Elämäni kengät + 200€ kenkälahjakortin arvonta

image

Tämän Kookengän kampanjassa mukana olon myötä kenkäasioita on tullut mietittyä vähän tavallista enemmän. Ja en kyllä muista milloin viimeksi olisin puhunut muiden ihmisten kanssa näin paljon kengistä. Tai siitä, mitä kengät eri ihmisille edustavat. En tiedä teistä, mutta ainakin mulle kengät on se asun osa, joka vaikuttaa fiilikseen kaikkein eniten. Jos joskus on tullut laitettua aamulla jalkaan väärät kengät, tuntuu koko olo jotenkin ihan väärältä. En tajua kuinka on mahdollista, että olin vuosien ajan se tyyppi, jolla oli tasan yhdet kengät. Valkoiset matalavartiset converset- niillä mentiin kesät talvet. Ei ihme, että varpaat ovat nykyään se paikka, joka on kaikkein herkin kylmälle. Ovat raukat joutuneet palelemaan talvi toisensa perään niissä ohuen ohuissa kangaskengissä. Todennäköisesti vielä ilman sukkia, koska niitähän mä ihan tunnetusti vihaan. Oikeastaan aika suuri ihme, että mulla ylipäätään vielä on varpaat.

Mutta siis niin, toista se on nyt. En edelleenkään omista mitenkään sadoittain kenkiä. En edes kovin montaa kymmentä. Ehkä 25 paria? Mutta kaikki niistä sellaisia, joita käytän oikeasti toistuvasti ja aktiivisesti. Kaikilla kengillä on oma paikkansa ja – käyttötarkoituksensa. Ja tuntuu, että kaikissa kengissä on myös oma, krhm, henki, tai tunnelma nyt ainakin. Tiedän aika tarkkaan miltä minusta missäkin kengissäni tuntuu, ja millaiseen oloon ne sopivat.

image

On lenkkareita. Ne kiskon jalkaani lenkkien lisäksi aina silloin, kun täytyy olla ihan erityisen tehokas. Kun pitää ehtiä yhden päivän aikana moneen paikkaan, ja saada paljon aikaiseksi. Lenkkarit jalassa olen huomattavan tehokas. Sitä paitsi, ei ole olemassakaan sellaisia arkivaatteitta, joiden kanssa lenkkarit eivät sopisi. Näitä olisi hyvä olla muutamat. Mustat ja valkoiset nyt ainakin. Ehkä harmaatkin.

Tennareita. Olen aina ollut, ja tulen todennäköisesti aina olemaankin, tennarityttö. Tai viiden vuoden päästä ehkä tennarinainen ja viidenkymmenen vuoden päästä tennarimummo. Mutta kuitenkin. Tällä hetkellä tennareistani Vansin Old Skoolit ovat ne, jotka päätyvät jalkoihin varmaan ainakin neljänä aamuna viikosta. Sopivat täydellisesti niin pillien-, leveiden -, pitkien- kuin lyhyidenkin lahkeiden kaveriksi.

Nilkkureita, koroilla ja ilman.
Korollisia nilkkureita on kolmet. Matalia nilkkureita kahdet. Yksiä lukuunottamatta kaikki mustia. Joku saattaisi erehtyä väittämään, että ovat keskenkään jotenkin samanlaisia muka, mutta ehei. Eivät todellakaan ole. Kaikissa on ihan erilainen fiilis. Korolliset nilkkurit sujautan jalkaani silloin, kun haluan tuntea itseni vähän paremmaksi tai skarpimmaksi, tai silloin kun jo tunnen itseni vähän tavallista paremmaksi versioksi itsestäni. Korkojen kanssa olen aina iiihan aavistuksen itsevarmempi, ryhdikkäämpi ja tahdikkaampi.

Saappaita. Omistan tosin vain yhdet. Ja olen aika varma, että yksillä hyvillä, jumalaisen kauniilla saappailla pärjää kyllä jo aika pitkälle. Ainakin minä pärjään.

Timberlandit. Nämä on mun voimakengät. Nämä jalassa tunnen itseni aina jotenkin ihan erityisen vahvaksi. Sellaiseksi tyypiksi, joka on selvinnyt aika paljosta ja hymyilee silti vaan. Ei anna oikein minkään heiluttaa itseään, vaan seisoo siinä niin tukevasti omilla jaloillaan.

image

Hihii, ja nyt siihen koko postauksen parhaaseen osuuteen: me haluttiin Kookengän kanssa laittaa jakoon vielä yksi 200€ lahjakortti. Se arvotaan kaikkien tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken. Kertokaa siis kommenttiboksiin, mitkä kengät Kookengän valikoimasta haluaisitte ja olette siten mukana tuon lahjakortin arvonnassa. Ja jos tahdotte, niin kuvailkaa myös muutamalla sanalla millaiseen fiilikseen/asuun juuri sen valitsemanne parin pukisitte. Tämä jälkimmäinen ei ole mitenkään pakollista, vaan ainoastaan uteliaan kirjoittajan kaino toive. Osallistumisaikaa torstaihin 20.10 klo.00.00 asti.

Ja hei, muistakaa osallistua myös instagramissa #askelie – kilpailuun omalla kävely- tai kenkäkuvallanne. Siellä on kaikkien kuvansa tuolla hashtagilla jakaneiden kesken jaossa ihan huikea 500€ lahjakortti Kookenkään.

Kuvat: Vuokko Salo
Kuvien asu: Paita/ Sweet SKTBS, Junkyard , Farkut: Gina Tricot

200€ lahjakortin Kookenkään voitti Meri kommentillaan: 
”Valitsisin Panama Jackin, PANAMA3 IGLOT. Näyttää niin lämpimiltä ja kauniilta.
Täällä toinen varpaat kylminä talvet tennareilla selviytynyt, joka voisi parantaa tapansa nuilla kauniilla kengillä ;) Niissä oloni olisi ihanan lämmin ja itsevarma. Sopivan tyylikäs ja rento. Jotenkin aikuismainen. Toisi piristystä muuten mustavalkoisiin asuihin. Pitäisin niistä hyvää huolta ja uskoisin, että ne pitäisivät samoin minusta<3″

Meri, sulle on laitettu meiliä, joten tarkistathan ja palaathan mulle heti kun ehdit :)

500 Comments
 • Jenni
  Posted at 20:10h, 13 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo timberland premiumit valitsisin. Ja pukisin ne monenlaisten asujen kanssa. Ne menisivät töissä farkkujen kanssa tai rennon neulemekon ja paksujen sukkahousujen kanssa..mutta erityisesti myös ulkoillessa lasten kanssa toppahousuissa 😊 nyt tarvitsisin tuollaiset monitoimikengät.

  • Iisa
   Posted at 22:34h, 19 lokakuu Vastaa

   mustat timberlandit❤️

 • Saakku
  Posted at 20:13h, 13 lokakuu Vastaa

  Suosikkini on Timberlandit. Niistä olen niin pitkään haaveillut vaan ei ole ollut varaa niitä ostaa. Yhdistäisin ne mustiin nahkahousuihin, siniseen farkkupaitaan. Kylmänä päivänä isoon neuleeseen ja pipoon sekä bombertakkiin.

 • hanski
  Posted at 20:15h, 13 lokakuu Vastaa

  t i m b e r l a n d i t, voisitteko vihdoin tulla myös tänne ja olla kenkäkaappini tyhjään rakoon istuva pari. Timberlandit jalassa fiilis ois saletisti rennon tyylikäs ja iloisen huoleton, mä luulen.

 • Adele
  Posted at 20:17h, 13 lokakuu Vastaa

  Tommy Hilfigerin PAOLA kengät <3

 • Sonja
  Posted at 20:22h, 13 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti vagabondin grace-nilkkurit. Käyttäisin niitä varmasti töissä, kun asun tulee olla siisti ja edustava. Monipuolisina kenkinä sopisivat kuitenkin myös esimerkiksi lähestyvän pikkujoulukauden rientoihin.

 • Marjo
  Posted at 20:27h, 13 lokakuu Vastaa

  Tennarit, sellaiset jotku hienot ja rennot puuttuu minun kenkäkaapista..:)

 • Hanna B
  Posted at 20:27h, 13 lokakuu Vastaa

  Valintani olisi kyllä Timberlandit! Olen niistä haaveillut niin pitkään! Nyt syksyllä ja talvella ne sopisivat monen asun kanssa.

 • kaisa
  Posted at 20:29h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberland, PREMIUM BOOT

  • Linda
   Posted at 19:13h, 19 lokakuu Vastaa

   Ehdottomasti jaloistasi löytyvä ihanat Timberlandit!!

 • Anna
  Posted at 20:30h, 13 lokakuu Vastaa

  Mä ottaisin ihan ehdottomasti mustat Timberlandit! Mun voimakengiksi ❤

 • Suvi Käenmäki
  Posted at 20:31h, 13 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Timberlandit tai Uggit talvikengiksi tulevia pakkasia varten! Toivottavasti saadaan mukava, vähäluminen ja pikkupakkasmainen talvi! ❄️

 • Mikaelaxandra
  Posted at 20:33h, 13 lokakuu Vastaa

  Eiköhän ne noi Vansin old schoolit mitkä sieltä valkkaisin. Yhdistäisin ne todennäkösesti kaikkeen :D Ainaki hameiden ja momjeansien kaa!

 • Annibanaani
  Posted at 20:34h, 13 lokakuu Vastaa

  Uudet Vansin old schoolit tulis enemmän kun tarpeeseen, vanhat nimittäin hajoavat jo käsiin :D Old schoolit on vaan niin täydelliset melkein mihin vaan tilanteeseen, ja niin helpot yhdistää erilaisiin asuihin.

 • Riikka
  Posted at 20:36h, 13 lokakuu Vastaa

  Oi oi, tuolla lahjakortilla mukaan lähtisi Vagabondin Amina-saappaat, ihan täydelliset joka tilanteen kengät. Pukisin päälle niinä päivinä kun pitäisi näyttää vähän skarpimmalta ja tyylikkämmäältä kun lenkkareissa.

 • Emma
  Posted at 20:37h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandin premium boots, ne todellakin on voimakengät ja moiset kaipaisin!

 • Hanna
  Posted at 20:45h, 13 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/tp-232002-clarisse.html

  Ah nämä kengät! Nämä kuvastaa sitä fiilistä, kun täytyy saada päivään asennetta. Joko ryhdikkyyttä vähän lisää tai edes hiukan selkärankaa ja asennetta väsyneeseen marraskuiseen _pimeään_ aamuun. Nämä kun kiskaisisin jalkaan, suoristaisin selkäni ni ois kyllä semmonen olo et you go girl – selviin tästä päivästä! Ikuinen tennarityttö vois kaivata välillä ryhtiä.

 • katri
  Posted at 20:48h, 13 lokakuu Vastaa

  Haluaisin samanlaiset timberlandit kuin sulla 😍

 • Kristiina
  Posted at 20:48h, 13 lokakuu Vastaa

  Haluaisin -ja tarvitsisin- nilkkurit jotka menisivät syyskeleille ja pikkupakkasiin. Nämä olisivat aika hyvät: Pomar, 38343 GORE-TEX. Ja vieläpä kotimaiset. Mulla on paukkupakkasiin top-manin lapikkaat, aivan sairaan lämpimät! Onneksi kotimaisetkin valmistajat alkavat tajuta estetiikan päälle.. Koska noissa on fyysinen laatu luotu just tänne kylmiin olosuhteisiin, niin ovat parhaat.

  • Iina-Laila
   Posted at 20:53h, 13 lokakuu Vastaa

   Ehdottomasti mustat Timberlandit. Oon aina haaveillut niistä. Sopii arkeen sekä hienompaankin asuun. Mulla on ollut joskus noi samat beiget timberlandit ja ne oli kyllä niin hyvät ja lämpimät jalassa.

 • Liisi
  Posted at 20:50h, 13 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/an-viviana-2702-34148812.html Mustat vanhat luottonilkkurit meni viime talven jäljiltä roskikseen ja nyt on uudet hakusessa :)

 • Veera Virta
  Posted at 20:50h, 13 lokakuu Vastaa

  No tietenkin noi timberlandit!

 • Tami
  Posted at 20:51h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti!!! Unelmakengät en ees muista mistä asti :D Mun turvavaatteiden kanssa käyttäsin eli mustat farkut, pitkähihanen ja flanelli lanteilla

 • Henni
  Posted at 20:51h, 13 lokakuu Vastaa

  Teresat k kengän sivuilta tai noi mainoskuvien mustat korot sun jalasta :)

 • Jannina
  Posted at 20:57h, 13 lokakuu Vastaa

  Haluaisin Ten Pointsin pandorat, tyylikkään näköiset ja kuulemma tosi hyvät myös jalassa, joka on tämän hetkisen terveydentilan kannalta tärkeä kriteeri mulla. :)

 • RK
  Posted at 21:02h, 13 lokakuu Vastaa

  TImberlandit (perinteiset) tai jotku Vagabondit.. Kauheen hankala valinta, kun on niin paljon kivoja kenkiä!

 • Mona
  Posted at 21:06h, 13 lokakuu Vastaa

  Tapani mukaan kahden vaiheilla ollaan, sillä Vagabondin Emira nilkkurit houkuttelisivat tyyliltään kovasti mutta toisaalta talvea kohden todellinen tarve olisi esimerkiksi Panama3 Iglo -kengille. Kumma miten aina kenkäostoksille lähtiessä on selkeä tarve tietyille popoille, mutta sitten kaupassa pyöriessä sitä alkaa perustella itselleen tarvetta myös toisille tai kolmansillekin kengille…

  • Elina
   Posted at 21:20h, 13 lokakuu Vastaa

   Itse tarvitsisin talveksi joka sään kestävät kengät koiran kanssa ulkoiluun! Sopivimmat kookengän valikoimasta tällä hetkellä olisivat varmaankin Legeron Novara goretex kengät! Ne olisivat ihanan kevyet, vuorensa ansiosta lämpimät sekä tottakai joka sään kestävät coretex kalvon ansiosta. Täydelliset koiran ulkoilutuskengät talveen ❤️ Ja tietty mustana niin ei likakaan haittaa..

 • Roosa
  Posted at 21:08h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit vastaisivat eniten tarpeitani!!:)

 • Anu
  Posted at 21:09h, 13 lokakuu Vastaa

  Timbat, voi kyllä minäkin! <3 arkeen ja juhlaan, aamulla ja illalla, hyvänä ja huonona päivänä!

 • Han
  Posted at 21:11h, 13 lokakuu Vastaa

  Vagabondin Amina, mustat nahkanilkkurit!

 • LeenaK
  Posted at 21:12h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandin ja Vagabondin kengät ovat lemppareita :)

 • nipsuu
  Posted at 21:15h, 13 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo timssit! Aluksi inhosin niiden ulkonäköä, mutta viimeisen vuoden aikana olen pahasti lämmennyt. Niissä hinta vaan hirvittää, useimmiten kenkien hinnassa kipuraja kun on ollut 100 e. Välillä harkitsen joidenkin nahkaisten kopioiden ostoa, mutta jotenkin alkuperäisethän on aina alkuperäiset…

 • Selina
  Posted at 21:15h, 13 lokakuu Vastaa

  Haluaisin mustat timberlandit. Niistä oon haaveillut pitkään!:)

 • Anna
  Posted at 21:16h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! Sopii melkeempä asuun ku asuun :)

 • Marjaana
  Posted at 21:18h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberland premium boot, semmosia olen halunnut jo kauan!

 • Alisa
  Posted at 21:18h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, todellakin!

 • Tiina Rytinki
  Posted at 21:18h, 13 lokakuu Vastaa

  Vagabondit on meikän lempparit! Istuu jalakaan loistavasti.

 • Ulla-Maija
  Posted at 21:21h, 13 lokakuu Vastaa

  Vaikea päätös näin yhtäkkiä päättää mitkä nilkkurit koko valikoimasta valitsisin. Oli liian paljon vaihtoehtoja. Nilkkurit syksyyn on hankintalistalla.

 • Mari
  Posted at 21:23h, 13 lokakuu Vastaa

  Kenkäkeskustelut muiden kanssa on kiinnostavia, kengät kertoo niin paljon! Mulla ei vielä ole kuin yhdet mustat korolliset, joten tää lahjakortti tulisi tarpeeseen 😀

 • Mari
  Posted at 21:25h, 13 lokakuu Vastaa

  Oho, kommentista jäi uupumaan vielä valintani: vagabondit tietty!

