Poweriton walk

image_MG_9696image

Hyvää huomenta.

Laskeskelin tässä juuri, että pian kolme viikkoa on mennyt enemmän tai vähennän sairastellessa. Olen mukana Vitamin Wellin 4-viikkoisella bootcampilla jossa aina joka viikko varhain tiistaiaamuisin testataan jotain uutta lajia. Juuri nyt on meneillään viimeiset yhteiset treenit, tällä kertaa trampoliinilla, mutta hyppimisen sijaan meitsi istuu kotona tässä koneen ääressä juomassa päivän ensimmäistä kahvikuppia.
Olin kuitenkin aamulla asettanut kellon soimaan kuudeksi, että jos yö olisikin ollut tervehdyttävä ja treenaaminen onnistuisi, mutta ehei; ihan yhtä tukossa ja tukalaa on edelleen. Hikiliikunta sai siis jäädä, mutta pakko oli päästä tekemään jotain. Suoraan sängystä kiskoin lenkkarit jalkaan ja toppatakin niskan ja hiippailin muiden vielä nukkuessa ulos. Tunnin power walk ajatuksissani. Tunti meni, mutta poweria siinä ei ollut kyllä nimeksikään. Ihanaa oli silti. Kaupunki heräili hiljalleen, oli vielä ihan pimeää ja vähän liikennettä. Sopivan napakka, raitis keli. Virkisti, eikä väsyttänyt. Tajusin, että mun kuuluisi varmaan aloittaa jokainen aamu näin. Ihan kaikessa rauhassa: raittiissa ilmassa kehoa herätellen. Kävelen kyllä melkein aina melkein kaikkialle, mutta on kuitenkin eri asia kipitellä henki hieverissä tapaamiseen, kun on taas lähtenyt kotoa 15minuuttia aiottua myöhemmin, kuin kävellä ihan verkkaisesti ilman mitään varsinaista päämäärää. Voi pysähdellä aina, kun siltä tuntuu eikä kelloa tarvia vilkuilla koko ajan. Tai siis ollenkaan.

image_MG_9648_MG_9657

_MG_9678

Vaikka oli tällä kävelyllä tavallaan päämääräkin, ihan kirjaimellisesti, saada päätä vähän oiottua ja ajatuksia kirkastettua. Ja niin totisesti tapahtuikin. Olen sanonut usein, ja tiedän siis varsin hyvin, että ajattelen sujuvimmin ja luovimmin kävellessäni. Viime viikko oli takkuisista takkuisin täällä blogissakin sillää tadaa – en juuri kävellyt. Melkein viikko meni vaan täällä kotosalla sairastupaa pidellessä. Nyt kuitenkin alkaa näyttää jo huomattavasti paremmalta. Niin päässä kuin muualla kehossakin. Ehkä silti puristan vielä yhden tujun inkivääri – porkkana – appelsiini- mehun, ja muistan ottaa niitä kurkuma-tabletteja oikeasti kolmesti päivässä. Kyllä tämä taas tästä.

Tällä viikolla tapahtuu sitä paitsi niin paljon kaikkea kivaa, etten enää ajatellut viettää sairaana nyt tätä aamupäivää enempää.

Ja hei, 200€ Kookenkä-lahjakortin voittaja on nyt arvottu. Käy kurkkaamassa tästä postauksesta oletko sinä se onnekas.

Ihanaa tiistaita!

Tags:
,
No Comments

Post A Comment