Kotona keittiössä

_MG_9773 koti

Siitä on kyllä jo hyvä tovi, kun viimeksi olen kuvannut tänne meidän kotia. Ei ole ollut oikein mitään kuvattavaa. Vähän kaikki tässä asunnossa on kyllästyttänyt. On tehnyt mieli laittaa ainakin sohva, ruokapöytä ja matot vaihtoon. Ja sen kyllä vielä teenkin. Mutta pikkuhiljaa, en mitenkään kertarysäyksellä, niin kuin mulla yleensä on ollut tapana. Jos tahdon jotain, tahdon sen mielellään heti ja olen tässä vuosien varrella todennut, että se sellainen hätähousuisuus koituu vielä kohtaloksi. Malttia näissa sisustushommissakin yritän nyt siis opetella

Vähän on tehnyt mieli myös laittaa vaihtoon nämä melkein 70 neliöitä, jotka ovat kuitenkin vain kaksi huonetta plus keittiö. Olisi ihanaa, että olisi vielä yksi huone, jonne saisi kätevästi piilotettua kaikki lapsen tavarat, vaatteet, tarvikkeet ja taiteilut. Nyt piilottelen niitä kätevästi kirjahyllyyn kirjojen taakse aina iltaisin, sillä mulla on sellainen pää joka kaipaa joka päivä ainakin yhden sellaisen hetken että kaikki tavarat ovat paikoillaan, eikä missään loju mitään. Ja nyt kun tässä asunnossa sitä säilytystilaa ei järjettömästi ole, niin joutuu turvautumaan tällaisiin hätäratkaisuihin. Pidän kuitenkin edelleen ehkä vähän liikaa näistä asunnon neljä metriä korkeista huoneista ja lähes yhtä korkeista ikkunoista, että vaikka se Punavuori ikkunoiden takana houkuttelisikin, niin kyllä me taidetaan vielä ainakin tovi näissä kahdessa huoneessa asua. Sitäpaitsi muuttaminen on ehkä yksiä hirveimpiä asioita mitä tiedän. Että pelkästään jo ajatus siitä saa minut tyytymään näihin huonosti käytettyihin neiliöhin.

_MG_9774_MG_9789_MG_9793

Kesällä kotia ei tullut juuri laitettua. Ihan jo siitä syystä, ettei täällä tullut juuri oltua. Nyt syksyn ja pimeiden iltojen tullen kiinnostus kotia kohtaan on kuitenkin taas selvässä nousussa. Täällä viihtyy taas, ja tästä haluaisi tehdä entistäkin viihtyisämmän. Olen sanonut ennenkin, että jo ihan pienillä asioilla voi saada aikaan suuren muutoksen. Niin kävi nytkin. Sain eilen vanhempien luota kotiinviemisiksi nuo neljä tummanruskeaa, ikivanhaa pinnatuolia. Sopivat täydellisesti meidän valkoisen ruokapöydän ympärille. Nyt koko keittiössä on jotenki ihan uusi tunnelma. Kahvikin maistui aamulla jotenkin erille. Vähän paremmalle. Nyt tuon pöydän ympärillä tekee oikeasti ihan mieli istuskella, kun alla ei enää ole nitisevä ja natiseva muovituoli. Ihan mukavaa on myös se, että nyt tuoleja on kahden sijaan viisi. Ei tarvi enää ystävien kanssa syödä ja juoda vuoroissa. Aika kivaa.

Saa siis tulla kylään kaverit.

Tags:
,
7 Comments
 • sofia
  Posted at 18:36h, 05 lokakuun Vastaa

  oon ainaki miljoona kertaa ajatellu ja toivottavasti joskus muistanu myös sanoa, että teillä on äärettömän kaunis koti. näyttää niin <333. ja joo, samassa veneessä tuon syksyn myötä tulleen sisustustarpeen kanssa. haluaa tehdä kodista niin mukavan kuin mahdollista. semmosen turvan.

  • Sanni
   Posted at 10:33h, 06 lokakuun Vastaa

   Kiitos ! Nyt tää taas tuntuukin ihan kivalta. Siltä, että täällä ihan mielellään on, ja tänne ihan mielellään myös pyytää vieraita. Sellaisia niiden kotien kuuluukin olla. Turvia just.

 • Heidi
  Posted at 08:45h, 06 lokakuun Vastaa

  Heippa! Mistä olette ostaneet/löytäneet julisteita tai kivoja tauluja? Oletko jo kenties esitellyt ne jossakin postauksessa?

  • Sanni
   Posted at 10:32h, 06 lokakuun Vastaa

   Heippa. Oon teetättänyt suurimman osan julisteista itse, mutta esimerkiksi desenio myy mielestäni kivoja (www.desenio.fi), käy kurkkaamassa sieltä :)

   • Heidi
    Posted at 07:07h, 10 lokakuun Vastaa

    Kiitos vinkistä!

 • Lottis
  Posted at 19:44h, 19 lokakuun Vastaa

  Hei, mistähän nuo taljat tuolien päälle on hankittu?

  • Sanni
   Posted at 08:31h, 20 lokakuun Vastaa

   Nuo on ikean :)

Post A Comment