 • Tuulia
  Posted at 21:25h, 13 lokakuu Vastaa

  Ten pointsin Pandora-venykenilkkurit! Nilkkurit vaan on jotain hyvin s u u r t a rakkautta ja ne sopii todella monenlaisten vaatteiden kanssa. Ja tietty omanlaiset kengät tuo itsevarmuutta. Jonku upean ja lämpimän talvitakin, ehkä turkiksen tai villakankaisen, kun löytäisi vielä noiden kanssa niin olis täydellinen kombo kasassa!😻
  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/tp-122017-pandora.html
  P.s. Ihana kisa, lahjakortti pääsee varmasti kotiin jossa sille on tarvetta! Niin monilla tuntuu olevan haaveena hyvät talvikengät, ja voin kyllä kokemuksesta sanoa, että on todellakin parempi olo kun on oikeesti lämpöset kengät jalassa. :)

 • Kylli
  Posted at 21:26h, 13 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti jotkut tennarit! Oon niin tennari tyttö :)

 • Sara
  Posted at 21:28h, 13 lokakuu Vastaa

  Haluaisin timberlandit 😍

 • Anni
  Posted at 21:30h, 13 lokakuu Vastaa

  Vagabondin kengät on ehdottomasti saatava, merkin klassisen kauniit kengät sopivat asuun kuin asuun! Ehkä vagabond grace kengät olisi juuri sellaiset..

 • Saara
  Posted at 21:31h, 13 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti kans timberlandit! Muistan kun isoveljellä oli nuorena juurikin noi sinapinkeltaiset ja niitä sillon jo kadehdin. Omasta kenkävalikoimasta myöskin puuttuu hyvät talvikengät, joten tulis tarpeeseen. Kengät yhdistäisin mustiin pillifarkkuihin ja viininpunaseen collegepaitaan, siinä mun syksyvärit<3

 • Leea
  Posted at 21:31h, 13 lokakuu Vastaa

  Elämässä on tapahtunut paljon suuria muutoksia ja ajatus Timberlandeista voimakenkinä tuntuu ihanalta! ❤️

 • Sadvella
  Posted at 21:32h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tai jotkut kivat tennarit :) 🤗

 • Aino
  Posted at 21:34h, 13 lokakuu Vastaa

  Andiamo Silvia nilkkurit!
  <3

 • Inka
  Posted at 21:34h, 13 lokakuu Vastaa

  Kyllä oma valinta osuu myös Tinberlandeihin! Tykkään erityisesti kokomustan asun kanssa ja valkoisten farkkujen kanssa❤

 • Lydiah
  Posted at 21:34h, 13 lokakuu Vastaa

  Vagabondin Aminat sopisi täydellisesti pitkän villakangastakin ja suuren huivin seuraksi!

 • Inkku
  Posted at 21:41h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit haluaisin joko sinapinkeltaisina tai mustina! 😍

 • Neea
  Posted at 21:41h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandin premium bootsit todellakkin! Talveksi ihan parhaat, muutama vuosi mennyt kun oon timberlandeja omistanu ja nyt olis mahtava palata klassikoihin 😊

 • Ella L.
  Posted at 21:42h, 13 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo Timberlandit haluaisin, ne on vaa jotenki niin kivan näköset! Ne pukisin ihanan pitkän ja lämpimän neuleen kanssa :)

 • Marjukka krappala
  Posted at 21:47h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! En ole omistanut sellaisia.

 • Saara
  Posted at 21:47h, 13 lokakuu Vastaa

  Monenlaisille kengille olisi täällä mun luona hyvin tilaa! Vagabondin Aminat olisivat aikas kivat, koska nykyiset nilkkurit ovat jo kohta entiset. Tarvisin myös rennommat tennarit, jotka voi helposti heittää jalkaan, kun lähtee lasten kanssa ulos. Tai houkuttelisi myös nuo monien suosikit, eli Timberlandit :) Olisipas mukavaa, jos arpaonni suosisi.

 • Sonja
  Posted at 21:48h, 13 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo Timberlandin ihanaiset kenkulit! Aina Olen niistä haaveillut mutta omalle kukkarolle vähän hintavat. Käyttäisin monenlaisten vaatteiden kanssa. Farkkujen, hameden, chinojen jne kanssa. Ovat myös hyvät eräily kenkulit :)

 • Tyypinvaimo
  Posted at 21:50h, 13 lokakuu Vastaa

  Viviana nilkkurit 👢👍

 • Hanne
  Posted at 21:51h, 13 lokakuu Vastaa

  Haluaisin ehdottomasti tuollaiset Timberlandit. Mun Catepillarif on nyt 14 vuotta vanhat eikä jostain kumman syystä ( :D ) enää yhtä hyvät kävellä kuin muutama vuosi sitten. Niillä on
  menty kesät talvet luotettavasti. Ois kiva testaa pystyykö Timberlandit haastaa Catepillarit. :)

 • Heidi
  Posted at 21:54h, 13 lokakuu Vastaa

  Oon niin samaa mieltä tuosta kenkien fiilis jutusta! Ja kenkiä ei ikinä kannata ostaa niin ettei ole ihan varma, jäävät silloin varmasti kaappiin. Ja tietty; jos kengät huutaa sua kun kokeilet kaupassa niin osta! Tein itse viime talvena virheen että jäin harkitsemaan ja en saanut niitä talvikenkiä. Edelleen harmittaa. Tarviin siis talvikengät, ja valinta olisi juurikin nuo samat jotka sulla mut ehkä tummassa värissä. Me asutaan myös vähän öööö ’maalla’ niin hei k-kengän valikoimassa oli vuorelliset Tretornin nilkkurikumpparit. Ihan hupsuu mutta olis kyllä mulle kans niin sopivat koira ja lapsiulkoiluun. Jaloilla olis sellainen turvaisa ja kotoisa, lämmin olo <3

 • Heta
  Posted at 22:00h, 13 lokakuu Vastaa

  Kävelen usein ruokatauolla K-Kengän ohi ja olen vilkuillut useamman kerran näitä yksiä tiettyjä, niin täydellisiä kenkiä! Valitsisin siis ehdottomasti Vagabondin Emira nilkkurit, mieluiten harmaana. Toimisivat asun kuin asun kanssa, nostattamaan fiilistä. Esim. farkkujen, väljän neuleen ja villakangastakin kanssa!

 • Hanna
  Posted at 22:06h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit valkkaisin. Täydelliset joka paikan kengät 😍 Ja kiitos niin kivasta blogista, ainoa jota seuraan aktiivisesti.

 • Sini
  Posted at 22:07h, 13 lokakuu Vastaa

  Mikä ihana arvonta! Olisin ikionnellinen jos voittaisin Timberlandin Premium Bootit. Yhdistäisin rikkinäiset pillifarkut oversize kauluspaidan kanssa, siihen vielä joku siisti bomberi ja muhkea kaulahuivi, ai että!

 • I
  Posted at 22:09h, 13 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti Timberlandit omiksi voimakengikseni, niinkuin näköjään aika moni muukin…;-)

 • Jenny LA
  Posted at 22:09h, 13 lokakuu Vastaa

  Ostaisin ehdottomasti samat Timberlandin kengät mustina. Niissä varpaat pysyisivät kuivina ja lämpiminä Helsingin talvessa ja musta väri olisi sopivan hillitty myös töissä käytettäväksi.

 • Iidana
  Posted at 22:10h, 13 lokakuu Vastaa

  Mä päätyisin mitä luultavimmin adidaksen cloud fosm race lenkkareihin, koska, muka niin reipas kotimutsi. Toinen mihin tuhlaisin olisi pari täydellisiä korkkareita. täydellisiä siten, että istuisivat jalkaan ja saisivat fiiliksen itsevarmaksi ja naiselliseksi!

 • Maitoviiksi
  Posted at 22:13h, 13 lokakuu Vastaa

  Ottaisin nuo andiamon montinat. Niissä yhdistyy peppi pitkätossun hauskuus ja turvallisuus ja tyylikkyys. Joskus kauan sitten minulla on ollut melkein samanlaiset, mutta kesäsäilytyksen aikana hiiriperhe oli muuttanut kenkääni ja sitten pitikin hankkia toiset talvikengät.
  Yhdistän nuo tavaramerkkiini, pitkään takkiin, lämpimään huiviin, keltaisiin tumppuihin sekä farkkuihin.

 • Mari
  Posted at 22:17h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandeista olen haaveillut jo pitkään, joten sen haaveena toteuttaisin 😊

 • Liisa F.
  Posted at 22:17h, 13 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit tai ehkä jopa tollaiset kun sulla kuvassa. Ois tosi hyvät tulevaa talvea ajatellen😄

 • -M
  Posted at 22:18h, 13 lokakuu Vastaa

  En osaa näin äkkiseltään päättää yhtä kenkäparia. Ehkä valitsisin kunnon tyylikkäät nahkasaappaat esim jotkut nuista Vagabondin jotka sopis pitkän villakangastakin kans. Sillai että kokonaisuus olis hillitty mutta tyylikäs. :) ihanat on myös nuo sun kengät, mulla vaan jo ennestään vuosien aikana aina vain parantuneet vähän samantyyppiset Pampasit (ennen vissiin camel bootsit).

 • Aliisa
  Posted at 22:22h, 13 lokakuu Vastaa

  Siis en oo 23 vuodessa viel voittanu yhtäkään arvontaa, mut uskollisesti aina osallistun. Eiku hei joskus voitin kyllä, mut se tais olla sellainen ”joka arpa voittaa” juttu.

  Mut kookengällä oon kuolannu vagabondin Grace kenkää. Just tollaseen pikkasen skarpimpaan menoon, mut kuiteski tarpeeks (jalalle) rentoon. Miks tälläsiä peruskenkiä ei ikinä jaksa ostaa? Aina valitsen esim. ne käärmeennahkaiset. Käytännöllisyys.

 • Katri
  Posted at 22:24h, 13 lokakuu Vastaa

  Määkin haluaisin juuri vansin old schoolit. Rennot, mutta nätit tennarit, jotka sopii monenlaiseen asuun 👌🏽👌🏽

 • Anniina
  Posted at 22:26h, 13 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit niinkuin moni muukin.. :D Sopii kaikkeen ja lämpimät varmasti talvella!

 • Kaisu
  Posted at 22:28h, 13 lokakuu Vastaa

  Mun valinta olis Vagabondin mustat Zoe-nilkkurit, koska ne nyt vaan kävis melkein kaiken kanssa ja kaikkialle.

 • Anu
  Posted at 22:31h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! Yhdet jo omistan mutta ovat hiukan kärsineet, koska niitähän voi käyttää missää vaan ja millon vaan. 😊

 • Tiina
  Posted at 22:32h, 13 lokakuu Vastaa

  Donitat voisi olla hyvät! Siistit, mutta silti varmasti hyvät kävellä, kun tuollainen pohja. Uusia kenkiä juuri tänään katselin, mutta en löytänyt, joten lahjakortille olisi käyttöä!

 • Liisa
  Posted at 22:37h, 13 lokakuu Vastaa

  TIMBERLANDIT EHDOTTOMASTI!!! Joka kerta kookengässä käydessä sovitan niitä mutten vain raski ostaa.. Ostin samantyyppiset, mutta halvat ja menivät tietenkin lyhyen ajan päästä rikki:( Timberlandit jalassa rokkaisin niin hame- kuin verkkariasunkin sillä ne jalassa tunnen olevani itsevarma!😍

 • Miia
  Posted at 22:41h, 13 lokakuu Vastaa

  Panama Jack olisi mun valinta talveen. Juuri sellaiset popot mitä olen etsinyt 👌🏼

 • Enni
  Posted at 22:43h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! Tällä hetkellä kaapista löytyy ainoastaan tennareita ja nyt olisi jo aika hankkia kunnon talvikengät:)

 • Susse
  Posted at 22:46h, 13 lokakuu Vastaa

  Kyllä minä nuo Panama Jack, BAMBINA IGLOt ottaisin<3 :)

 • Anna
  Posted at 22:47h, 13 lokakuu Vastaa

  Voimakengät tulisi enemmän kuin tarpeen, siispä valintani olisi Timberlandit.

 • Lotta
  Posted at 22:48h, 13 lokakuu Vastaa

  Nuo Timberlandit on kyllä tyylikkäät ja ajattomat. Panama Jack merkillä oli samantyyppiset kengät, mitkä myös ihan mielelläni ottaisin itselleni 😊 Mun mielestä molemmat noista kengistä menis kyllä melkein minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa!

 • Amanda
  Posted at 22:49h, 13 lokakuu Vastaa

  Riekerin Santana-kengät, joissa tuntisin oloni vastuulliseksi aikuiseksi talvipakkasilla!

 • Niina Pietilä
  Posted at 22:49h, 13 lokakuu Vastaa

  Björn Borg, WENDY HIGH FUR <3
  Ehdottomasti ostaisin nämä Björn Borgin talvitennarit!
  Niin ihanat!

 • Elisa
  Posted at 22:50h, 13 lokakuu Vastaa

  Ne ois varmasti noi mustat timberlandit. Tyylikkäät, mutta samalla niin ihanan rennot. Rakastan pukeutua rentoihin, mut samalla omannäköisiin vaatteisiin. Kengissä itselle tärkeää on laadukas materiaali ja mukava kävellä jalalle.
  Mutta niin, pukisin ne jalkaan tiukkojen farkkujen kanssa, löysien revittyjen farkkujen kanssa tai esimerkiksi löysien kollareiden kanssa. Ne olisivat ja tulee olemaan luottokengät, joka tilanteessa.

 • Josefiina
  Posted at 23:03h, 13 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti Timberlandit!!! En omista tällä hetkellä yhtiäkään tarpeeksi lämpimiä kenkiä vilukintuilleni. Timberlandit on pitkäaikainen kuolauksen kohde, joita en vain ole raskinut vielä ostaa! Ihanat monitoimikengät paukkupakkasille ja siistimpiinkin asuihin! :)

 • Jonteere
  Posted at 23:04h, 13 lokakuu Vastaa

  Mä oon jo pari kertaa käyny kahtomassa Björn Borgin mustia Kevinoita, mutta vie en oo raaskinu ostaa… Mutta kohta,pian, mä haluun ne! :)

 • Iida
  Posted at 23:11h, 13 lokakuu Vastaa

  Panama3 IGLOt. Näyttää niin lupaavan lämpimiltä, että mun tennarijalat olisi nuista ikikiitolliset! Mieluiten yhdistäisin kyseisen kenkäparin pillifarkkujen kanssa, mutta ei näyttäis huonolta leveidenkään alla. Paukkupakkasille sopisi myös kunnon toppahousujen seuraksi. Muistuttaa malliltaan paljon Timberlandeja, mutta ei ole samanlailla ”massakengät”. Tyylikkäät ja ihanan väriset!

 • Krista
  Posted at 23:13h, 13 lokakuu Vastaa

  Mukana arvonnassa! :)
  Haluaisin ehdottomasti myös omat voimakengät, eli timberlandit.

 • P
  Posted at 23:13h, 13 lokakuu Vastaa

  Noita Timberlandeja kaipailen vielä kenkäkavalkaadia täydentämään. Haaveissa olisi päivittää ulkoasua erivärisillä kengillä kuin mustilla, ja nuo sopisivat siihen täydellisesti.

  Pukisin kengät pillifarkkujen ja harmaan neuleen kanssa, -koska en muuten osaa yhdistää vaaleanruskeaa ja harmaata! :)

 • Marjo Vähätiitto
  Posted at 23:23h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit on ollu mun haaveissa jo pitkään! <3 Oispa ihanat voimakengät tähän vauva-arkeen. Sopis niin farkkujen kuin tuulihousujen kans. Eikä niin väliä vaikka unohtas hormoni huuruissa peilistä vilkasta miltä näyttää ;)

 • Linnea
  Posted at 23:28h, 13 lokakuu Vastaa

  Mä ottaisin timberlandit tai noi vuorelliset palladiumit!

 • Sirkku
  Posted at 23:29h, 13 lokakuu Vastaa

  Jos voitan, niin valintani olis konjakit ten pointsin diana nilkkurit. 😍 Niin ihanat! Voisin ne pukea farkkujen, mutta myös hameen kaveriksi.

