Find your way

Viime keväänä minua kysyttiin tämän Kookenkä-kampanjan kasvoksi, tai siis jaloiksi oikeastaan koska kenkiähän me tässä. Olin alkuun vähän epävarma, mietin että voisinko aidosti ja rehellisesti olla mukana tässä, jos en itse ole käynyt Kookengän liikkeessä varmaan viimeiseen kahteen, ehkä jopa kolmeen vuoteen. Pyysin saada miettiä hetken.

Työmatkallani kävelin aina Kookenkä-myymälän ohi ja erään kerran päätin pistäytyä ihan sisään asti, käydä vähän katselemassa että miltä siellä näyttää ja mitä kaikkea siellä sitten oikeastaan myydään. Ihan vain, että tietäisin mihin olisin lähdössä mukaan, ja tuntuisiko se ihan aidosti omalta. Onneksi menin, sillä yllätyin kyllä siitä kuinka paljon tarjonta oli muuttunut siitä millaisena minä sen muistin. Vansia, Timberlandia, Panama Jackia, Tommy Hilfigeria ja Adidasta hyllykaupalla. Muiden muassa. Ja ne Kookengän omatkin merkit Piano ja Andiamo – nekin näyttivät, ja ihan erityisesti tuntuivat niin jalkaan kuin käteenkin, huomattavan hyviltä. Paljon raikkaammilta ja trendikkäämmiltä, kuin mitä olivat siellä ajatuksissani olleet.

Sovittelin ja kokeilin varmaan puolet kaupan valikoimasta jalkaani ja liikkeestä ulos kävellessäni tiesin, että juuri tässä kampanjassa haluan todellakin olla mukana. Haluaisin, että joku muukin löytäisi paikan nyt ehkä jotenkin uudestaan, kuten itselleni kävin. Halusin todellakin olla tässä mukana näyttämässä, mitä kaikkea kookenkä oikeasti on ja, että se näyttää myös tältä. Olen aina mieltänyt sen paikaksi, jossa mennään ehdottomasti laatu edellä, ja sitä se kyllä onkin, mutta on se myös trendikäs ja monipuolinen sen laadukkuuden lisäksi siis.

Kookenkä-4805

Kengät / Shoes: Vans OLD SKOOL

Kookenkä-5050

Kengät / Shoes: Piano MAUDA

Saatiin tämän kampanjan toteutukseen aika vapaat kädet, mikä oli ihan mielettömän ihanaa.  Tehkää niin ku teette ja parhaaksi näette, tulee aivan varmasti hyvä – sanottiin. Ja mehän tehtiin. Tänään tämä kampanja tulee liveksi ainakin myymälöissä, tv:ssä (nelosen kanavilla) ja useissa muissakin medioissa. Jännää. Ja niin hienoa saada olla mukana tässä.
Olen varmasti sanonut samaa ennenkin, mutta ehdottomasti parasta bloggaamisessa ihmisten lisäksi on se, että pääsee tekemään ja olemaan mukana aika monenlaisissa jutuissa. Sellaisissa, joihin ei ehkä muuten olisi päässyt osalliseksi. Ihanaa, että saa joskus kokeilla olla valokuvaaja, stylisti, toimittaja, assistentti, malli ja tapahtumajärjestäjä. Voi kokeilla vähän sitä ja vähän tätä. Koska vain kokeilemalla ja tekemällä voi oppia uutta, löytää ehkä sen jonkin yhden asian, jossa on, tai voisi olla, ihan erityisen hyvä ja josta nautti ihan erityisen paljon.

Sitä löytöä odotellessa te voisitte nyt kaikki leikkiä niitä malleja itse ja jakaa omia kävely- tai kenkäkuvianne instagramissa tägäämällä ne #askelie . Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan mojova 500€ lahjakortti Kookenkään. Kannattaa siis todellakin osallistua. Ja hei, huomisesta perjantaihin meitsi ottaa haltuun myös Kookengän instagram-tilin. Laittakaa siis seuraten @kookenka. Ensi viikolla siellä puikoissa huikeat Janne Naakka ja Sara Tickle. Siellä nähään!

Kookenkä-4868

Kengät / Shoes : Panama Jack PANAMA 3 IGLO

Kookenkä-5112

Kengät / Shoes : Tommy Hilfiger PAOLA

Kuvat: Vuokko Salo

3.Kuva: vihreä takki / Junkyard
4. Kuva : bomber / Junkyard , jeans / Junkyard , shirt /Junkyard
5.Kuva: knit / gina tricot , dress / gina tricot 

8 Comments
 • Emmi Tissari
  Posted at 20:09h, 10 lokakuu Vastaa

  I-HA-NAT kuvat! Ää! <3___<3

  • Sanni
   Posted at 20:13h, 11 lokakuu Vastaa

   No nii’i! Vuokko kyllä ossaa.

 • CURIOUSNOORA
  Posted at 08:26h, 11 lokakuu Vastaa

  Nuo ruskeat Piano Maudat ovat superkauniit! <3

  • Sanni
   Posted at 20:12h, 11 lokakuu Vastaa

   Niin mustakin! Ja aivan mielipuolisen hyvät jalassa.

 • Seliina
  Posted at 09:58h, 11 lokakuu Vastaa

  Mieletön toi kakkosasun kuva! Niin ihastuttava kaikin tavoin.

  • Sanni
   Posted at 20:13h, 11 lokakuu Vastaa

   Mäkin kyllä tykkään. Kuvaaja käski leikkiä Tanskalaista, en tiedä tuleeko fiilis sitten siitä :-D

 • Kisse
  Posted at 18:37h, 11 lokakuu Vastaa

  Mistä tuo ihana vihreä takki on??

  • Sanni
   Posted at 20:11h, 11 lokakuu Vastaa

   Takki on Junkyard, sieltä siis. Ihana, kun mikä!

Post A Comment