Shelter

P8318183 P8318192 P8318200 P8318218 P8318276 P8318270P8318280

Ooh ja ooh.
Kaksi sanaa, joilla kuvailisin tämän päivän lounasta Shelter:ssä.
Tuossa kolme viikkoa sitten avatussa ravintolassa miljöö on todella viihtyisä. Niin kaunis, ettei melkein meinannut malttaa istahtaa aloilleen pöytään, vaan teki vain mieli kulkea kameran ja puhelimen kanssa ympäri ravintolaa kuvaamassa kaikkea kaunista, mitä siellä oli. Ravintolan sijainti Kanavarannassa Katajanokalla ihan siinä Holidayn naapurissa on ihan mieletön, ja noista isoista ikkunoista avautuu hulppeat näkymät merelle ja laitureihin ankkuroiduille veneille. Tuolla olo oli vähän kuin merirosvolaivassa, ja vähän sellaista tunnelmaa sinne oli kuulemma haettukin.

Ja  se ruoka, voi pojat. Se se vasta hyvää olikin. Testasimme neljä ruokalajia listalta, ja omaksi suosiksi (jälkiruokien lisäksi tietysti) nousi tuo pääruoaksi nautittu paahdettu siika kukkakaalin ja katkarapu fregolan kera. Oli aivan järjettömän hyvää. Menen ja syön ehdottomasti toistekin.

Shelterin yläkerrasta löytyy vielä Coctail Bar Rusty, jonne voi sitten kätevästi jatkaa iltaa päivällisen/illallisen jälkeen. Rusty tuo Helsingin ravintolamaailman mielestäni varsin kaivatun konseptin; paikan, joka on auki aamuneljään asti, tarjoilee älyttömän hyviä drinkkejä olematta kuitenkaan klubi. Suuntaa siis tuonne, kun haluat mennä johonkin kivaan paikkaan, jossa kuitenkin kuulisit mitä kaverisi puhuu sinulle.

Lämmin suositus molemmille.
Multa sulle.
Ole hyvä.

No Comments

Post A Comment