 • Veera
  Posted at 23:55h, 13 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti! Ollut hankintalistalla jo pitkään! Pukisin ne bomber takin, kamelin värisen villakangastakin, parkatakin… Talvella aivan kaiken kanssa! Uskoakseni vielä super mukavat ja lämpimät kauniin ulkonäkönsä lisäksi! Ihan must have

 • Anniina
  Posted at 00:06h, 14 lokakuu Vastaa

  Caterpillarin tai timberlandin oranssinruskeat kengät voisin ottaa tai sitten jotku mustat nahkanilkkurit. Tai jos sattuis sopivalla korolla löytymään ylipolvensaappaita, niin nekin kelpais! Pukisin ne pitkän harmaan poolovillapaidan ja mustien nahkashortsien kanssa.
  -ani-

 • marran
  Posted at 00:10h, 14 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/nilkkurit/an-viviana-2702-34148812.html Nämä ehdottomasti! Mä rrrrrrrakastan nahkanilkkureita ja mustat on hankintalistalla.

 • Moona
  Posted at 00:23h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit olis kyllä makeet!! :)

 • Sofia P
  Posted at 00:24h, 14 lokakuu Vastaa

  Kyllähän minä noista Timberlandeista olen jo useamman vuoden ajan haaveillut 😁 Sopisivat täydellisesti pillifarkkujen kaveriksi.

 • Reeta
  Posted at 00:42h, 14 lokakuu Vastaa

  Panama Jackit tai tennarityttönä vansit. Panama Jackit lämmittäisivät kovaa villukissaa ja pukisin ne talvipakkasilla muhkean neuleen kanssa.

 • lotta
  Posted at 00:44h, 14 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/tp-232006-clarisse.html nää jötikät tois asennetta joka asuun. mekkojen tai housujen kanssa ihan fiiliksen mukaan :)

 • Emilia
  Posted at 00:54h, 14 lokakuu Vastaa
 • maikki
  Posted at 07:01h, 14 lokakuu Vastaa

  Minä olen myös aina ollut sellainen tennarityttö, vaikka jossain välissä olikin sellainen korkkarikausi. Tennarit tuntuu jalassa omilta, mukavilta, turvallisilta.
  Tarvetta okisi kivoilka, siisteille arkinilkkureilla, löydin tuolta ihanan näköiset, linkittäminen ei tällä tabletilla oikein onnistu, mutta olikohan nimi dona ja nimenomaan ruskeina

 • Tuija
  Posted at 07:03h, 14 lokakuu Vastaa

  Antaisin tytön valita mieleisensä kengät.

 • Ina
  Posted at 07:06h, 14 lokakuu Vastaa

  Valitsisin mustat Timberlandit! Pukisin ne töihin talvella rennosti ”nahka”legginsien ja ison neuleen kanssa :) Mukavaa ja lämmintä, talveen sopivaa!

 • Elsa
  Posted at 07:17h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamo Vivianat olisivat ihanat, klassiset ja syksyiset.

 • Jutta
  Posted at 07:34h, 14 lokakuu Vastaa

  Itse haluaisin timberlandit varpaitani lämmittämään talvikeleille 😊

 • Sopa
  Posted at 07:55h, 14 lokakuu Vastaa

  Toinen tennarimuija ilmottautuu!! Lahjakortilla ostasin ehdottomasti Vansin old skoolit koska niinku sanoit ne vaan sopii joka asuun, eikä tennareita voi koskaan olla liikaa ;D

 • Veera
  Posted at 07:57h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit haluaisin ehdottomasti! En ole vielä raaskinut itse ostaa😥

 • Teresa
  Posted at 07:59h, 14 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit!!

 • Sanna
  Posted at 08:06h, 14 lokakuu Vastaa

  Olen kans kenkien kanssa vähän less is more – tyyppinen, ja muut minulla onkin vanhoja hyviä tuttuja MUTTA kunnon talvikengät jotka lämmittää ja joilla pysyy pystyssä ostaisin ehdottomasti tuolla lahjakortilla! Joko palladiumit tai nuo timberlandit, kummat sopiisikaan jalkaani paremmin, kun molempien ulkonäöstä pidän :)

 • manna
  Posted at 08:22h, 14 lokakuu Vastaa

  Hankintalistalla on sekä nilkkurit talveksi että mukavat kävelykengät kevääksi:)

 • Maisa
  Posted at 08:24h, 14 lokakuu Vastaa

  Minä valitsisin Vagabondit tai Timberlandit. Laadukkaita molemmat!

 • Sirkku
  Posted at 08:27h, 14 lokakuu Vastaa

  Aivan super arvonta, kyllä se varmaan nuo Timberlandit lämmittäisi jalkoja kun talvi sohjossa tallaa, mutta monia todella kauniita ja sopiva jalkineita heiltä löytyy myös.

 • Minnea/Minnean muruja
  Posted at 08:39h, 14 lokakuu Vastaa

  Talveksi tarvitsisin kunnon ulkoilukengät, joten jos onni suosisi, niin nämä http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/pa-72992-pampasport-cufwps-3011-341.html hankkisin :)

 • Carita
  Posted at 08:49h, 14 lokakuu Vastaa

  Ah,toimivat ja monikäyttöiset talvikengät mutta tyylikkäät ♡ oisko timberlanit ne, vaikea valita kun vaihtoehtoja niin paljon!

 • Laurap
  Posted at 09:01h, 14 lokakuu Vastaa

  Timpsut tietty! Mustat tai perinteiset keltaiset. Klassikkokengät menee monen tyylin kanssa ja vuosia, vuosia. Ne on ollut jo pitkään ”To buy” -listalla.

 • Elli
  Posted at 09:12h, 14 lokakuu Vastaa

  Mulle kelpaisi nuo mustat nahkaiset viviana nilkkurit! Sopisi asuun kuin asuun ja erityisen hyvin tähän syksyyn. Kivaa päivää sinulle!

 • Katariina
  Posted at 09:14h, 14 lokakuu Vastaa

  Moi!

  Ottaisin Vagabondin Grace-nilkkurit. Olen tennareiden ylikuluttaja, ja yhdet skarpimmat kengät olisivat ihan jees ostos… Gracet siksi, että niitä pystyisi modaamaan sekä arki- että hippakäyttöön.

 • K-R
  Posted at 09:15h, 14 lokakuu Vastaa

  Tällee syksyn kynnyksellä ehdottomasti mustat timberlandit! Talvikengät puuttuu, talvi tulee. Timberlandit, Leviksen 501, poolopaita, pitkä pilottitakki ja kaulahuivi :)

 • Ella
  Posted at 09:17h, 14 lokakuu Vastaa

  Kyllä mä nää http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/vapaa-ajan-kengat/con-all-star-hi-3001-34133576.html hommaisin, talvikenkiä löytyy ihan kivasti eteisestä, mut noilla kelpais talsii vielä sen mitä tarkenee :-) harmikseni jouduin heittämään just edelliset korkeavartiset Converset pois, oli sen verran elämää nähneet jo haha…

 • anksuli
  Posted at 09:29h, 14 lokakuu Vastaa

  Koska mukavuus on ykkösasia, niin ostaisin jotkut kivat riekerin kengät.

 • Anuu
  Posted at 09:29h, 14 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti timberlandit tänne kanssa! Oon haaveillut niistä pitkään ja saisi kylmillä ilmoilla kerrankin kulkea varpaat lämpimänä :) Luulen, että yhdistäisin ne kaikkiin asuihin joka päivä :D

 • Annika V
  Posted at 09:35h, 14 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Timberlandin premium bootsit! Ne olisivat aivan ihanat sellaisiin kylmiin ja pimeisiin aamuihin kun ei huvita lähteä ulos, kunnes muistaisi että voi laittaa lämpimät kengät jalkaan. :)

 • Omppu
  Posted at 09:41h, 14 lokakuu Vastaa

  Kenkäkaappini vaatisi ehdottomasti täydennystä Timberlandeilla! Olen haaveilut jo monet syksyt noista ihanan lämpimiltä ja talvisiin olosuhteisiin sopivista kengistä. Nuo monikäyttöiset kengät toimisivat niin rennossa toimistopukeutumisessa kuin vapaa-ajallakin.

 • Annu
  Posted at 09:42h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandeista haaveillaan täälläkin. Ois ihanan lämpimät ja päheet.

 • essitam
  Posted at 09:52h, 14 lokakuu Vastaa

  Kyllä ne olisi Panama Jack Bambina Iglot. Mulla ei oo ikinä ollut lämpimiä nahkasaappaita niin olisi fiksu hankinta :)

 • Jaippi
  Posted at 10:14h, 14 lokakuu Vastaa

  Björn Borgin wendy high fur on se mitä mun kenkäkaappi kaipailee tällä hetkellä!

 • Viola
  Posted at 10:18h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit valitsisin minäkin! tai sitten vagabondin nilkkurit. Käyttäisin kaiken kanssa:)

 • Karita
  Posted at 10:33h, 14 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit ! 😍

 • Eerika
  Posted at 10:50h, 14 lokakuu Vastaa

  Ottaisin jotku talvikengät ehkä timbut!

 • Katja
  Posted at 11:01h, 14 lokakuu Vastaa

  Riekerin tai Andiamon nilkkurit (esim. Monica)

 • Laura
  Posted at 11:22h, 14 lokakuu Vastaa

  Panama nilkkurit näyttivät kivoille ja lämpimille. LÄMPIMÄT ovat ykkösvaatimus, sillä varpaani paleltuvat hyvin herkästi. Tämä lahjakortti tulisi todella tarpeeseen!

 • Susanna Laakkonen
  Posted at 11:31h, 14 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti Timberlandit, koska muulloin en mitenkään raaskisi hankkia sellaisia! Meillä kun löytyy noita kenkien tarvitsijoita perheestä muutamakin ja ainahan lasten hankinnat menevät äidin mielitekojen edelle.. ;) Timberlandeilla kehtaisi tallustella kaikenlaisissa asuissa, niissä tosiaan on woimaa!

 • Alina
  Posted at 11:40h, 14 lokakuu Vastaa

  Nuo Timberlandit ois kyl tosi kivat! :)

 • ulla
  Posted at 11:43h, 14 lokakuu Vastaa

  Juurinkin nuo Timberlandit on olleet jo hetken aikaa haaveissa. Olen myös hyvin pitkään ollut ikuinen tennarityyppi – vansseissa tai consseissa olen hiihdellyt aina kesät talvet. Parina edellisenä talvena on kuitenkin jo tehnyt mieli vetää jalkaan vähän jotain lämpimämpää. Timberlandien laadukkuuden ja ajattomuuden takia (sekä tietty kivan ulkonäön) takia kyseiset popot kiinnostaa! :-)

 • LauraT
  Posted at 11:46h, 14 lokakuu Vastaa

  Vansin old skoolit! Hyvä hankinta näin talvea kohti, mutta tykkään niistä! :D ja nehän menevät lähes minkä tahansa kanssa!

 • Lotta
  Posted at 11:54h, 14 lokakuu Vastaa

  Vagabondin grace nilkkurit , niistä haaveiltu jo pitkään :)

 • Sooy
  Posted at 11:55h, 14 lokakuu Vastaa

  Valitsisin korolliset nilkkurit. korot tuovat lyhyeen varteeni sitä jotain ja tunnen itseni paljon itsevarmemmaksi sekä naisellisemmaksi niissä. Nilkkurit ovat myös kätevät kengät, jotka sopivat syksyllä sekä talvella moneen eri asukokonaisuuteen.

 • Saara
  Posted at 12:09h, 14 lokakuu Vastaa

  Talveksi haluaisin jotku uudet nilkkurit, Stefaniat ois nätit!

 • LauraLLL
  Posted at 12:11h, 14 lokakuu Vastaa

  Voiton sattuessa kohdalle valitsisin Vagabondin Aminat. Kenkiä käyttäisin kesät talvet niin arjessa kuin juhlassa – hyödyllistä on haaveillä näistä kengistä kevyen mekon, nuden väristen nilkkasukkien ja paljaisen säärien kaverina näin lokakuun puolivälissä. :)

 • Seliina
  Posted at 12:30h, 14 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo kengät, mitkä sulla kuvissa on! Himoinnut noita jo jonkin aikaa, mutta eipä oo raskinut ostaa. Olis ihana saada kerrankin lämpimät kengät ja nuohan nyt käy oikeastaan asuun kuin asuun. Arpaonnea mulle!

 • Laura
  Posted at 12:32h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit 👌🏾👌🏾 Sopii syksyyn ja talveen ja kevääseen ja (kesää) hehhe!

 • Ruusu
  Posted at 12:32h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandeista olen haaveillut jo kauan :)

 • Noora Hyppönen
  Posted at 12:34h, 14 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti jotkut Palladiumit, rennot mutta siistit! Olen jo pitkään haaveillut kyseisistä kengistä :)

 • Paula
  Posted at 12:51h, 14 lokakuu Vastaa

  Panama iglot! Mun varpaita palelee AINA ja nää näyttäis siltä että ekaa kertaa pärjäis talven lämpöisillä jaloilla :)

 • Tuuli
  Posted at 13:02h, 14 lokakuu Vastaa

  En omista yksiäkään tennareita tai lenkkareita. Näin vanhetessa alkaa toivoa kengiltä mukavuutta ja ois nuo vansin tennarit kiva päästä testaamaan.

 • Liia
  Posted at 13:04h, 14 lokakuu Vastaa

  Nuo ihanat Tiberlandit pitämään meikäläisen ja tän pikkutyypin masussa pystyssä talven liukkailla <3

 • Ik
  Posted at 13:09h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamo arianna :) Sulla on 25 kengät, mulla on 25 arki mekkoa mutta ei täydellisiä kenkiä niiden kanssa.

 • Laura Mäenniemi
  Posted at 13:18h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit houkuttelis kyllä muakin, ihanan lämpimät ja jokaiseen arkiasuun sopivat! :)

 • Henni
  Posted at 13:20h, 14 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit olisi huiput talvikeleille! Sopisi moneen tilanteeseen ja olisi varmasti hyvät myös jalasssa!

 • Sara
  Posted at 13:36h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit todellakin!! Oon himoinnut niitä niin pitkään mutta ne on niin kalliit kengät niin en ole vielä uskaltanut niitä ostaa. Ne menee niin löysien kuin pillien housujen kanssa. Aah <3

 • Suvi
  Posted at 13:48h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit!!😍😍😍

 • Heidi
  Posted at 13:51h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamon Silviat ehdottomasti! Ihanan tuntuiset jalassa ja lämmittäisivät jalkoja kovemmillakin talvipakkasilla lämpöisen vuoren ansiosta. Kengät sopisivat mielestäni sekä housujen että hameiden kanssa ja niiden hyvä istuvuus tuntui tuovan itsevarmuutta. Tällainen tuntemus ainakin kaupassa niitä kokeillessani :D

 • MiiaK
  Posted at 13:58h, 14 lokakuu Vastaa

  Valikoimasta valitsen Pianon Mauda-nilkkurit. Klassikkokengät, jotka toisivat ryhtiä muuten rentoon pukeutumistyyliini.

 • Sanna
  Posted at 14:02h, 14 lokakuu Vastaa

  Nuo Timberlandit tai Clarksin Chorus Chic-korkkarit.

 • Nipsnaps
  Posted at 14:07h, 14 lokakuu Vastaa

  Tommy Hilfigerin Holly, love at first sight
  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/th-h1285olly9a-fw56821513

 • Elina
  Posted at 14:11h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit!

 • Enni
  Posted at 14:30h, 14 lokakuu Vastaa

  Vagabond Yarin 👌 Siistiksi menokengiksi. Olen pitkään etsiskellyt sopivia nilkkureita, tuloksetta. Yarinit vaikuttavat juuri passeleilta; sopivasti korkoa, sirot ja mustat! Nam! Fiilis olisi näissä varmasti naisellinen ja menevä!

 • Laura
  Posted at 14:34h, 14 lokakuu Vastaa

  Vagabond Amina mustina. Asialliset talvikengät :)

 • Suvisini
  Posted at 14:36h, 14 lokakuu Vastaa

  Haluaisin oikein kunnon lämpöiset talvikengät ensi talveksi. Esim. Pomarin huopanilkkurit vaikuttavat tosi hyviltä ja vartta on riittävästi, ettei heti ensimmäinen lumikinos löydy kenkien sisäpuolelta: http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/po-38929-gt-2702.html.

