Cashmere

_MG_8861 _MG_8886 _MG_8889

Olen takuulla sanonut tämän ennenkin, mutta minulla on tapana jumiutua yksiin ja samoihin vaatteisiin niin pitkäksi aikaa kuin vaan kehtaan. Tismalleen samaa asua en välttämättä jaksa pukea päälleni kuin ehkä kahtena päivänä peräkkäin, mutta jotain tiettyä vaatekappaletta voin aivan hyvin käyttää vaikka viikon putkeen. Ja juuri niin olen tehnyt tämän harmaan neuleen kanssa. Olen pukenut sen päälleni aivan joka ikisenä päivänä sen jälkeen kun sen viime torstaina sain käsiini. Ja tiedättekö, olen oikeasti etsinyt tällaista aivan tavallista vaaleanharmaata neuletta ikuisuuden. Kaapista löytyy harmaita paitoja enemmän, kuin oikeasti yksi ihminen tarvitsisi mutta ei vielä ennen tätä yhtään sellaista joka olisi oikeasti juuri sellainen kuin haluaisinkin. Mutta tämä on. Ja tiedättekö mistä tämän neuleen voi löytää: Lidlistä. Voi kyllä. En melkein usko sitä itsekään. Sen lisäksi, että tässä neuleessa on lähes täydellinen väri ja malli, niin myös materiaali on kohdallaan: 100% kašmiria. Nämä tulivat siis maanantaina kauppoihin, ja kuulemani mukaan näitä on vielä saatavilla – isompia kokoja ainakin. Tämä omani on muistaakseni kokoa M, ja juuri sopivan rento ja väljä olematta kuitenkaan liian suuri.

Tuon täydellisen neuleen löytämisen lisäksi olen ollut niin hyvilläni tästä syyskuusta. Kaunein aikoihin. Tosin, jos oikein muistan niin viime syksy taisi olla aika samanlainen. Lämmin ja aurinkoinen – sellainen että vielä lokakuussa muistan olleeni paljain säärin. Toivottavasti tänä vuonnakin on juuri niin. Kivalta tuntuu myös tämä viikon loma, etenkin kun se on koko perheen yhteinen. Tuntuu niin hyvältä herätä yhdessä, syödä aamiainen yhdessä ja lähteä puistoon yhdessä – kaikki me kolme. En edes muista milloin viimeksi sellaista olisi tapahtunut. Arki on helposti niin kiireistä, että mennään jatkuvasti sellaisella läpsystä vaihto- meiningillä. Yksi lähtee kun toinen tulee ja sitten onkin jo ilta ja väsymys ja huomenna aikainen herätys. Mutta sitä kai arki aika monella meistä on. Pitäisi kuitenkin muistaa myös osata järjestää niin sitä meidän aikuisten kahden- kuin sitä sellaista koko perheenkeskistä aikaakin. Se on ihan kamalan tärkeää, mutta silti se aivan liian usein unohtuu. Yhtäkkiä saataakin tuntua tärkeämmältä löytää se täydellinen harmaa neule, ja silloin tietää että ollaan jo menty vähän metsään. Onneksi sieltäkin pääsee kyllä aina halutessaan pois, voi korjata kurssia ja tehdä asiat toisin.

_MG_8868 _MG_8904 _MG_8881

neule: lidl* / paita: h&m / hame: never denim / shoes: superga* / laukku: glitter*

*saatu blogin kautta

Tags:
5 Comments
 • Katja
  Posted at 16:38h, 22 syyskuu Vastaa

  Mitä kokoa tuo sun paita on?

  • Sanni
   Posted at 17:59h, 22 syyskuu Vastaa

   Tuo neule on tosiaan kokoa M :)

 • Katja
  Posted at 16:44h, 22 syyskuu Vastaa

  Sori se lukikin tekstissä!! Anteeksi, luin tän postauksen aiemmin(eilen illalla/tänä aamuna) ja äsken kävin lidlissä ja täältä ei löytynyt kuin s….. Ja nyt kysyin tuota su kokoa siksi kun näyttää niin hyvältä, enkä enää lukenut tekstiä uudelleen, siksi kysyin samaa asiaa kun tekstissäkin oli…. :)

  • Sanni
   Posted at 18:00h, 22 syyskuu Vastaa

   hahah ei mitään! ja mä jo vastasinkin tuohon edelliseen ennen kuin luin tämän.

 • Katja
  Posted at 16:02h, 23 syyskuu Vastaa

  Miksihän noita ei voinut tulla suurempaa erää myyntiin. Sotkin pyörällä ympäri tätä kaupunkia ja kiersin kaikki kolme Lidliä ja tulos oli se, että harmaasta löytyi yksi s ja kaksi l:ää. L oli turhan leveä ja s on just sopiva, mutta olisin halunnut m:n, jotta siinä olisi vähän väljyyttä. Eikä enää löydy mistään.

Post A Comment