Kiitos äiti


_MG_8077 _MG_8166

Ihanalta tuntuu tämä uusi syksy. Olo on pitkästä aikaa oikeasti kevyt, vaikka tehtävää ja töitä on juuri nyt enemmän kuin koskaan ja aikaa taas tietysti vähemmän. Mutta silti, tuntuu hyvältä ihan joka puolella. Päässä, sydämessä ja koko kehossa. Voi onni, on ollut ikävä!

Kävelin juuri töistä kotiin. Vettä satoi kaatamalla koko matkan ja tuuli niin, että se todellakin tuntui. Mutta silti hymyilin hyvin todennäköisesti ihan nuo kaikki kilometrit. Tiedättekö sen, kun on niin hyvä olla, että meinaa koko ajan nauraa ääneen? Ei oikeastaan miksikään ja ei millekään – naurattaa vaan? No, mulla on just nyt se olo. Harvinaisen hyvä tämä maanantai. Juuri nyt tapahtuu niin paljon kivoja juttuja, ja ne ikävimmätkin asiat ovat muuttumassa koko ajan paremmiksi. Mutta silti tuntuu, että parasta tässä hetkessä ja tunteessa on se, ettei se onni enää asu vain niissä asioissa, tapahtumissa ja ihmisissä vaan jossain paljon syvemmällä, ihan täällä minussa- riippumattomana mistään.

Yksi syy tähän oloon on ehdottomasti myös tuo pikkuinen tuossa sylissä ja vierellä. Kesällä olin todella paljon pois kotoa, ja nyt tuntuu ihanalta olla taas ihan vaan tässä. Läsnä kaikissa niissä arkisissa tilanteissa, aamupuurolla ja iltapesulla. Tykkään tästä. Vaikka kaipaan kyllä tähän rinnalle tietysti paljon muutakin, ihan vain minulle itselleni. Mutta kuitenkin, juuri nyt (ok, musta on tuntunut tältä kyllä varmaan ihan joka ikinen päivä) tunnen itseni ihan erityisen etuoikeutetuksi saadessani olla tuon tyypin äiti. Herätä nyt joka aamu siihen, että huoneen toiselta puolelta pienestä sängystä kuuluu ensin ”äiti Alba on nyt helännyt. Noustaan”. Kun sitten nousen ja menen hakemaan Alban sängystään, nostan syliini ja suukotan – kuuluu tuosta pienestä suusta sitten ”kiitos äiti”
Eikä melkein mikään melkein koskaan ole tuntunut yhtä hyvältä kuin nuo kaksi pientä sanaa.
Kiitos.
Äiti.

_MG_8170 _MG_8177 _MG_8139

Kiitos vaan itsellesi kuules.

Tags:
,
6 Comments
 • Outi
  Posted at 17:14h, 29 elokuun Vastaa

  Alba <3
  Äitiys on ihanaa ja välillä vähän kamalaa, mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin mahtavaa :)
  T: kahden teinin äiti

  • Sanni
   Posted at 14:25h, 30 elokuun Vastaa

   Totta. Toisinaan ihan järkyttävän hirveää, ja toisinaan kuolettavan ihanaa. Ja varmasti saa vaan uusia sävyjä, kun lapsi kasvaa.

 • Kolmen Koti Rannikolla
  Posted at 21:27h, 29 elokuun Vastaa

  Aivan mielettömän herkkiä ja kauniita kuvia <3! Ikävä on joskus hyvästä!!!

 • Neil
  Posted at 21:50h, 29 elokuun Vastaa

  Voi ihana pikkunen multa sulla :)

  • Sanni
   Posted at 14:37h, 30 elokuun Vastaa

   No niin on <3

Post A Comment