 • Sonja
  Posted at 15:08h, 14 lokakuu Vastaa

  Kaipaisin matalakorkoisia nilkkureita. Samaan aikaan olisin tehokas, mutta saisin säilytettyä tyylikkyyteni. Vivianit olisivat täydellinen ratkaisu tähän! :)

 • Jenni
  Posted at 15:15h, 14 lokakuu Vastaa

  Ottaisin Pianon Malda-mallin ruskeat nilkkurit loppusyksyyn/alkutalveen.

 • jenniinau
  Posted at 15:24h, 14 lokakuu Vastaa

  Viviana nilkkurit!

 • Saija
  Posted at 15:25h, 14 lokakuu Vastaa

  Nämä city-kumpparit olisi mun valinta: http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/kumisaappaat-naiset/an-mira-3021-34148813.html. Näillä kumppareilla kelpaisi suunnata kaupungille ja leikkipuistoon. Tässä elämäntilanteessa vaatii kengiltä soveltuvuutta nopeasti muuttuviin tilanteisiin. ;)

 • Laura
  Posted at 15:30h, 14 lokakuu Vastaa

  Mä ottaisin Andiamo Stefaniat! Sopivat mielestäni monenlaiseen kokonaisuuteen!

 • iituliina
  Posted at 16:04h, 14 lokakuu Vastaa

  Riekerin Melindat. Yksi harvoista merkeistä, joka sopii jalalleni. Sopisivat arkikengikseni, tylsästi, mutta klassisesti farkkujen ja neuletakin pariksi.

 • Henna
  Posted at 16:10h, 14 lokakuu Vastaa

  Jotkut lämpimät talvikengät. Talvi tulee ja mulla ei ole…

 • Tuulia
  Posted at 16:12h, 14 lokakuu Vastaa

  Lahjakortilla ostaisin ehdottomasti nämä: http://www.kookenka.fi/ti-10061-6in-premium-boot-2601-3414-54903.html :)

 • Anna
  Posted at 16:27h, 14 lokakuu Vastaa

  vagabondin saappaat olis täydelliset syksyyn !

 • Emilia
  Posted at 16:33h, 14 lokakuu Vastaa

  Ottaisin Andiamon Viviana kengät mustana ja pitäisin niitä aina farkkujen parina eli joka asun kanssa! :D

 • Mrk
  Posted at 16:56h, 14 lokakuu Vastaa

  Rakastuin sun edellisessä kenkäpostauksessa olleisiin http://www.kookenka.fi/pj-panama3-iglo-2702-50865.html -kenkiin. Ois niin kivat lähes kaikkien rentojen arkiasujen parina. :)

 • Noora Matila
  Posted at 16:59h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamon Taylorit mustana! Haaveissa on ollut tämmöiset maiharit (?) jossakin neutraalissa värissä. Vaaleita oon oikestaan katsellut, mutta nämä kokomustat olisi ihan täydelliset <3

 • hhhanna
  Posted at 17:14h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit !

 • AnnaK
  Posted at 17:32h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tulis tarpeeseen :)

 • Nea
  Posted at 17:39h, 14 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti Palladiumin talviversiot! Mulla on aina varpaat ihan jäässä mut rakastan valkosia kenkiä, etenkin valkosia tennareita niin siks olis perfect match kun sais oikeesti LÄMPÖSET valkoset talvikengät!! Ja valkoset kengäthän nyt sopii asuun kun asuun, mut mustat farkut, iiiso villapaita, camel coat muhkeella huivilla ja pipolla varustettuna ois aika hyvä kombo palladiumien kanssa!

 • Jii
  Posted at 17:48h, 14 lokakuu Vastaa

  Ai että, tää lahjakortti olis ihana voittaa! On nimittäin tarve uusille kengille, joilla pärjäis myös talvella. Mun valinta olis myös Timberlandin Premium Bootit – ehkä jopa tummimmassa (mustassa?) värissä. :) Nyt ois nimenomaan käyttikset kengät hakusessa, joilla on hyvät jalassa.

 • Emma
  Posted at 17:51h, 14 lokakuu Vastaa

  Voih! Kenkiä shoppaillessani huokailen aina kaihoisasti. Se kun on niin ihanaa! Hävettää myöntää tässä ylikuormitetussa maailmassa, että kyllä – olen kenkäfriikki! Siksi haluan ehdottomasti panostaa laatuun… Valitsisin Pianon Rafaella kengät ruskean värisinä, jos voittaisin lahjakortin. Ne kengät herättivät sellaiset ihastuksen väreet, kuin vain saattavat. Sen takia omistan jopa kolmet nahkasaappaat, ne saavat minut tuntemaan itseni naiselliseksi ja pystyn kuvittelemaan itselleni kilometrien pituiset sääret.
  Olen sitä mieltä, että tässä maailmassa on kahdenlaisia naisia, nilkkurimisuja ja saapasjalkakissoja. Itse kuulun jälkimmäisiin, mutta kumpaan sinä kuulut?

 • Maire
  Posted at 18:11h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamo BERLINA, ruskeana. Koska sellaiset multa puuttuu, hyvät nilkkurit, mitä voi käyttää niin juhlassa kuin arkenakin. :)

 • Sandra
  Posted at 18:13h, 14 lokakuu Vastaa

  Ihanasti kirjoitettu postaus ja aww mikä arvonta vielä!
  No Timberlandithan mä tietysti valitsisin! Voimakengät 😊 Mut jos nyt oikeesti alan oikeen miettimään, niin mä voisin myös haluta nuo Timberlandien edullisemmat serkkupopot, Taylorit. Samasta rahasta riittäis sekä ittelle, että miehelle. Saatais lompsia koko talvi samiksina.

 • maarett
  Posted at 18:56h, 14 lokakuu Vastaa

  Luulen, että Andiamon Taylor-bootseissa tuntisin itseni ihan vuorikiipeilijäksi ja se, jos mikä, olisi mahtavaa!

 • Annika
  Posted at 19:17h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit valitsisin myös minä! Niiin monikäyttöset ja lämpimät, ja sopii suunnilleen jokaseen asuunkin.

 • Aino
  Posted at 19:35h, 14 lokakuu Vastaa

  Vansin musta-valkoiset Old Skoolit ehdottomasti! Pukisin ne päälleni varmasti aikanakin joka toisena päivänä, sillä ne sopivat mielestäni niin sporttiseen, kuin skarpimpaankin asuun :) Olen haaveillut kyseisitä kengistä jo kauan aikaa, mutta en siltikään ole saanut hankittua niitä vieläkään. Omistin kyllä aiemmin Old Skoolit, mutta ne olivat väriltään violettiin taittavat viininpunaiset, enkä värin vuoksi osannut käyttää niitä, joten lahjoitin kengät eteenpäin..

 • Annie Mink
  Posted at 20:27h, 14 lokakuu Vastaa

  Nämä Vagabondin ruskeat Anna-nilkkurit olisivat täydelliset syysnilkkurit! http://www.kookenka.fi/vb-4221-001-anna-51991.html

  Myöskin Vagabondin kauniit mustat Saida-korkkarit voisivat olla täydelliset pikkujoulujuhliin :)

 • Maria
  Posted at 20:44h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandeilla mennään… Tai jos sellaiset tästä sais :) En ole semmosia omistanu, siksi ne.

 • Karoliina Hautala
  Posted at 20:45h, 14 lokakuu Vastaa

  Aivan ehdottomasti Timberlandit! Lämpimät talvikengät, jotka jalassa narskuva pakkaslumi ei haittaa.

 • Ilona
  Posted at 21:05h, 14 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit!

 • Heidi
  Posted at 21:32h, 14 lokakuu Vastaa

  Apua, miten vaikeaa valita. Top 3:ssa ovat Timberlandit, Andiamon Vivianat ja Tenpointsin Jenniferit. Kuitenkin päätyisin varmaan ensimmäisiin monikäyttöisyytensä vuoksi. Ne sopii sekä siistimpään, että rennompaan asukokonaisuuteen ja kaapissa, kaikkien tennareiden ja korkkarinilkkureiden seassa, olisi just niille tilaa. Ps. Olet upea noissa kampanjan kuvissa!

 • Olga
  Posted at 21:33h, 14 lokakuu Vastaa

  Noi ruskeet Andiamo Vivianat, oi jummi! 😍 Ne olis samalla sopivan rennot ja skarpit ja takuuvarmasti sopis mun koipiin, kävin meinaan juuri pari päivää sitten sovittamassa niitä, hih! 🙈

 • Jenna O
  Posted at 21:50h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamon Valentina nilkkurit ovat juuri minun tyyliäni! Samaistun kanssasi ajatuksiin kengistä- ne todella vaikuttavat siihen miltä tuntuu ja millaiseksi ihmiseksi koen itseni. Töissä minulla on käytössä luottokorkkarit, jotka koroillaan tuovat lisäsenttejä myös itseluottamukseen. Pienenä ihmisenä pidän kovasti korollisista kengistä ja nämä Valentinat sopisivat täydellisesti talvikengikseni!

 • Inka P
  Posted at 21:50h, 14 lokakuu Vastaa

  Mä liityn monien muiden joukkoon ja sanon myös Timberlandi!!

 • Päivi
  Posted at 21:59h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamon tai pianon nilkkurit. Näytti olevan useita samantyyppisiä, pitäisi kokeilla, mitkä tuntuvat parhailta jalkoihin.

 • Sanna
  Posted at 22:36h, 14 lokakuu Vastaa

  Andiamon Lenat, kiilakorko kiva ja kävisi moneen eri asuun. Toisivat vaihtelua nauhoineen.

 • Kreeta
  Posted at 22:42h, 14 lokakuu Vastaa

  Timberlandit. Mulla ollutkin joskus, jotka puhki kulutin. Varpaat pysyy lämpiminä lapsen kanssa ulkona kävellessä. Meinaan sitähän kävellään jalat puutuneena niin pitkään kuin lapsella vaan unta riittää. 😈

 • Lisko
  Posted at 22:43h, 14 lokakuu Vastaa

  Viime päivien vilu on havahduttanut: tarvitsen akuutisti LÄMPIMÄT kengät. Joka vuosi menen niitä ostamaan, ja aina päädyn ”kivan näköisiin nahkaisiin nilkkureihin”. Katsoin siis kenkiä ajatuksella ”paljon karvaa, paksut pohjat, myrskyn kestävä materaali”. Päädyin Panama Jack, PANAMA3 IGLO -kenkiin. Nämä kun ovat vielä kaiken lisäksi myös ne kivan näköoset nahkanilkkurit.

 • Eve
  Posted at 22:47h, 14 lokakuu Vastaa

  Palladiumit saattaisin valita! Oon niin huono käyttämään muita kenkiä ku tennareita jollon talvikenkien löytäminen on vaikeeta. palladiumit ois tarpeeksi rennot:D

 • Laura
  Posted at 23:15h, 14 lokakuu Vastaa

  Vagabondin Amina- nilkkurit. Tarve olisi laadukkaille ja ajattomille nilkkureille. Sopii kaiken kanssa!

 • NiinaT
  Posted at 23:29h, 14 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/jn-25503-27.html

  Edelliset Kookengästä ostetut saappaat jouduin heittämään viime keväänä roskiin, koska ne tuli kulutettua ihan loppuun. Nyt siis tarvitsin uudet saappaat tulevaksi talveksi :)

 • Anna korhonen
  Posted at 23:58h, 14 lokakuu Vastaa

  Valitsisin k-kengästä panama3 iglo -talvikengät, jotka tulisivat todelliseen tarpeeseen. Kengät voisi yhdistää esim.neulemekkoon ja nahkahousuihin tai boyfriend farkkuihin valkoisen teepparin seuraksi 👌🏻

 • Essi
  Posted at 00:04h, 15 lokakuu Vastaa

  Björn Borg, WENDY HIGH FUR

 • Katariina
  Posted at 00:04h, 15 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Vansin old skoolit, tai ehkä sittenkin Timberlandit.. Kääk, vaikea valinta! Joka tapauksessa ihania molemmat <3

 • Maria
  Posted at 01:11h, 15 lokakuu Vastaa

  Vagabondin ruskeat amina saappaat ehdottomasti! Ruskeista saappaista oon haaveillu pitkään, sopis täydellisesti syksyyn ja talveen farkkujen ja ison neuleen tai neulemekon kanssa. Luottosaappaat vuosiksi eteenpäin!

 • Sirkku
  Posted at 08:23h, 15 lokakuu Vastaa

  Oli kyllä vaikea päättää, mut Hilfigerin Oxley-kumppareille ois eniten tarvetta. Niissä pysyis varpaat elegantisti kuivina!

 • Inna
  Posted at 09:20h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti!

 • Taija
  Posted at 09:26h, 15 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/pj-panama3-iglo-2702-57794.html

  Nämä olisivat ehdottomasti valinta, jos voitto osuisi kohdalle. Vaihdan pian työmatka-autoilun työmatkakävelyyn ja siihen tarvitaan kyllä kunnon kengät, eikä mitään nilkkureissa sipsuttelua! :)

 • HeidiM
  Posted at 10:44h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberlandeja olen himoinnut jo pari vuotta, joten ne ehdottomasti!😍

 • Emsku
  Posted at 11:19h, 15 lokakuu Vastaa

  Panama Jack, BAMBINA IGLO Kengät haluaisin. Saappaat, jotka voisi pukea joskus arkenakin päälle :)

 • Emsku
  Posted at 11:20h, 15 lokakuu Vastaa

  Panama Jack, BAMBINA IGLO, kengät jotka voisin pukea arkenakin päälle. Tällä hetkellä saappaat ovat ostoslistallani.

 • Hene
  Posted at 11:33h, 15 lokakuu Vastaa

  Talveksi jotku hienot ja lämpimät kengät :) timberlandit ois yks hyvä vaihtoehto👌🏼

 • Jenny
  Posted at 12:51h, 15 lokakuu Vastaa

  No Timberlandit, tietenkin! Mutta vaihteeksi mustana. Ai että tykkään noista, niin ajattomat <3

 • Maija
  Posted at 13:04h, 15 lokakuu Vastaa

  Viviana-nilkkurit ovat juuri sellaiset kengät, joita olen haaveillut omaan kaappiini jo pidemmän aikaa.

 • Nora
  Posted at 13:08h, 15 lokakuu Vastaa

  Vivian nilkkurit :-)

 • Susu
  Posted at 13:23h, 15 lokakuu Vastaa

  Vansin viininpunaiset Authenticit, mustien farkkujen kanssa syksyyn 🍂

 • Susanna
  Posted at 13:27h, 15 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Timberlandit! Lämpöiset ja tyylikkäät kengät, jotka sopis asuun kuin asuun.

 • Emilia
  Posted at 13:44h, 15 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti nuo Timberlandin Prerium Boot- malliset kengät mustana!

 • Hanna
  Posted at 14:30h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberlandit :)

 • Venla
  Posted at 14:47h, 15 lokakuu Vastaa

  Talveksi valkoiset, vuorelliset Palladiumin pampat!

 • Erica
  Posted at 14:50h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberlandit valitsisin ehdottomasti, täydelliset talvikengät!

 • Liisa
  Posted at 15:00h, 15 lokakuu Vastaa

  Jos voittaisin nii ehdottamasti Timberlandit! Sopisi niin hyvin kaikkiin asuihin. Nilkkureita ja tennareita löytyy mutta Timberlandit on kalliin hinnan takia jäänyt vielä hankkimatta.

 • Sara
  Posted at 15:20h, 15 lokakuu Vastaa

  Monen muun tavoin mäkin ottaisin mustat Timberlandit, just hyvät varmaan vetää sitte märillä ilmoilla jalkaan..!

