Lovely LivBox

Varmaan aika monelle teistä LivBoxin idea onkin jo tuttu, mutta niille joille ei ole niin kerrottakoon että LivBox on siis kerran kuukaudessa ilmestyvä kauneuslaatikko. Yhdessä boxissa on yleensä 4-6 tuotetta, joista osa matka- tai näytekokoja. Itselleni ainakin tuo idea näyttäytyy helppona ja kivana mahdollisuutena tutustua ja kokeilla uutta kosmetiikkaa, ilman että siihen tarvii syytää omaisuutta. Myös se, että boxin sisältö on aina yllätys, on ihanaa. Tuli pakettia avatessa ihan sellainen pikkutyttömäinen jännitys että hihiii täällä laatikossa saattaa olla aivan mitä vain.
Ja niin siellä kyllä olikin. Tästä elokuun boxista löytyi useampikin tuote, josta ihan oikeasti tykkäsin ja jotka varmasti jäävät kyllä käyttöön. Mutta näin estetiikan ystävänä, olisin ehkä kaivannut jotenkin yhtenäisempää kokonaisuutta tai teemaa. Hyviä yksilöitä, mutta joukkueena vähän hajanainen, urheilukielellä kerrottuna.

Pidemmittä puheitta, mennään siihen itse laatikon kiinnostavimpaan osuuteen, eli sisältöön. Elokuun boxi piti sisällään nämä seuraavat;

 

 

Lumene Glow Reveal kirkastava pikakasvohoito:

Ihana! Kirkasti oikeasti kasvojen ihoa, ihan kuten lupasikin. Koostumus oli todella miellyttävä, pienen pieniä rakeita ja riittävän tujakka rakenne. Tuntuu ja näyttää kasvoilla mutanaamiolta. Tykkään siitä, että tällaiset tuotteet oikeasti tuntuvat iholla, vähän saa kiristellä ja pistellä. Tulee olo, että nyt muuten tapahtuu oikeasti jotain. Tehoaineina tässä on käytetty lakka- ja tyrniöljyä ja tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Neutrogena complexion scrub:
Todella isot ja tuntuvat rakeet, ja niitä on runsaasti. Maitomainen koostumus, isoista rakeista huolimatta kasvoille ei jää kiristävä vaan kosteutettu tuntu. Olen kuitenkin löytänyt jo niin hyvän rakeettoman kuorinnan, että tästä ei nyt mitään uutta luottotuotetta kyllä ole tulossa. Ja se tässä LivBoxissa aika ihanaa onkin. Voi kokeilla rauhassa, löytää tai olla löytämättä. Matkakokonsa puolesta sujautan tämän matkameikkipussiini ja otan mukaan niille reissuille joille en täysikokoisia purnukoita voi tai jaksa roudata.

Cutrin Repair ISM hoitoaine:
Tuoksu. Se tulee aina ensimmäisenä. Rakastan tätä tuoksua, huomaamaton mutta kuitenkin ylellinen. Tuoksuu ihan siltä, kuin olisi juuri noussut kampaajantuolista. Ja jo kaksi ihmistä minua halatessaan on sanonut että ai vitsi tuoksut hyvälle, ja voisin väittää että se on tämä hoitoaine, mistä on puhuttu.
Tuote on suunnattu erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille, eli juuri meikäläisen latvoille. Teki hiuksille oikeasti hyvää.
Tässä on tämän elokuun boxia ehdoton lempituote!

AHAVA moisture and radiance boosting serum:
Vasta nyt ehkä vuoden seerumit ovat olleet aktiivisessa käyttössä. Olen kokeillut kymmeniä, pitänyt ehkä kolmesta. Osa seerumeista levittyy iholle kuin saippua, jättäen kasvoille omituisen kalvon johon ei tunnu imeytyvän enää mikään kosteusvoide. Tässä koostumus oli kuitenkin ihanan kevyt ja jotenkin kostea. Jätti kasvoille kevyen, vesimäisen tunteen. Tykkään! Voisin ostaa uuden tämän loputtua.

