Mitä sitä hyvää vaihtamaan

_MG_8093 _MG_8095 _MG_8097 _MG_8098 _MG_8145

Syyskuu on ehdottomasti vuoden parasta aikaa. On jo se sellainen motivoitunut ja inspiroitunut olo- tekee mieli laittaa elämä ja koko muija kuntoon, viherpirtelöitä menee jo viiniä enemmän mutta kuitenkin on vielä mahdollisuus ja tilaa sellaiselle spontaaniniudelle että tavallisena tiistaina voi vielä tapahtua ihan mitä tahansa. Ihmiset ovat kesän jäljiltä rennompia kuin esimerkiksi tammikuussa, jaksavat vielä poistua kotoa ilta yhdeksänkin jälkeen ja tuntemattomatkin melkein hymyilevät takaisin kun niille hymyilee ensin itse.
Myös pukeutumisen kannalta tämä alkusyksy on kaikkein inspiroivinta aikaa. Pärjää vielä ilman housuja, kunhan yläkerrassa on riittävästi kerroksia. Unelmani olisi asua joskus sellaisessa paikassa missä pärjäisi ympäri vuoden paljain säärin, mutta saisi silti käyttää nilkkureita, neuleita ja takkeja. Ehkä vielä joskus. Siihen asti tyydyn Suomessa siihen suunnilleen kahden viikon pituiseen jaksoon kun niin voi tehdä. Otan siitä kaiken irti. Kiskon vaikka toppatakin ylleni, kunhan saan pitää ne lahkeettomat sääret.
Tässä asussa olen tehnyt niin montaa niin kivaa asiaa, että ihan jo senkin takia tykkään tästä ihan hulluna. Laskeskelin juuri, että tein viimeisen viikon aikana viisi työvuoroa vaatekaupassa – joka päivä tässä samassa asussa. Mutta äh, ei väliä. Mitä sitä turhaan hyvää vaihtamaan.

Meitsin motto, pätee muuten aivan kaikkeen.

Tags:
4 Comments
 • Martta
  Posted at 18:18h, 04 syyskuu Vastaa

  Hei Sanni! mistä tuo ihana laukku on? :)

  • Sanni
   Posted at 13:27h, 05 syyskuu Vastaa

   Useammin kuin kerran laukkua on luultu celineksi, mutta nääh se on Glitterin :-D melkein sama.

 • Kristiina
  Posted at 14:13h, 05 syyskuu Vastaa

  Mistä tuo ihana neuleesi on? 😊

  • Sanni
   Posted at 09:40h, 06 syyskuu Vastaa

   Neule on bik bokin balance- mallistosta. Ihan tämän syksyn juttuja, että löytyy varmasti niin liikkeistä kuin nettikaupastakin vielä :)

Post A Comment