 • Sonjae
  Posted at 15:55h, 15 lokakuu Vastaa

  Ihana arvonta. Onpas vaikea valita vain yhdet. Valintani olisi Panama3 iglo -kengät. Ne näyttävät niin lämpöisiltä ja olen aina ollut enemmän matalapohjaisten ystävä. Toinen valinta olisi Janan mustat nahkasaappaat, jotka ovat klassiset ja menisivät hyvin töihin. Hyvin erityyliset kengät siis. Hyvää syksyn jatkoa sinulle :)

 • Jemina
  Posted at 16:04h, 15 lokakuu Vastaa

  Monen mielessä kiiluu Timberland kenkien kuva ja niinhän nämä kengät minunkin unelmissani on. Minulla oli hyvät nahkakengät, Timberlandin tapaiset, jotka matkustivat ympäri maailmaa kanssani monen vuoden ajan. Kengät oli niin Euroopan kaupunkimatkoilla, kuin Aasian reppureissussa mukana vaikka kuuma olikin. Valitettavasti kaikkien aika päättyy joskus, ja reissun ja festaritäyteisen kesän jälkeen teippailen kenkien kantapäitä jesarilla, jotta ne pysyisi kasassa. Nyt alkaakin jo olla hieman kylmemmät säät, joten Timberland kengät olisivat hyvinkin tervetulleita valloittamaan maailmaa kanssani seuraavalle reissulle Norjaan, jotta ei tarvitsisi tennareilla vaeltaa hurjissa maisemissa. Ja vaikka vielä ollaan nuoria, haluaisin niin olla se samanlaiset kengät ja tuulipuku tyyppi poikaystäväni kanssa, jolla jo on Timberlandit <3

 • Heidi
  Posted at 16:16h, 15 lokakuu Vastaa

  Nämä Tenpointsin ruskeat maiharit: http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/nilkkurit/tp-122005-pandora.html. Mulla on nuo mustana ja on ihan parhaat!<3 Nuo ruskeat menis vaikka sinisen mekon kanssa töissä tai mun perusasun, mustien housujen ja neuleen kans. Jos lahjakortin voittais, niin saisihan tuolla tytöllekin talvikengät. :) Olispa ihana voittaa!

 • Sanna
  Posted at 16:26h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberland premium boot

 • braille
  Posted at 16:58h, 15 lokakuu Vastaa

  Pystyn kyllä hyvin samaistumaan tuohon ajatukseen, että eri kengissä tulee kovin erilainen fiilis ja tunne itsestä! No, oikeastaan mikä tahansa vaate voi sen tehdä, mutta kengät erityisesti.

  Jos voittaisin, valitsisin ainakin Vansin Old skoolit, koska edelliset ovat kuluneet jo lähes käyttökelvottomiksi ja keväällä tarvitsisin joka tapauksessa taas uudet. Toki tuosta 200 eurosta jäisi vielä aika paljon ylikin, mutta luulen että sen kuluttaminen ei tekisi tiukkaa. Kookengässä on kyllä tosi hyvä valikoima! Nuo tennarit voi yhdistää melkeinpä mihin tahansa (vannoutunut tennarityttö täälläkin), mutta ikilempparina on mustat pillifarkut, raitapaita ja nahkatakki. :)

 • Pipsa Soikkeli
  Posted at 17:42h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberlandit. Kenkäpari, mikä ei vaadi selittelyä sen enempää. Ne vaan on POP!

 • Mira
  Posted at 18:07h, 15 lokakuu Vastaa

  Björn Borgin talvitennarit ovat jo monta talvea olleet toiveissa. Pikkuneidille taas olis ihanat nuo pinkit Sorelit. Varmasti lämpimät kovemmillakin pakkasilla ja tosi söpöt :-)

 • Koala
  Posted at 18:10h, 15 lokakuu Vastaa

  Vagabondit, ne sopivat jalalleni hyvin!

 • Salla
  Posted at 18:13h, 15 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/ti-premium-boot-w-2702-34146516-100-54753.html

  Vitsit oon haaveillu näistä! 💛 Ei oo raskinu vaa ostaa..
  Ja nää menis kyllä monen asun kanssa ja mikä parasta myös ulkoillessa lastenkanns 😊

 • johannasofia
  Posted at 19:10h, 15 lokakuu Vastaa

  Legeron vaaleat citylenkkarit tai Vagabondin Sue-saapikkaat! ♥

 • Lotta.v
  Posted at 19:23h, 15 lokakuu Vastaa

  Kenkien ostaminen on mulle usein tuskaa, sillä tarvitsen isonumeroiset kengät, mutta jalkateräni on tosi kapea. Jos Andiamon Stefania -kengät sopisivat mulle, olisin superiloinen. Kauniin väriset, yksinkertaiset nilkkurit sopivalla korolla.

 • Riikka Hiltunen
  Posted at 20:04h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberlandit!

 • Anni
  Posted at 20:33h, 15 lokakuu Vastaa

  Timberland Premium Boot

 • Emmi R
  Posted at 21:04h, 15 lokakuu Vastaa

  Vagabond Ellie <3

 • Salla
  Posted at 22:37h, 15 lokakuu Vastaa

  Ostaisin varmaan täydelliset nahkanilkkurit, niitä on etsitty jo muutama vuosi.. Joskus on päästy jo lähelle mutta sitten on hinta ollut liian pilvissä. Tuollainen lahjakortti pelastaisi tällaiselta ongelmalta! <3

 • Maria
  Posted at 23:22h, 15 lokakuu Vastaa

  Täällä myös tarvetta kunnollisille talvikengille joten valintana olisi Pomarin vedenpitävät nilkkurit!

 • emiliah
  Posted at 23:56h, 15 lokakuu Vastaa

  Haaveilemani Panama Jackit valitsisin.. :-) Luulen niiden olevan juurikin nuo ”voimakengät”.

 • Salla
  Posted at 00:41h, 16 lokakuu Vastaa

  Piano, MARJAt taitaa olla juuri ne tarvitsemani saappaat

 • Nella
  Posted at 08:00h, 16 lokakuu Vastaa

  Ostaisin joko vansin mustat tennarit odottamaan kevättä tai sitten ostaisin vihdoinkin ne vagabondin täydelliset mustat saapikkaat, jotka on monena vuonna jäänyt ostamatta. :)

 • pilliina
  Posted at 09:55h, 16 lokakuu Vastaa

  Ostaisin jotkut oikeasti hyvät talvikengät. Kesäkenkiä löytyy useitauseita verrattuna talvikenkiin, niin ja miten se vuodenaikajakauma menikään täällä meillä Suomessa. Timberlandit on yks haave mutta tuolla näyttäisi olevan myös monia muita todella varteenotettavia vaihtoehtoja!

 • Riikka
  Posted at 10:28h, 16 lokakuu Vastaa

  Haaveena Timberlandit! Myös Björn Borgin Kevina Hi kiikarissa :)

 • Ella
  Posted at 11:38h, 16 lokakuu Vastaa

  Adidaksen Mana Bouncet olisi erittäin tervetulleet mun kenkäkaappiin. Käyttäisin niitä olon ollessa erityisen kevyt ja pirteä. Kevyt mieli ja kevyt askellus.

 • Salla-Maria Hyry
  Posted at 11:58h, 16 lokakuu Vastaa

  Andiamon montinat ois just kuin mulle tehdyt! Rennon tyylikkäät kengät ja sopis moneenkin mun asuun.

 • wuuuh
  Posted at 12:59h, 16 lokakuu Vastaa

  Talveksi tarvisi uudet ja lämpimät kengät! Timberlandeja oon jo vähän sillä silmällä vilkuillut :)

 • martta_h
  Posted at 14:56h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit varmaan minäkin valitsisin, ja pukisin ne farkkujen ja huppareiden pariksi. Tai sitten ihan vaan kollareiden ja toppatakin, kun käyn lähikaupassa. :D

 • Mari
  Posted at 14:56h, 16 lokakuu Vastaa

  Viviana-nimiset nilkkurit :)

 • Laura
  Posted at 14:57h, 16 lokakuu Vastaa

  Lempparikengät ehdottomasti tukaanikuvioiset Adidaksen tennarit, pehmoiset, eikä näy likakaan värikkyyden seasta! Sopii ihan kaiken kanssa, siksi juuri lempparit :)

 • Xeveliina
  Posted at 15:05h, 16 lokakuu Vastaa

  Punaiset Lena -nilkkurit sopisivat täydellisesti farkkujen kanssa ja pieni pilkahdus väriä ilahduttaisi muuten niin ankeita syyspäiviä!

 • Karoliina
  Posted at 15:23h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberland Premium Bootsit! Olisivat niin ihanan lämpöiset talvipakkasilla! (:

 • Annika
  Posted at 15:42h, 16 lokakuu Vastaa

  Jotkut palladiumin talvikengät :)

 • anne-maria
  Posted at 15:54h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ovat jo joululahjatoivelistallani (kyllä, kirjoitan sellaisen vielä näin 24-vuotiaanakin :D) eli ne valitsisin :) Ne sopisivat niin monenlaisen asun kanssa, itse varmaan useimmiten yhdistäisin ne farkkujen, neuleen, untuvatakin tai parkatakin ja sekä pipon ja huivin kanssa :)

 • Anna
  Posted at 16:16h, 16 lokakuu Vastaa

  Vagabondin Marja-nilkkurit, ihan täydelliset!!

 • Amanda
  Posted at 17:28h, 16 lokakuu Vastaa

  Haa, helppo valinta: Timberland Premiumit! Nää on ollu haavekengät jo pitkään. Tai ehkä tarkemmin ajateltuna haaveolotila, jonka nää kengät mahdollistaisi. Sellainen voimakas, itsevarma, tukevasti maat jalassa seisova nainen, joka tietää mitä haluaa. Oon huomannut, että päivän asulla ja kengillä on iso vaikutus päivän fiilikseen – ainakin mulla! Jos on omassa olemuksessaan nihkeä fiilis, niin usein sitä luimistelee enemmän, välttelee peilejä, ei katso mielellään silmiin ja muutenkin hoitaa liikkeellä ollessa vain välttämättömyydet. Sama toimii myös päinvastoin: itselle mukavassa asussa ja kengissä hymyilee enemmän, kävelee pidempiä matkoja, on spontaanimpi ja yleisesti muille armollisempi ja mukavampi. Jännä, että tällaiset pintapuolisetkin asiat vaikuttaa sisälle asti!

 • Anita H.
  Posted at 17:44h, 16 lokakuu Vastaa

  Vagabond Amina mustat nahkanilkkurit, kulutin edelliset samantyyliset puhki kun tuli käytettyä niin paljon :)

 • Satu
  Posted at 17:45h, 16 lokakuu Vastaa

  Haluaisin kengät jotka hyväilevät jalkojani pitkillä lenkeillä joita tehdään koiran kanssa säässä kuin säässä.

 • Anna
  Posted at 18:17h, 16 lokakuu Vastaa

  Andiamo Viviana -merkkiset mustat nilkkurit.

 • Pia Rantanen
  Posted at 18:47h, 16 lokakuu Vastaa

  Niinkun aika monella muullakin, nuo Timberlandit! Aivan täydelliset, mutta opiskelijabudjetilla niistä ei voi muutakuin unelmoida…. :/

 • Riikka Krogerus
  Posted at 21:01h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit. ruskeat. Talvella helppo pukea muhkean toppatakin tai villakangastakin kanssa. Menis kyllä arjessa ihan joka päivä + laatu!!

 • Meri
  Posted at 21:04h, 16 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Panama Jackin, PANAMA3 IGLOT. Näyttää niin lämpimiltä ja kauniilta.
  Täällä toinen varpaat kylminä talvet tennareilla selviytynyt, joka voisi parantaa tapansa nuilla kauniilla kengillä ;)
  Niissä oloni olisi ihanan lämmin ja itsevarma. Sopivan tyylikäs ja rento. Jotenkin aikuismainen. Toisi piristystä muuten mustavalkoisiin asuihin. Pitäisin niistä hyvää huolta ja uskoisin, että ne pitäisivät samoin minusta<3

 • Sonia
  Posted at 21:24h, 16 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit, täydelliset!

 • Elina
  Posted at 21:37h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti <3 Pysyisi Ehkä taaperon perässä talven jäätiköillä kun uhmakiukku juoksuttaa siihen väärään suuntaan..

 • Ninne
  Posted at 21:45h, 16 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/an-stefania-2702-34148542-58916.html?nosto=kookenka-page-category2

  Ottaisin nuo Stefania talvikengät, koska siistit lämpimällä vuorella varustetut talvikengät uupuvat itseltäni ja nuo voin nähdä yhdistäväni mihin tahansa siistiin talviseen asuun!

 • Riikka
  Posted at 22:19h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tai palladiumit niin ei varpaat palele :)

 • Saara
  Posted at 22:41h, 16 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti mustat timberlandit!! <3

 • Lotta
  Posted at 23:23h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehkäpä :)

 • janinat
  Posted at 23:36h, 16 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, ehdottomasti. Talvikengistä puuttuu tällä hetkellä just tollaset about kaikkiin tilanteisiin ja kylmiinkin keleihin sopivat kengät, joilla ei myöskään liukastuis heti (toisin kuin uggeilla). Timberlandit yhdistäisin ihan perus farkkuihin tai tekonahkapöksyihin ja lämpösiin neuleisiin!

 • Katja
  Posted at 00:00h, 17 lokakuu Vastaa

  Timberlandit haluaisin tai jotku sen tyyliset kengät haluaisin talveksi. Mullaki on skarpattavaa talvikenkien suhteen ku en oo sitten lapsuuden jälkeen varmaan omistanu kunnollisia ja lämpimiä talvikenkiä. Nuo passais asuun ku asuun! :) ja tietenki tuo skarpimman olon ku fiksun näköiset kengät jalassa!

 • Katriiiii
  Posted at 00:14h, 17 lokakuu Vastaa

  Haluaisin Timberlandit. Tyylikkäät ja käytännölliset! <3

 • laura
  Posted at 08:34h, 17 lokakuu Vastaa

  Varmaan Ten Pointsin New Carol -chelsea-bootsit, näyttää ainakin kivoilta. :)

 • Reetta
  Posted at 08:55h, 17 lokakuu Vastaa

  Ah timberlandit valkkaisin ehdottomasti! Kaunis ulkonäkö ja monikäyttösyys :)

 • Marika
  Posted at 09:10h, 17 lokakuu Vastaa

  Mäkin valitsisin nuo voimakengät, koska en vieläkään omista tuota unelmaparia. Nää lämmittäis mukavasti varpaita talvella… toivottavasti voittais näihin vähän rahaa :)

 • miida
  Posted at 10:44h, 17 lokakuu Vastaa

  Panama Jackin PANAMA3 IGLOt olis kyllä ihanat talvipakkasilla eikä varpaitakaan palelisi ;)

 • carolina
  Posted at 10:45h, 17 lokakuu Vastaa

  Tommy Hilfigerin HOLLY kengät ottaisin, sillä mustille nilkkureille olisi varmasti käyttöä. :)

 • sanelma
  Posted at 10:56h, 17 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti Timberlandit! Ja ne pukisin piristämään kylmiä aamuja

 • Johanna
  Posted at 11:23h, 17 lokakuu Vastaa

  Sanoin kun moni muukin valitsisin timberlandit. Sellaiset unelmakengät joihin ei nyt vähään aikaan ole mahdollista satsata. Kun vetäisisin ne jalkaan leijuisin onnesta vaunulenkeillä vauvelin kanssa. :D <3

 • Frida Westerlund
  Posted at 13:52h, 17 lokakuu Vastaa

  Andiamo stefania ruskeat

 • juli
  Posted at 15:00h, 17 lokakuu Vastaa

  Andiamo Elle musta

 • Ailikki
  Posted at 15:18h, 17 lokakuu Vastaa

  Vaaleanpunaiset palladiumit!

 • Idaelisa
  Posted at 15:45h, 17 lokakuu Vastaa

  Timberlandit täälläkin haaveissa!

 • Nina
  Posted at 15:52h, 17 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Legero 503 ruskeana. Todella paljon kauniita malleja, mutta rehellisyyden nimessä eniten löytyy käyttöä lämpimille pitkävartisille joilla mennään kaikissa keleissä ja maastoissa. Farkut, toppikset, hamekin, yhdistäminen onnistuu kyllä. Mitä enemmän kilometrejä, sitä enemmän osaa arvostaa hyviä kenkiä!