Maybelline Vivid Matte Liquid huulikiilto:
En ylipäätään ehkä ole mikään huulikiiltojen ystävä. Tahmaavat, ja tuulessa hiukset tarttuvat huuliin koko ajan niin, että näyttää ihan parralliselta. Mutta jos käyttäisin huulikiiltoa, niin en varmaan kuitenkaan tätä. Liian pinkki. Liikaa mulle. Tykkään huomaamattomuudesta ja luonnolisuudesta. Koostumus ja pigmentti tässä kuitenkin todella hyvä. Levittyy ongelmitta ja on ihanan mattainen huulilla olematta kuitenkaan ollenkaan ”kuiva”.

Cien waterproof mascara:
Boxin ehdoton yllättäjä! Tykkäsin tästä paljon. Paras ripsiväri aikoihin. Lidlistä ihan kuulkaas voitte käydä noutamassa omanne. Levittyy ripsille paakkuuntumatta, yhdellä harjauksella saan juuri täydellisen värin ja erotellit ripset. Ei tarvi tuhertaa montaa kerrosta. Ja pysyy! Oikeastaan vielä mikään kokeilemani ripsiväri tähän mennessä (ehkä siksi etten ole koskaan kokeillut näitä vedenpitäviä, sillä olen ajatellut etten tarvi) ole pysynyt ripsillä kokonaista päivää. Illalla kotiin tullessa ripsiväri ei ole edes poskilla, vaan se on vaan mystisesti kadonnut jonnekkin. Mutta tämä pysyi visusti kiinni koko pitkän päivän ja puoli yötäkin. Kesti kolmen tunnin tanssimisenkin ihan ongelmitta.
Vedenkestävässä ripsivärissä ärsyttävää kuitenkin on se, että noh- se on vedenkestävää. Iltaisin pelkkä vesipesu ei riittänytkään vaan täytyi kaivella silmämeikinpoistoaine kaappien perältä.

Pepsodent White Now Glossy Chic:
Hammastahna nyt on aina hammastahnaa, paitsi silloin kun se ei ole. Mutta tämä kuitenkin oli.

Näiden lisäksi boxista löytyi myös Issey Miayke L’eau D’issey Pure– hajuveden tuoksunäyte. hana, raikas tuoksu. Tuo mieleen vesisateen jälkeisen ilman. Toimittaa meillä nyt avattuna huonetuoksun virkaa. Hyvin tuoksuu jo viidettä päivää.
Koodilla trishin on nyt mahdollista tilata tuo syyskuun boxi (joka on muuten täynnä bloggaajien suosikkituotteitta) hintaan 13,90€* (norm.16,90€). Koodi on voimassa 28.8 asti.

Ja jos vaikka itselle tuo LivBox ei tuntuisikaan tarpeelliselta, niin tämä on mielestäni myös aika ihana lahjaidea jollekin rakkaalle. Tuskin kukaan pahastuisi postilaatikkoon kolahtavasta yllätyslaatikosta täynnä kaikkea kivvaa. Vai mitä?

*Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa.

3 Comments
 • Laura
  Posted at 12:10h, 28 elokuu Vastaa

  Yritin tänään tilata tuota LivBoxia, mutta sivut sanovat, että alennuskoodi ei ole voimassa eikä syyskuun boxia pysty enää tilaamaan..harmi!

 • Anonyymi
  Posted at 07:53h, 30 elokuu Vastaa

  Ymmärrän että teidän pitää mainostaa, mutta onhan tuo nyt ihan älytöntä rahan ja luonnon tuhlausta. Ostakaa hyvät ihmiset vain tarpeeseen. Matkalle voi ottaa mukaan tarvittavat rasvat yms esim pieneen minigrippusseihin tursotettuna.

  • Sanni
   Posted at 14:38h, 30 elokuu Vastaa

   Totta, asiaa voi kyllä tarkastella näinkin.
   Ja itse asiassa hyvä vinkki tuo minigrip-pusseihin tursottaminen. Pitää ehdottomasti kokeilla :)

Post A Comment