Freshhh


_MG_9157 _MG_9177

Elämäni aikana olen ollut aika monenkin kuntosalin jäsen. Yhden jäsen joskus jopa kaksi vuotta niin, että ensimmäisen vuoden kävin aktiivisesti, toista vuotta todellakaan en. Ja ne kolme kertaa kuukaudessa kun kävin, kotiin lähtiessä lähinnä itketti ajatella että nonih tällekin spinningtunnille tuli sitten hintaa rapeat 25€. Ei oo hyvä juttu se sellainen asiakkaan sitouttaminen. Mielestäni kaikkeen urheiluun pitäisi liittyä aika vahvasti sen omaehtoisuus- liikut, koska sinun oikeasti tekee mieli liikkua. En ole vielä koskaan tavannut ketään, jota motivoisi liikkumaan se, että siitä maksaa ihan liikaa/kk.

Olenkin niin hyvilläni, kun huomasin joskus alkuvuodesta että ihan tähän meidän naapuriin oli avattu uusi kuntokeskus: Fresh Fitness. Olin törmännyt nimeen ja ketjun mainoksiin jo aiemminkin, mutta huomannut kaikkien heidän jo olemassa olevien salien sijaitsevan niin kaukana meiltä, että tiesin ettei siellä tulisi käytyä. Itselleni melkein olennaisinta kun on juurikin se sijainti- täytyy olla niin lähellä, etteivät matkat olisi koskaan syy eivätkä este sinne menemiselle tai sieltä tulemiselle (mulla on vähän sellainen erikoinen taipumus vetää itseni aina niin piippuun, ettei kotimatka ole koskaan mitenkään erityisen vaivaton, heh). Salille täytyy siis päästä kävellen mieluiten kymmenessä ja pyöräilen kolmessa minuutissa. Ja juuri niin on juuri nyt. Täydellisen sijainnin lisäksi myös halpa hinta (19,90€/kk) ja se, ettei mihinkään tarvitse varsinaisesti sitoutua- houkutteli.

_MG_9199 _MG_9214_MG_9223 _MG_9226

Liityin jäseneksi muistaakseni Helmikuussa. Alkuvuoden ja – kevään kävinkin melko ahkerasti, mutta kesällä käynnit harvenivat. Teki mieli juosta ulkona mieluummin kuin sisällä ja juuri niin teinkin. Jäsenyden irtisanominen olisi käynyt sekin tuosta noin vain, mutta en halunnut tehdä sitä, sillä tiesin että syksyn tullen haluan palata takaisin juuri tälle salille.
Ja niin olenkin tehnyt. En tiedä juuri parempaa tapaa aloittaa päivää, kuin kunnon tunnin hikitreeni, jonka päälle suihku ja aamiainen siinä ihan salin vierestä löytyvässä Mokossa tai muutaman minuutin päässä olevassa Rootsissa. Harvemmin ovat olleet huonoja ne päivät, jotka olen aloittanut noin.

Olin ollut tyytyväinen jäsen siis jo useamman kuukauden, kun minulle ehdotettiin yhteistyötä Fresh Fitnessin puolelta. Voin kertoa, että tuntuu kyllä hyvältä tehdä hommia sellaisen tahon kanssa, josta tykkää ja jota oli fiilistellyt ihan tosissaan jo paljon ennen koko tätä yhteistyökuviota.

_MG_9245 _MG_9314_MG_9227

Parasta tuolla salilla on ehdottomasti ne uudet ja freesit tilat ja monipuolinen laitetarjonta. Ja se siisteys. Voi pojat. Tuolla on aina niin siistiä, ettei meinaa todeksi uskoa. Melkein aina näkee jonkun punapaitaisen Freshin työntekijän siellä luudan varressa kiillottamassa paikkoja meille asiakkaille mahdollisimman mukaviksi. Ja se sellainen hyvä kyllä synnyttää hyvää. En ole varmaan vielä koskaan nähnyt yhdenkään asiakkaan nousevan laitteelta sitä pyyhkimättä siistiksi seuraavalle käyttäjälle. Lisäksi tuntuu ihan hullulta se, ettei tuolla haise ollenkaan se sellainen kuntosali, tiedättehän. Jos kulkisi silmät kiinni ei edes voisi tietää olevansa kuntosalilla. Ja se sekin on aika kivaa. Plussaa nyt ainakin.

Tuo Sörnäisten Fresh Fitness on tilana tosi iso ja ihanan väljä. Laitteita on reilusti enkä ole koskaan joutunut odottamaan vuoroani yhteenkään. Tuolla toiminta on jaettu kahteen kerrokseen, joka lisää avaruuden tuntua entisestään. Alhaalta löytyy pukuhuoneet, lämmittelylaitteet (juoksumatot, pyörät, stepperit, soutulaitteet jne.), toiminnallisen treenamisen alue (meitsin lemppari) ja vapaat painot. Yläkerrassa taas sitten on niitä perinteisempiä kuntosalilaitteita, tilaa ja tarvikkeita venyttelylle sekä ryhmäliikuntasali, jossa menee sekä virtuaali- että livetunteja. Se mitä tuolta salilta ei löydy on: mukavia, leppoisia oleskelutiloja, saunoja eikä kerhohuoneita- koska miksi löytyisi? Tarkoitus ja ajatus on että tuonne mennään oikeasti liikkumaan- ei löhöämään.

Nimimerkillä. Edellisellä salillani oli kerhohuone sohvineen ja sauna joka oli aina lämmin, eikä ollut kerta eikä edes kuusi kun minä ja ystäväni päädyimmekin treenaamisen sijaan ihan vaan jakamaan viikon kuulumiset ensin siellä sohvilla ja sitten sen päälle vielä saunassa. Kyllä ei olisi tarvinnut välttämättä maksaa sitä 70€/kk siitä hyvästä.

Ja hei pst. Jos liityt jäseneksi tänään, sunnuntaina niin saat neljä (4) viikkoa ilmaista treeniä kaupan päälle!

1 Comment
  • CURIOUSNOORA
    Posted at 12:44h, 26 syyskuu Vastaa

    Ihanan freesit ja siistit tilat! <3 Jo pelkästään kivasta paikastakin saa lisää intoa ja motivaatiota treenailuun! :)

Post A Comment