 • Iina
  Posted at 16:46h, 17 lokakuu Vastaa

  Mä haluaisin ja myös tarvitsisin itelleni Timberlandit mustana, keltanenki käy… Talvella olis paljon mukavampi niillä kulkea kuin tennareilla tai halvoilla tekonahkanilkkureilla, joissa jäätyy jalat. Mut kun opiskelijabudjetti, joka nippanappa riittää asumiseen ja ruokaan, on ne jääny vaan haaveeks. Ja mä kävelen aina joka paikkaan niin voi kun olis. Mutta pukisin mun perus vaatteiden kans, mustat timberlandit mustien farkkujen tai nahkaleggareiden kans ja joku lämmin iso neule tai pitkä neuletakki nyt kun ilmat kylmenee. Ja mustat kävis muuten mun jokaisen takinkin kanssa :)

 • Milla
  Posted at 17:39h, 17 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti nuo Timberlandit, sillä tarvitsen tulevaa talvea varten hyvät talvikengät! Pukisin kengät harmaan muhkean neuleen kanssa sekä jalassa olisi perussiniset farkut. Lisäksi muhkea vihreä parkatakki. Tällainen asu oli viime talvenakin perusasu, kun iski asukriisi :-)

 • LauraKI
  Posted at 17:54h, 17 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti nuo kellertävät Timberlandit; töihinkin rennot mutta skarpit. Ja lämpimät 😍

 • sikkuralla
  Posted at 19:52h, 17 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo kellertävät Timberlandit olisivat ihanat.

 • HennaK
  Posted at 19:54h, 17 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit tai Vagabondin mustat Aminat jotka molemmat yhdistäisin talviuniformuuni eli mustiin pillifarkkuihin :D

 • Lotta Sahamies
  Posted at 21:46h, 17 lokakuu Vastaa

  Timbsit! Mä oon tosi palelevainen muutenkin, ja siltiki vaan nilkat paljaana tennarit jalassa painelen menemään tuolla syysviimassa… Noi kengät ois iha perfectot; lämpimät, siistit ja rennot 👌

 • Sannamarianna
  Posted at 22:00h, 17 lokakuu Vastaa

  Vaaleanpunaisian Panama Jack kenkiä olen tiiraillut jo jonkin aikaa! <3 Varmaan pitäisin farkkujen ja valkoisen toppatakin kanssa. :)

 • OonaK
  Posted at 22:03h, 17 lokakuu Vastaa

  Ottaisin Timberlandin NELLIE CHUKKA:t. Sopisivat arkeen perusfarkkujen ja rennon yläosan kanssa. Tässä asussa olisi itsevarma olo ja hyvä olla :)

 • Piia Pasanen
  Posted at 22:51h, 17 lokakuu Vastaa

  Vagabondin suurkuluttajana ottaisin Vagabondin Cary -nilkkurit. Kivan simppelit vetoketjutehosteella. Sopisivat arkeen kuin nenä päähän. Toki ottaisin vielä jotkut toisetkin, koska lahjakortilla saisi, ai että! :)

 • Annastiina K
  Posted at 22:53h, 17 lokakuu Vastaa

  Hmm..Ehkä Timberlandit :) Ne olis ihanat!!

 • Maiju
  Posted at 23:07h, 17 lokakuu Vastaa

  Mulle on tärkeetä että varpaat pysyy viileällä ilmalla lämpösenä ja kenkien on oltava tyylikkäät. Myös miehen varpaita ajattelen pakkasella ja toivon että hänelläki olisi lämpöiset ja hienot kengät. Itselläni jo timssit onkin, joten ostaisin miehelleni timberlandit lahjaksi :) miehellä sen verran myös tyylitajua, ettei ihan millä tahansa monoilla kulje.. timberlandit hän tosin itsekin myös kelpuuttaa!

 • Noora Typpö
  Posted at 23:07h, 17 lokakuu Vastaa

  Kyllä nuo klassikko-Timberlandit juurikin valitsisin! Sinäpä sen sanoit, voimakengät parhaimmillaan. Totesin juuri edelliseni liian pieniksi ja myin pois, uusille on siis kaapissa juuri niiden mentävä rako.

 • Petra
  Posted at 23:45h, 17 lokakuu Vastaa

  Ottaisin ehdottomasti perus Timberlandit mustina, ne menee joka asun kanssa ja pitää hyvin jalat lämpimänä läpi talven :)

 • Mari
  Posted at 00:15h, 18 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, ja just tuolla perinteisellä värillä!! Olen käyny sovittamassa niitä monen monta kertaa ja mulla alkaa aina väkisin hymyilyttää ne jalassa! Saattaa pieni hihityski karata. Pitäisin niitä ihan aina ja kaiken kans. Heinä-elokuun vaihteessa riisuisin pariksi viikoksi ko pohjosessa on sillon kesä.

 • Outi
  Posted at 08:37h, 18 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit :) Olen superpalelevaa lajia kenkien pitää olla turvalliset ja mukavat tällaisella nivelsairaalla tyypillä :)

 • Anna
  Posted at 09:36h, 18 lokakuu Vastaa

  Vaikea valita, mutta varmaan Timberlandit olisi se kenkäpari, mihin tällähetkellä ja tarpeillani kallistuisin. Sopisivat melkein asuun kuin asuun ja olisivat varmasti melkein päivittäisessä käytössä.

 • ElinaV
  Posted at 09:46h, 18 lokakuu Vastaa

  Timberlandit olisivat täydelliset tulevaa talvea ajatellen :)

 • Elina
  Posted at 09:47h, 18 lokakuu Vastaa

  Voi kun saisin Timberlandit omakseni! :)

 • Soile
  Posted at 12:00h, 18 lokakuu Vastaa

  Nämä tanssijan jalat ovat alkaneet kaipaamaan uusia reenikenkiä allensa. Joten Vans OLD SKOOL tai Adidaksen popot tulisivat tarpeeseen. Ne pukisin aika parhaaseen tanssifiilikseen ja reenivaatteiden lisäksi nämä kengät soveltuisivat arkikäyttöönkin monien monien asujen yhdistelmiin.

 • elina
  Posted at 12:08h, 18 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti vanssin old skool kengät! himoinnut niitä jo hyvän aikaan, on ehdottomasti ensi kevään must have tuote! niin rennon näköiset mutta silti niissä on sitä jotain mikä pistää silmään joka kerta

 • Sanna Koskinen
  Posted at 17:00h, 18 lokakuu Vastaa

  Pomarin huopanilkkurit tai sitten jotkin aivan muut.Täytyy vielä miettiä.

 • Annu.
  Posted at 19:23h, 18 lokakuu Vastaa

  Tämän talaven ostoslistalla on mustat Timberlandit, koska mua taitaa vaivata vähän sama vika kuin sua..varpaat palelee tasan jokaisissa kengissä mitkä omistan (siis talavella). Oon kuullut noista popoista vaan positiivista ja onhan ne kivannäkösetki! Jospa noissa varpaat säästyis tippumisvaaralta!

 • Meri
  Posted at 20:01h, 18 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti mustat Timberlandit! Oon ollut myös melkoinen varpaiden palelluttaja ja kelpaisi kyllä laadukkaat kengät! Haluaisin kengät, jotka kestäisivät vuodesta toiseen ajattomuudellaan ja että ne pitäisivät ne varpaat lämipinä oikeasti :)

 • Eeva
  Posted at 21:28h, 18 lokakuu Vastaa

  Pomar huopakengät. Pitäisin niitä sydäntalvella ulkoillessa 😊

 • Pihla
  Posted at 22:43h, 18 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ❤️

 • Sanni
  Posted at 22:50h, 18 lokakuu Vastaa

  ruskeat matalat nilkkurit olis hakusessa, mustia kenkiä löytyy jo liikaa. :p nämä olis mun makuun:
  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/an-viviana-2702-34148812-58919.html?nosto=kookenka-page-front1

 • Emmi
  Posted at 23:14h, 18 lokakuu Vastaa

  Panama jackin lämpimät nilkkurit olisivat hyytävän syksyn pelastus! Yhdistelisin rentoihin farkkuihin ja harmaaseen uuteen turvavillapaitaani <3

 • Aino
  Posted at 05:45h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ostaisin minäkin! Monta talvea harkinneena mutta pihiyteen kaatuneena haaveena laittaisin nyt lämpimät varpaat ja hyvän mielen etusijalle. Pihiys on juuri nyt entistä voimakkaampana esikoisen synnyttyä. Jokainen penni äitiyspäivärahasta pitäisi laittaa talteen koska kovat ajat ovat tulossa. Kuitenkin haaveilen paksusta parkatakista, Timberlandeista ja syvälle päähän vedetystä muhkeasta piposta noina rapsakoina talvipäivinä vaunulenkeillä. Karavaani kulkee!

 • HannaJ
  Posted at 07:54h, 19 lokakuu Vastaa

  Luin tätä postaustasi hammaslääkärin vastaanotolla poski turvonneena ja katselin juuri niitä valkoisia tennareita, joilla mennään kesät talvet. Tässä kohtaa erityisesti olisin kaivannut uusia voimakenkiä eli niitä Timberlandeja.

 • Salla
  Posted at 10:39h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit ostaisin! Harmaat minulta jo löytyy mutta mustat toisivat kivaa vaihtelua :)

 • Antsu
  Posted at 11:11h, 19 lokakuu Vastaa

  Viviana nilkkurit :)

 • Milla
  Posted at 11:36h, 19 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo Timberlandit! Ihanat! Pukeudun suurimmaksi osaksi mustiin vaatteisiin, mutta kengissä saa olla väriä.

 • eerika tavinen
  Posted at 11:47h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ♡

 • heidi
  Posted at 13:23h, 19 lokakuu Vastaa

  vagabondin nahkanilkkurit:)

 • Janniina
  Posted at 17:15h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin nämä Vagabondin Marja-nilkkurit: http://www.kookenka.fi/vb-4213-001-marja-2702-34149653-52201.html :)

  Klassiset kengät, jotka sopisivat melkein asuun kuin asuun. Muhkea neule, kapeat farkut, nuo kengät ja tadaa, chic look on valmis!

 • Emilia
  Posted at 17:58h, 19 lokakuu Vastaa

  Timerlandit :)

 • Janina
  Posted at 17:58h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberland, PREMIUM BOOT. Aina ollut nämä mielessä mutta ovat liian arvokkaat omaan budjettiin. Lämmittäisivät ihanasti läpi talven jalkojani. ❤️

 • Samira
  Posted at 17:59h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! 😍

 • Sari
  Posted at 18:00h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberland tytölleni

 • Iida
  Posted at 18:00h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit :)

 • Linda
  Posted at 18:01h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit olisi ihanat ja käy kaikkien vaatteiden kanssa!

 • Lotta
  Posted at 18:02h, 19 lokakuu Vastaa

  Ostaisin ehdottomasti talvea varten timberlandit, myös uuet converset ois paikallaan.

 • Emminda
  Posted at 18:03h, 19 lokakuu Vastaa

  Haluaisin noi samat Timberlandit ko sulla!

 • Alina
  Posted at 18:03h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit!! Talvikengät pitäis hommata että voi olla lasten kans ulkona kovallakin pakkasella!😌

 • Carolina
  Posted at 18:06h, 19 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti mustat Timberland Premium bootsit + kuluneet suosikki farkut, paksu villa neule, iso lämmin huivi, naisellinen takki, vauva kainaloon ja menoks! 💞

 • Sara
  Posted at 18:10h, 19 lokakuu Vastaa

  Ottaisin ehdottomasti palladiumin pampasport CUFWPS kengät. Aivan ihanat kengät, tennarit ja talvikengät yhdistettyinä. Viimeiset talvet olen palellut tennareilla, sillä mikään ei voita tennareita. t ä y d e l l i s e t kengät jotka sopivat asuun kuin asuun!

 • Mervi
  Posted at 18:11h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tulevia pakkasia varten!

 • Posted at 18:12h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit on houkutellut jo pidemmän aikaa, joten ne!

 • Amanda
  Posted at 18:12h, 19 lokakuu Vastaa

  Tällä hetkellä on hakusessa mustat matalapohjaiset nilkkurit.. jotka yhdistäisin mekkoon sukkahousujen kanssa tai sitten farkkujen kanssa 😊

 • Pinjja
  Posted at 18:13h, 19 lokakuu Vastaa

  Kyllä ne timberlandit olisi❤️

 • A
  Posted at 18:16h, 19 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo timberlandit!

 • Heidi
  Posted at 18:16h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit 😍👌

 • Anu
  Posted at 18:17h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! Tai conssit!

 • Julia
  Posted at 18:20h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! Lämmittämään jalkoja ja käy asuun kuin asuun :)

 • Maria
  Posted at 18:21h, 19 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/talvikengat/ugg-classic-short-50223.html Olen aina haaveillut ihka aidoista Ugeista, mutta ikinä en ole raaskinut niitä ostaa. Kyseiset kengät olisi ihan täydelliset koiranulkoilutus kengät. Vetäisin ne aamulla jalkaan, eikä tarvitsisi palella kovemmallakaan pakkasella.

 • Ystävällinen hei
  Posted at 18:22h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin vagabondin Marjat, tyylikkäät buutsit leudoille päiville ☺️ timbsut multa löytyykin jo ja ne on ihan huiput!

 • Lotta
  Posted at 18:23h, 19 lokakuu Vastaa

  Just noi timberlandit hankkisin!

 • markku
  Posted at 18:24h, 19 lokakuu Vastaa

  timberlandit houkuttavat. oli ne kyllä teininäkin käytössä, mutta nyt niillä on itselleni uusi tuleinen ja nehän nyt sopivat jalkaan oli kolttu mikä tahansa.

 • Wilma
  Posted at 18:24h, 19 lokakuu Vastaa

  Mä valitsisin valkoiset timberlandi 😍 ne ois oikeesti lämpimät ja monikäyttöset, ja just sellaset kengät ens talveksi tartteisinki!

 • Maria
  Posted at 18:25h, 19 lokakuu Vastaa

  Vagabondin Amina-nilkkurit olisivat aivan täydelliset! Tekisivät jokaisesta asusta hieman ryhdikkäämmän.

 • Anniina
  Posted at 18:27h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit❣️

 • Helena Tuisku
  Posted at 18:27h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit, kamelin värisen villakangastakin kanssa!

 • Rosa
  Posted at 18:28h, 19 lokakuu Vastaa

  Andiamon valentina nilkkurit olisi aika kivat!

 • Jenna Hallamaa
  Posted at 18:29h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin kyllä uudet Vansit! Jo monta vuotta kulkenut päivittäin Vanseissa ja edelliset alkavat jälleen olemaan sen näköiset että niillä on kilometrejä kertynyt, joten uusille tulisi käyttöä!

 • Japsu
  Posted at 18:30h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandin Premium Boot beigen värisenä. Mustat on käytössä ja on niiin käytännölliset, kivannäköset ja hyvät jalassa et voisin hankkia vielä samanlaiset, toisen väriset.

 • Sonja
  Posted at 18:30h, 19 lokakuu Vastaa
 • Emmi
  Posted at 18:31h, 19 lokakuu Vastaa

  Ihan mahtavaa uudet talvikengät oiskin hakusessa😊 En oo selannut k-kengän valikoimaan mutta overknee bootsit ois listalla haussa, eli ne siis.

 • Maria
  Posted at 18:32h, 19 lokakuu Vastaa

  Vagabondin MARJAt <3 ne onkin ihan ostoslistalla. Teräväkärkiset nilkkurit tuo vielä sellaisen naisellisen ripauksen tyylikkääseen cityasuun, just ku on sellai varma, voittamaton, onnellinen ja naisellinen olo😌

 • Helmi Havukainen
  Posted at 18:34h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit,rennot mutta siistit kengät arkeen olisi just sitä mitä tarvitsisin!!

 • Maria
  Posted at 18:38h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit on olleet yhdet pitkään himoitsemani kengät. Niin kuin itsekin sanoit niin niissä on sitä jotain, mikä saa sen tietyn fiiliksen aikaiseksi. Ihanat kengät 😍

 • Jenny
  Posted at 18:38h, 19 lokakuu Vastaa

  Täällä olisi tarvetta uusille kunnon talvikengille, millä pystyisi lapsen perässä rymyämään pihalla :-)

 • Hm_
  Posted at 18:40h, 19 lokakuu Vastaa

  Clarksin Medora Sandyt.

