Sunnuntain soittolista

Jos kuvaisin itseäni muutamalla sanalla, niin jumittuja olisi ehdottomasti yksi niistä. Jumitun todella usein tekemään samaa tai melkein samaa ruokaa päiväkaupalla, puen samat vaatteet päälle ihan surutta vaikka viitenä päivänä peräkkäin, jos mieli tekee, juoksen kuukauden päivät samaa hyväksi havaittua lenkkiä vaikka voisin valita kymmenen muutakin reittiä, mutta musiikin suhteen olen ehkä kaikkein kamalin jumittaja. Voin aivan hyvin kuunnella kyllästymättä samaa kappaletta kuukauden. Jonka jälkeen tarvitsen ehkä muutaman päivän levon, jotta jaksan kuunnella sitä sitten taas seuraavan kuukauden.

Sunnuntait meillä kuulostaa nykyään aika pitkälti tältä.

Tai siis, ovat kuulostanut jo aika pitkälti aika hiton pitkään.

Anna Naklab feat. Alle Farben & YOUNOTUS – Supergirl

LP – Lost On You

The Temper Trap – Sweet Disposition

Sia – Broken Glass

Family of The Year – Hero

Mr Hudson – White Lies

https://www.youtube.com/watch?v=M3kTg2IcS9U

CHVRCHES – Keep you on my side

Tyylillisestihän tässäkään soittolistassa ei ole päätä eikä häntää, mutta kaikki ovat sellaisia kappaleita joista mulle tulee erityinen olo. Kappaleita, joista voimaannun. Sellaista musiikki parhaimmillaan tekee. Voimaannuttaa. Eheyttää, korjaa joskus sellaistakin minkä ei edes ole ymmärtänyt olevan rikki. Kuulin CHVRCHES:iä elämäni ensimmäisen kerran FLOW:ssa nyt tänä kesänä, enkä oikein osaa edes selittää mitä tuon keikan ja erityisesti tuon Keep you on my side- kappaleen aikana tapahtui. Mutta jotain merkillistä se oli. Yhtäkkiä tuon kappaleen aikana kaikki se, mikä oli ennen sitä tuntunut epävarmalta ja sekavalta muuttuikin selkeäksi varmuudeksi. Tiesin tasan tarkkaan mitä tekisin, ja tiesin tasan tarkkaan mitä tahdoin.

Kokeilkaapa tapahtuukohan teille samoin.

Ja hei, kertokaa jooko miltä teidän sunnuntait tai tiistait tai torstait kuulostaa. Ihan vaan noin niinku Roman hyvinvointia ajatellen olisi ehkä tärkeää saada jotain uutta kuunneltavaa.
Vaikka onhan mulla tietysti sunnuntaiden varalle myös toinen soittolista; Best Shit. Mutta sillä soittolistalla on lähinnä lempibändiäni E-Typeä, ja jostain syystä en saa soittaa sitä muulloin kuin yksin ollessani.
Jännä.

Tags:
,
7 Comments

Post A Comment