiin. Tiedä kuinka monta tulitikkua tähän olisi vielä tuhlaantunut.

Nyt alkaa kuitenkin jo olla niin kuuma, että on ehkä uskottava että joku muukin kuin minä voi saada saunan syttymään. Tuplamäärällä tulitikkuja tosin, sitä ei sovi unohtaa.

Leppoisaa tiistaita sulle. Meillä on yhteistä lomaa vielä tämä viikko, ja siitä on tietysti otettava kaikki irti. Nukutaan, syödään, saunotaan, syödään ja näin.

4 Comments
 • Raincoat
  Posted at 22:32h, 16 elokuu Vastaa

  Ihana takki! Mistä sellaisen löytää? Olen etsinyt jo pitkään kaunista sadetakkia, ja sinulla on sellainen :)

  • Sanni
   Posted at 23:41h, 16 elokuu Vastaa

   Niin mustakin! Ostin tämän keväällä Bik Bokista ja taitaa sieltä vieläkin näitä löytyä, ei muistaakseni kuitenkaan enää tätä mustaa väriä tosin.

 • Kaisa
  Posted at 00:14h, 19 elokuu Vastaa

  Tää ei nyt liity pelkästään tähän postaukseen, mutta pakko vaan sanoa että sulla on Sanni yks parhaimmista blogeista. En tiedä johtuuko samasta iästä, samanikäisestä lapsesta, samasta asuinpaikkakunnasta ja samoista lähtökohdista, mutta tykkään aina lukea sun juttuja (ja tää on yksi harvoista blogeista, joista oikeesti luen ne jutut, enkä katso vain kuvia).
  Kerrot asioista niinkuin ne on, eikä blogisi ole kiiltokuvamainen; siksi palaan tänne aina uudelleen.
  Olet huippu tyyppi :).

  • Sanni
   Posted at 14:28h, 30 elokuu Vastaa

   Voi apua, kiitos! Niin ihana kuulla. Sellaisen tavallisuuteen olenki halunnut blogissani pyrkiä. Normaalinen ihmisen, normaalia elämää.
   Ihanaa, kun kerroit. Teit mulle hyvän mielen <3

Post A Comment