 • Eveliina
  Posted at 18:43h, 19 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti Vagabondin Amina-saappaat mustana. Monipuolinen yhdisteltävä erilaisiin tilanteisiin. Siistimpänä hetkenä pitkän villakangastakin kanssa ja rennompana hetkenä voi hakea ratsastuslookia vaikkapa toppaliivin kera 👌

 • Riikka Voutilainen
  Posted at 18:44h, 19 lokakuu Vastaa

  Ten Pointsin Plazacit toimii minkä vaan syys- tai kevät-asun kanssa. Saa semmosen elegantin fiiliksen ja leuka pysyy paremmin pois rinnasta, ni näkee kaiken ihanuuden ympärillä! :)

 • Claudia
  Posted at 18:46h, 19 lokakuu Vastaa

  Mun valinta olisi ehdottomasti postauksessakin näkyvät Timberlandit! Juuri ostin kyseiset kengät 1,5v pojalleni <3 Meillä on melkeempä kaikki kengät samiksia; converset, niken lenkkarit ja hunterin kumisaappaat! Äidiltä puuttuis vielä noi timberlandit :)

 • hennal
  Posted at 18:46h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Timberlandit ehdottomasti! Aivan ihanat :)

 • Annie
  Posted at 18:46h, 19 lokakuu Vastaa

  Valintani olisi (ei kovin yllättävää) mustat Timberlandit! ”Kenkäkokoelmassani” olisi juuri sopiva paikka tuon tyylisille kengille. Täydellinen valinta ajatellen tulevaa talvea.

 • Helmi
  Posted at 18:47h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti! Varpaat palelee nyt jo ulkona..

 • Johanna Jaakkola
  Posted at 18:48h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit lähtisi samantien ostoon ❤

 • Katariina
  Posted at 18:48h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tai uudet UGGit kylymään pohjosen säähän!<3

 • Maiju
  Posted at 18:50h, 19 lokakuu Vastaa

  Itsekkin haluaisin ehdottomasti nuo Timberlandit! :) Kauan on niistä jo haaveiltu, mutta vielä en oo raskinut ostaa..

 • Katariina
  Posted at 18:56h, 19 lokakuu Vastaa

  Kellertävät Timberlandit haluaisin viluisia varpaita lämmittämään talveksi!

 • Lotta
  Posted at 18:59h, 19 lokakuu Vastaa

  Timot! Eli Timberlandit. Haaveillut niistä, ja käynyt jo sovittamassakin. Ne olis elämäni kengät, ne jalassa olis hyvä tallustella talvea menemään. Kengät menis ihan perusasun kanssa, esim. farkut ja iso neule.

 • AnnaTee
  Posted at 19:03h, 19 lokakuu Vastaa

  Oon tosi huono panostamaan kerralla hyviin kenkiin, koska jotenkin aina ajattelee sitä hintaa. Vaikka sama raha menee vähän huonompi laatuisiin joita ostat useammat. Jos nyt arpaonni suosii, valitsisin talveksi timberlandit.

 • Katja Isosaari
  Posted at 19:04h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit olis unelma! Ei palelisi varpaat täälläkään niin kuin yleensä talvet 😍 Pitäisin Timberlandeja kaikkien vaatteiden kanssa, ne sopisivat kaiken kanssa 💗

 • Annimari
  Posted at 19:11h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit!

 • Sanna P
  Posted at 19:12h, 19 lokakuu Vastaa

  Palladium, PAMPASPORT CUFWPS. Olisi mahtava talvisäillä lähteä nämä jalassa päivän menoihin :)

 • Peppi
  Posted at 19:13h, 19 lokakuu Vastaa

  Haluisin Vagabondin valikoimista jotkut ajattomat mustat nilkkurit :)

 • edla
  Posted at 19:13h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit <3 ne todellakin on turvakengät jotka pelastaa niin monen asun :)

 • Linda
  Posted at 19:15h, 19 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti jaloistasi löytyvät ihanat Timberlandit!!

 • Sanna
  Posted at 19:20h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit olis ostoslistalla täälläkin!

 • Minttu
  Posted at 19:23h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit kelpais!

 • Tiina Mällinen
  Posted at 19:23h, 19 lokakuu Vastaa

  Vagabondin nilkkurit on jees! Samoin kaikki korolliset on mun makuun :)))

 • Eve
  Posted at 19:24h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit!

 • aada
  Posted at 19:24h, 19 lokakuu Vastaa

  mustat timberlandit ehdottomasti!! aivan täydelliset syyssäähän :-)

 • TM
  Posted at 19:25h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit on <3

 • Laura
  Posted at 19:26h, 19 lokakuu Vastaa

  Just noi Timberlandit! Näyttää ihanilta.

 • Satu
  Posted at 19:29h, 19 lokakuu Vastaa

  Adidas, ADVANTAGE CLEAN. Monikäyttöiset ja menee kesät talvet melkein asun kuin asun kanssa😊

 • Melina Moukola
  Posted at 19:45h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tai uudet mustat nilkkurit. Pitkään haaveillut timberlandeista mutta koskaan en ole niitä raaskinut ostaa.

 • Steelbacka
  Posted at 19:45h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit talvivarpaita lämmittämään!

 • Satu
  Posted at 19:53h, 19 lokakuu Vastaa

  Vanssin old skoolit passaa aina ja joka paikkaan! 👍😍

 • Nita S
  Posted at 19:54h, 19 lokakuu Vastaa

  Ottaisin ehdottomasti timberlandit! 😍 Ois kyllä ihanat talveksi ❄️

 • Linda H
  Posted at 19:55h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit ehdottomasti! Tulisivat kovaan käyttöön ja olisivat tarpeen aina palelevien varpaiden kanssa!

 • Laura
  Posted at 19:57h, 19 lokakuu Vastaa

  Juuri noi Timberlandit ollut jo pari vuotta toiveena saada! :)

 • tid
  Posted at 20:00h, 19 lokakuu Vastaa

  Jotku laadukkaat Vagabondin maiharit tai nilkkurit, mustana tietysti :-D Sopisivat asuun kuin asuun!

 • Sara
  Posted at 20:01h, 19 lokakuu Vastaa

  Panama Jackin kengät ehdottomasti :) Niitä oon ihastellu jo pitkään, mutta en oo raskinu vielä hankkia!

 • Charlotta
  Posted at 20:02h, 19 lokakuu Vastaa

  Kitkuttelevasti jäi kyllä mukavuudenhaluista kutkuttamaan nuo UGG kristinit🌝 Nämä upeudet yhdistäisin aina toimivaan spugelookkiin. Toisaalta nuo timberlanditkin kyllä sopis😼

 • Veera
  Posted at 20:05h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit lämmittämään talvipakkaselle!

 • Helmi
  Posted at 20:07h, 19 lokakuu Vastaa

  Panama Jackin ruskeat nilkkurit! Kävin niitä jo sovittamassakin, mutta en raaskinut (ainakaan vielä) ostaa opiskelijabudjetillani. Hyvin istui ja olisi kiva saada talveksi lämpimät kengät. :-)

 • Katri
  Posted at 20:11h, 19 lokakuu Vastaa

  Ostaisin ehdottomasti mustat Timberlandin nilkkurit – vaaleat versiot löytyykin jo ja ne on niin lempparit, että samat kengät mustana olis ihanat. Tulis vaan aina kamala valinnanvaikeus, kun ei osais päättää kummat laittaa jalkaan kun molemmat on niin kivat :-)

 • Valpuri
  Posted at 20:15h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, olleet jo pitkään haaveena 👌

 • Siljak
  Posted at 20:26h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit! ehdottomasti! ne voi yhdistää mihin vain asuun tuomaan rentoutta ja ne ovat lämpimät(mikä on tärkeintä).

 • Minna Härkönen
  Posted at 20:27h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberland☺️👌 Vanhat on jo niin rikki😞

 • Sofia T
  Posted at 20:32h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ja mustien farkkujen sekä paksun talvitakin kanssa sopis erittäin hyvin ;)

 • M
  Posted at 20:36h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit lähtisi tännekin suuntaan. :-) Sopii niin töihin kuin ulkoilemaankin, monipuoliset ja hyvännäköiset kengät!

 • Lilja
  Posted at 20:41h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandi ehottomasti!!

 • Paula
  Posted at 20:42h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tai Vagabondin nilkkurit. Tarvetta olisi niin monille kengille kun kaikki on lahonnut jalkoihin. 😳

 • Elina
  Posted at 20:43h, 19 lokakuu Vastaa

  Pianon Mauda nilkkurit tai vastaavat ovat hakusessa.

 • Heidi
  Posted at 20:44h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti samat Timberlandit kun sinulla on jalassa 😍ihanat! Ei palelisi varpaat kun puistoilee ja ulkoilee lasten kanssa päivittäin. Saisi tennarit siirtyä talvisäilöön. Kengät sopii minkä asun kanssa vaan. Esim. mustien farkkujen, harmaan collarin ja bomber takin toppinkina. Aaaavott 👌 Eli ei ainoastaan toppavaatteiden kanssa 😉

 • Iida A
  Posted at 20:46h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin Sebacon nahkaiset tummanruskeat purkkarit ensi kevääksi/kesäksi 😍 Niistä haaveilin viime kesänä useasti. Unelmieni kengät!

 • Marjut
  Posted at 20:49h, 19 lokakuu Vastaa

  Juurikin nämä Timberlandit. Monikäyttöiset ja niin i h a n a t!

 • Jenna
  Posted at 20:53h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti! :)

 • Henu
  Posted at 20:55h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, Palladiumit tms. mitähän mallistoa ovatkaan, pääasia että vettä hylkivät. Semmoset kengät puuttuu. En raskinut niitä Kookengästä ostaa joten ostin vastaavanlaiset tummansiniset popot n. 80€:lla, ne vaan ei ole vettä hylkivät. Ja näitä uusia kenkiä käyttäisin työmatkoilla ja kaupungille mennessä jos ei halua niin tarkkaan hieman loskaisella säällä katsoa mihin astuu. Voi rientää rennosti eteenpäin. :) Niin ja mustiin pillifarkkuihin ne yleisimmin yhdistäisin.

 • JonnaV
  Posted at 21:06h, 19 lokakuu Vastaa

  Kyllä miekin toivoisin Timberlandin kenkiä! Värillä ei ois väliä :)

 • Tiia
  Posted at 21:10h, 19 lokakuu Vastaa

  Vau mikä arvonta! Mullakin ykkösvalinta olisi timpat, mutta tosin mustana. Myös dr. Martensit tai uudet vansin high topsit ois kivat! Nää käy kaiken kaa!

 • Jutta
  Posted at 21:12h, 19 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit:)

 • Nora
  Posted at 21:13h, 19 lokakuu Vastaa

  Sellaset mustat Chelsea-tyyliset! Omat nykyiset talvikengät on elänyt jo varmaan 3 pitkää, kylmää talvea, ne on kyllä ja niin loppuun kävellyt!
  Sellaset mustat nilkkurit sopii kyllä kaiken kanssa yhteen, farkkujen kuin mekonkin. Itelläni mielessä ois nilkkureiden kanssa mun iso kasari talvinahkatakki, viininpunanen neulemekko ja mustat sukkahousut. Itse sen talvesta kauheasti välitä, mutta kiva asukokonaisuus saa asenteen aina kohilleen! :)
  Kivaa syksyä sulle!

 • Aino
  Posted at 21:22h, 19 lokakuu Vastaa

  Vanssin old skoolit nappaisin varmaan :D

 • Riikka
  Posted at 21:23h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit kelpaisi mullekin! :)

 • Nora
  Posted at 21:26h, 19 lokakuu Vastaa

  THIMBSIT ja aijettä just tuo sun valitsema asu on kyllä bueno 👌🏻
  Muutenkin söpö blogi, ihanan avoin ja rento!

 • Emilia Kamppuri
  Posted at 21:29h, 19 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti Timberlandit!

 • Laura
  Posted at 21:35h, 19 lokakuu Vastaa

  Kyllä minäkin noihin Timberlandin kenkiin kallistuisin, ne olisi tyylikkäät kaupungille sekä lämpimät ja mukavat ulkoiluun. :)

 • Jquu
  Posted at 21:36h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, ehdottomasti!

 • Tanja
  Posted at 21:46h, 19 lokakuu Vastaa

  Converset! ❤❤

 • Mia
  Posted at 21:48h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tai Uggit lämmittämään ikuisen vilukissan varpaita! 😻

 • Roosa Nummela
  Posted at 21:51h, 19 lokakuu Vastaa

  Itse kokisin tarvitsevani mustat timberlandit kenkäkokoelmaani. Talvikengät ovat hakusessa ja musta on minun värini. Ne sopisivat nii. Hameiden kuin housujenkin kanssa :)

 • Jenniina
  Posted at 21:51h, 19 lokakuu Vastaa

  Rakastan Panama Jackin kenkiä , Panama3 IGLO tuolta sivuilta hyppäsi ensimmäisenä silmiin. Oma tyyliin on hyvin perus musta/ harmaa /valkoinen ja kengät tuo ihanasti piristettä asuun!
  Kivaa syksyä!

 • Niia
  Posted at 21:59h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandin Premium Boot värissä Wheat. Ykkös kengät talveksi :) Rennot bootsit harmaan villakangastakin kaveriksi.

 • Miia
  Posted at 22:02h, 19 lokakuu Vastaa

  Tamariksen nauhanilkkurit jossain kivassa värissä, ehkä jopa roosana. Olisivat monikäyttöiset; moneen asuun sopien töihin ja vapaa-ajalle. Kivasti istuvat toki aina farkkujen kanssa.

 • Annafiinu
  Posted at 22:05h, 19 lokakuu Vastaa

  Monenlaisia kenkiä eri tarkoituksiin jo kaapistani löytyy, mutta tilaa siellä vielä olisi juuri noille Timberland Premiumeille. Mulla on paljon mustia siroja nahkakenkiä ja nuo erottuisivat mukavasti edukseen. Sopisivat varmasti sekä kaupunkikäyttöön että pikku retkillekkin. Ja kokeilun perusteella ne on ennen kaikkea myös ihanan lämpimät :—)

 • Pinja Piirinen
  Posted at 22:11h, 19 lokakuu Vastaa

  Juurikin ne yhdet täydelliset saapikkaat mun kenkäkaapista vielä uupuvat. Tähän asti on menty jollain halvoilla ja huonoilla joiden aika ois jo lentää kierrätykseen. Olis siis jo korkea aika hankkia laadukkaat nahkaiset saapikkaat, jotka oikeesti ois jopa mukavat jalassa!

 • Anna
  Posted at 22:13h, 19 lokakuu Vastaa

  Juurikin nuo ruskeat Timberlandit!

 • Bea
  Posted at 22:22h, 19 lokakuu Vastaa

  Juuri nuo perinteiset Timberlandit. Sopisivat hyvin erilaisten talvisten neuleuiden ja kylmien pakkasten kanssa arkipäiviin ja pitäisivät varpaatkin lämpiminä! :)

 • iida
  Posted at 22:23h, 19 lokakuu Vastaa

  Siis ehdottomasti Mustat MAUDA tai AMINA nilkkurit!<3 sen malliset on ihan rakkautta! Vanhat saman tyyppiset kumisaappaat löytyy mutta pohjista kulutettu jo puhki..:D Nahkaiset versiot on ollu omalla must-listalla jo tovin! Oma tyyli on tosi rento ja ton tyylisillä kengillä ja pitkällä ruskealla villakangastakilla tulee heti jotenkin "tyylikkäämpi" olo <3

 • EmmaP
  Posted at 22:31h, 19 lokakuu Vastaa

  Vagabondin nilkkurit on parhaita ja emira niminen malli kiinnostaa tällä hetkellä, ja kovin ;)

 • Maria
  Posted at 22:37h, 19 lokakuu Vastaa

  Ruskeat vivianat!!! Oon kuolaillut niiden perään kaupassa jo moneen otteeseen! Omasta kaapista löytyy monta vuotta vanhat saman tyyliset, joita ei kyllä enää kehtaa edes rähjääntyneen ulkomuotonsa takia…:D Mutta näihin kenkiin yhdistäisin mun siniset farkut sekä valkoisen luottokauluspaidan! Toi asukokonaisuus on niin mun tyylinen ja siinä on hyvä olla! Ei muuta kuin musta villakangastakki selkään, pipo päähän ja laukku olalle niin päivä varmasti starttaa hyvin ainakin asun puolesta!

 • Satu
  Posted at 22:39h, 19 lokakuu Vastaa

  Ajattelin ensin klassisia timberlandeja, mutta Mauda nahkaiset nilkkurit olisi juuri sellaiset mitkä on tänä syksynä ollut hakusessa. Valinnanvaikeus :D

 • Jenny
  Posted at 22:50h, 19 lokakuu Vastaa

  Vagabondin nilkkurit! Luultavasti Grace- tai Tilda-nilkkurit kelpaisi syyssäällä piristämään kenkävalikoimaa <3

 • Manttu
  Posted at 22:50h, 19 lokakuu Vastaa

  Haaveissani oli saada talveksi nuo timberlandit, valkoisena tai mustana❤ ☺

 • Noora Hiltunen
  Posted at 22:56h, 19 lokakuu Vastaa

  Panama jack iglo😍😍 ois täydelliset talvikeleihin ja lämpimät!!

 • Krista
  Posted at 23:04h, 19 lokakuu Vastaa

  Tarvitsisin uudet kumpparit. Ne saisivat olla pirteän väriset tätä harmaata syksyä ja tummaa pukeutumista piristämään. Siispä ostaisin Tretornin keltaiset matalavartiset kumpparit :)

 • Kaisa E
  Posted at 23:09h, 19 lokakuu Vastaa

  Ruskeat Viviana nilkkurit on kauniit!

 • Jenna T.
  Posted at 23:10h, 19 lokakuu Vastaa

  Täällä myös yksi tennarityttö moi! Vansin old skool tennarit ovat mun kenkäkaapin puuttuva palanen♡ Toimii oikeestaan minne vaan minkä pariksi tahansa! Tykkään miksailla huoletonta ja siistimpää tyyliä keskenään! Vansit tekisivät oloni asussa kuin asussa turvalliseksi ja siististi cooliksi♡

 • Emilia
  Posted at 23:14h, 19 lokakuu Vastaa

  Timberlandin mustista nilkkureista oon haaveillut koko syksyn. Ostaisin ehdottomasti ne.😊

 • Mirka
  Posted at 23:34h, 19 lokakuu Vastaa

  No kyllä mäkin nuo Timberlandit haluaisin. ☺ Tai tyttärelle samantyyliset Tamarikset. ☺

 • Päivi
  Posted at 23:35h, 19 lokakuu Vastaa

  Palladiumit tai Timberlandit, aivan niin hieno syksy/talvimallisto!! Pakkaspäiville nilkkurit rentojen villapaitojen ja muiden vaatteiden kans! :)

 • Rosie
  Posted at 23:42h, 19 lokakuu Vastaa

  Haluaisin saappaat, sillä en yksiäkään omista! Piano, maria saappaita olen himoinnut verkkokaupassa ja ne varmasti lähtisi mukaan, jos voitan. Sopii uuden villakangastakkini kanssa ja ehkä saatan näyttää jopa aikuiselta, kun yleensä kuljen reppu selässä ja lenkkarit jalassa……..

 • Maikku
  Posted at 23:44h, 19 lokakuu Vastaa

  Jos ton lahjakortin saisin ni sit kyl varmaa vähä repäsisin ja ostaisin jotku kengät jonka laisii mul ei oo ikin ollu.

 • Rosamariella
  Posted at 23:45h, 19 lokakuu Vastaa

  Mä valitsisin nämä Timberlandin premium boot kengät. Ne on niin kivan näköiset ja sopii lähes jokaiseen asuun! :)

 • Jenna
  Posted at 23:54h, 19 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ehdottomasti Timberlandit tulevaa talvea varten😍

 • Inka Autio
  Posted at 00:06h, 20 lokakuu Vastaa

  Olisi niin monet ihanat kengät jotka haluaisin itselleni, mutta tällähetkellä jotkut superlämpimät talvikengät ois ihanat tulevien talvipäivien pelastajiksi !

 • Elina
  Posted at 00:30h, 20 lokakuu Vastaa

  Ostaisin jokku nilkkurit! Ja kait se häätyis ostaa jokku sandaalitki ko justiin tänhään kuulin että pääsin thaimaan phukettiin harjottelhuun!! T. Ihola sarjasta lähtien sinhuun tykästynny!

 • Emppu
  Posted at 01:01h, 20 lokakuu Vastaa

  Mustat Timberlandit houkuttelis eniten.

 • Rebekka
  Posted at 01:16h, 20 lokakuu Vastaa

  Vansin old skoolit! Rakastan tennareita, eikä näitä vielä kaapista löydy ☺️ Niitä voi just yhdistää eri asuihin, ja tosi käytännölliset, tyylikkäät ja rennot!

 • Minna Hiltunen
  Posted at 01:28h, 20 lokakuu Vastaa

  Oikein lämpimät talvikengät, Mulla ei ole ollenkaan talvikenkiä. Talvisaappaat Ois jees

 • Iisa
  Posted at 01:50h, 20 lokakuu Vastaa
 • sanna
  Posted at 02:09h, 20 lokakuu Vastaa

  Andiamon vivianna kengät oli hienot, juuri sellaiset joita olen kaivannut. Minulta puuttuu siis matalat kengät ihan kokonaan, käytän korkkareita nykyään kun minäkin vannoutunut tennareitten käyttäjä jouduin omistani luopunaan, loppuun käytettiin nekin.

 • Silja laakio
  Posted at 02:11h, 20 lokakuu Vastaa

  Haluaisin Andiamo VIVIANAT mustana :)

 • Elisa
  Posted at 04:01h, 20 lokakuu Vastaa

  Itse kanssa ennen vanhaan ajatusmaailman ”converset kesät talvet” omaavana oon alkanu miettiä oisko se talvi sittenkään niin paha jos omistais kunnon talvikengät. Ostaisin siis mustat Timberlandit. Niillä tallais monta vuotta!

 • Kaisu
  Posted at 06:09h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit olis nyt ajankohtaiset. Lasten kanssa ja nyt loppuraskaudessa olis käytännölliset ja lämpimät. Pukisin ne kaikkien asujen kanssa, myös tyylikkäämpienkin.

 • Katja Kosola
  Posted at 08:09h, 20 lokakuu Vastaa

  Ehdottomasti mukaan lähtisi Timberlandin mustat premium bootsit! :)

  https://onnenongella.blogspot.fi/

 • Marianna
  Posted at 09:00h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandin premiumit ehdottomasti! Ne vain sopisivat niin moneen asuun ja ovat varmasti mukavat jalassa :)

 • jenna y
  Posted at 09:10h, 20 lokakuu Vastaa

  Ruskeat taylorit!

 • Sinililja Miettunen
  Posted at 09:21h, 20 lokakuu Vastaa

  Minäkin haluaisin timberlandit, olisivat niin ihanan lämpimät talvella!

 • Lotta
  Posted at 09:22h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberland, premium bootsit, koska en ole vielä ikinä ostanut oikeita talvikenkiä :D

 • Henriikka
  Posted at 09:45h, 20 lokakuu Vastaa

  Ruskeat Timberlandit talvea vasten monenlaiseen käyttöön :)

 • Iina
  Posted at 09:56h, 20 lokakuu Vastaa

  Haluaisin kookengän valikoimasta timberlandit tai stefania nilkkurit ☺️ Vaikea valinta näiden kahden välillä..

 • Julia
  Posted at 10:03h, 20 lokakuu Vastaa

  Valitsisin ruskeat Timberlandit, sillä ne on helppo yhdistää monenlaisiin arkiasuihin. Rakastan niistä huokuvaa henkeä ja tunnelmaa.

 • Miira
  Posted at 10:33h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti! Kauan oon kaivannu hyvää syys/talvi kenkää.

 • Sipsi
  Posted at 10:36h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandin mustat prenium bootsit lämmittämään talveen!! :-) Ja kahdella sadalla saisin siihen vielä vansit poikaystävälle joululahjaksi ;)

 • Mia
  Posted at 10:56h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit 😍

 • alina nordman
  Posted at 12:43h, 20 lokakuu Vastaa

  Juuri nuo timberlandit! Pukisin ne mustien fakkujen ja oranssin sävyisen kaulahuivin kanssa :)

 • Annika R.
  Posted at 13:10h, 20 lokakuu Vastaa

  No Timberlandit! Ne auttaisivat puskemaan läpi talven tuiskujen!

 • Pipsa
  Posted at 13:35h, 20 lokakuu Vastaa

  Andiamon Creponia -nilkkurit ovt täydelliset joka paikan kengät. Vaalea pohja on hauska kontrasti mustalle nahalle. Tykkään!

 • Matleena
  Posted at 14:00h, 20 lokakuu Vastaa

  Kyllä se niin on, että Timberlandit lähtis mullekin. Olen monet talvet viipottanut kanssa menemään vähän kyseenalaisillakin kenkäratkaisuilla, joten jotkut lämpimät kengät tässä olisi oikeasti vihdoin hankittava. Kumma kyllä melkein kaikki muut kenkäni ovat ruskeita, joten mustat olis sitten varmaan vaihteeksi aika buenot.

 • Maria
  Posted at 14:14h, 20 lokakuu Vastaa

  Tulipahan taas selattua koko KooKengän talvikenkävalikoima läpi. 😄 Kivoja nilkkureita, joissa ei ole sivulla vetoketjua on yllättävän vaikea löytää, mutta Andiamon Paulat tai Creponat olis aivan täydelliset! 😍

 • eve
  Posted at 14:26h, 20 lokakuu Vastaa

  Vannoutunut tennarityttö kun itsekin olen, niin tahtoisin ehdottomasti uudet matalavartiset Converset! Rakastetut vanhat sellaiset ovat kyllä parhaat päivänsä nähneet ja niin loppuunkäytetyt kuin olla ja voi!! :(

 • Riku
  Posted at 14:31h, 20 lokakuu Vastaa

  Palladium pampa sport cuff

 • Mari
  Posted at 14:36h, 20 lokakuu Vastaa

  Ostaisin mustat Timberlandit. Monesti olen käynyt niitä kaupassa ohimennen hipelöimässä, mutta en ole millään raskinut niitä ostaa. Hyvät ja tyylikkäät kengät, jotka soveltuvat moneen tilanteeseen :)

 • anna s.
  Posted at 15:06h, 20 lokakuu Vastaa

  Nuo timberlandit on myös mun unelmakengät <3

 • satuV
  Posted at 15:47h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit tuo mieleen nuoruuden kengät ja toinen haave on ruskeat nahka maiharit.
  En todellakaan oo korkkarityyppiä ja tyylikkäät kengät korvaa tän puutteen.
  2011 ostin kookengästä kunnon talvikengät lasten kanssa ulkoiluun ja siistimmän kaupunki kävelyyn ja edelleen muodossaan molemmat,mutta vaihtelu Ois kiva :)

 • Henriikka
  Posted at 16:16h, 20 lokakuu Vastaa

  Omat voimakengät puuttuu, timberlandit tänne myös!

 • Eeva
  Posted at 16:34h, 20 lokakuu Vastaa

  Hmm, joko Timberlandin tai Vagabondin nilkkurit. Myös ne Hilfigerit jossain sun kuvassa näytti upeilta! Jokapaikanhöylä-bootseille ois huutava pula.

 • krista
  Posted at 16:42h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ehdottomasti! Niistä oon haaveillut jo ties kuinka kauan.

 • Lindatar
  Posted at 16:44h, 20 lokakuu Vastaa

  Björn borgin talvikengät ovat ihanat 😍 Niiden kanssa ottaisin mielelläni tämän talven vastaan. Timberlandit ovat kyllä kivat myös!

 • Heini Tepponen
  Posted at 17:41h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit!

 • Eeka
  Posted at 18:00h, 20 lokakuu Vastaa

  Nuo samat timberlandit haluaisin! Ois ihan täydelliset myös päiväkotityöskentelyyn!

 • Eleviira
  Posted at 18:05h, 20 lokakuu Vastaa

  Valintani olisivat nahkaiset mustat saappaat tai Timberland itse. Molemmat pukisin mustien farkkujen, neuleen ja over size-takin kanssa, yhdistelmiä olisi toki muitakin..
  Ai että olisi mahtava jos arpaonni potkaisisi :)

 • Emmi
  Posted at 18:22h, 20 lokakuu Vastaa

  Valitsisin varmaan timberlandit tai jotkin nilkkurit!😍

 • Aada
  Posted at 19:13h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit. Juuri sopivat tuleville paukkupakkasille, ettei taas päädytä varpaita palelluttamaan kangastennareihin.

 • Neea
  Posted at 19:16h, 20 lokakuu Vastaa

  http://www.kookenka.fi/naisten-mallisto/an-stefania-2702-34148542-58916.html nää ottaisin erittäin mielelläni! :-) En omista vielä yhtiäkään nahkaisia tämän tyylisiä kenkiä ja sopisivat varmasti moneen asuun!

 • Eveliina
  Posted at 19:26h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ottaisin 😌

 • Sara Koo
  Posted at 19:42h, 20 lokakuu Vastaa

  Oih! Ehdottomasti timberlandit. Kyseisiä kenkiä en ole ikinä omistanut mutta näyttävät niiiin herkullisilta💛 Olen lähdössä australiaan talveksi ja sielä pukisin timpat kesämekkojen kaveriksi ✨

 • Iiris
  Posted at 19:54h, 20 lokakuu Vastaa

  Valitsisin timberlandit, koska oon kyllästynyt palelemaan talvella ja todennut että normi koulupäivänä on ok laittaa mukavuus korkonilkkurien edelle:D

 • Leenukka Hanhijärvi
  Posted at 20:08h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit ois niin ihanat saada :)

 • EmmaK
  Posted at 20:39h, 20 lokakuu Vastaa

  Tälle kenkäfriikille kelpais Palladiumim pampa sport cuffit!😊

 • Reetta
  Posted at 21:14h, 20 lokakuu Vastaa

  Jotkut ihanat talvikengät! Tulisi siis ihan jokapäiväiseen käyttöön pakkaskeleillä 😊

 • Julie
  Posted at 21:47h, 20 lokakuu Vastaa

  Oi, noista samoista nilkkureista olen kovasti haaveillut!

 • Emilia
  Posted at 21:47h, 20 lokakuu Vastaa

  Mustat timberlandit ehdottomasti!!! :)

 • Petra
  Posted at 21:48h, 20 lokakuu Vastaa

  Jotku näppärät nilkkurit ois kivat

 • Ella
  Posted at 21:51h, 20 lokakuu Vastaa

  Andiamo STEFANIAT ottaisin enemmän kuin mielelläni! :)

 • Saana
  Posted at 22:52h, 20 lokakuu Vastaa

  Oi!! Timberlandit ostaisin! Yhdistäisi ne mustiin farkkuihin, harmaaseen villakangastakki ja keltaiseen paksuun huiviin :)

 • salli paaso
  Posted at 23:11h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit, koska sitte ei tarttis koko talvea kulkea vansseissa ja olis ainaki yks hyvä asia talvessa kun pääsis käyttämään ihania talvikenkiä!

 • Edla Maria
  Posted at 23:22h, 20 lokakuu Vastaa

  Timberlandit. Pukisin ne mustien farkkujen, vaaleanpunaisen villakangastakin, kivan pipon ja muhkea kaulahuivin kanssa = voima-asu.

 • Eveliina
  Posted at 23:28h, 20 lokakuu Vastaa

  Raskauden myötä jalkani kasvoi koolla, nyt haluaisinkin uudet timberlandit pieneksi jääneiden tilalle :)

 • Jenni
  Posted at 18:06h, 21 lokakuu Vastaa

  Voi Timberlandit missä värissä tahansa <3 ah syksyn pelastaja!!

 • Jonna
  Posted at 18:17h, 21 lokakuu Vastaa

  Just nää timberlandit on toivelistalla!😍 Täydelliset.

 • Heli
  Posted at 21:19h, 21 lokakuu Vastaa

  Tahtoisin jotkut klassiset, käyttöiältään pitkäkestoiset kengät. Esimerkiksi VIVIANO nilkkurit tai jotkut täydelliset nahkasaappaat, jotka itseltäni puuttuvat vielä kaapista!

 • Sylvia Malmberg
  Posted at 10:19h, 22 lokakuu Vastaa

  Just noi sulla jalassa olevat Timberlandit haluaisin😍 nyt syksy/talvikengiks kun ei vielä semmosia oo.

Post A Comment