Tyhjä pää hyvä pää

IMG_2636 IMG_2501 IMG_2620IMG_2627

Tämä viikko on ollut aika poikkeuksellinen treenien(kin) suhteen. Tänään on torstai, viikon neljäs päivä ja takana on jo neljä tunnin treeniä. Huomenna ja sunnuntaina on edessä vielä yhdet treenit. Todennäköisesti kuvittelen vain, mutta tunnen itseni jo nyt (kolmen viikon tehotreenaamisen jälkeen) huomattavan paljon virkeämmäksi, vahvemmaksi ja onnellisemmaksi. On ihan eri tavalla tarmoa tarttua asioihin ja saada aikaiseksi. Niin hyvä olla, että huh!

Eilinen alkoi ihanasti Lavli Living Roomin Heidin ohjaamalla Pilataksella tai joogalla, ehkä molemmilla, en ole ihan varma. Mutta hyvin alkoi joka tapauksessa. Osallistuin muutaman muun bloggaajan kanssa PeakPerformancen järjestämään treeniaamuun, joka siis pidettiin tuolla Peakin uudessa, ihan mielettömän kauniissa, myymälässä. Melkein mieluisimmalta juuri nyt tuntuu tämä tällainen treenaaminen, joka ei tunnu siltä itseltään silloin kun sitä tekee, mutta joka kuitenkin todellakin seuraavana päivänä tuntuu lihaksissa. Myös, ja etenkin juuri niissä, joita et edes tiennyt olevan olemassakaan. Koska juuri sellainen tuo eilinen tunti oli. Keskityin Heidin kehotuksesta koko tunnin vain hengitykseeni ja siihen, että yritin oikeasti olla läsnä juuri tuossa hetkessä, enkä samoillut mielessäni mihinkään muualle. Yllätin itseni onnistumalla siinä, ja siinä sivussa olin tullut tehneeksi koko kehoa kuormittavan treenin. Täydellistä, jos multa kysytään. Ja sitähän tietysti kysytään.

IMG_2708 IMG_2737 IMG_2573

Tunnin treeniä seurasi herkullinen, vegaaninen aamiainen huipputyyppien kanssa. Ihan ehdottomasti yksi parhaista tavoista aloittaa aamu ja koko päivä tuo tuollainen. Rauhoittumalla kuuntelemaan itseään ja kehoaan. En edes muista milloin viimeksi pää olisi ollut yhtä tyhjä, kuin tuon treenin aikana. Ei aikoihin- sen tiedän. Ja tuon aamutuokion jälkeen pää olikin sitten kaikkea muuta kuin tyhjä. Tästä saisi tulla kyllä tapa. Siis aamutreeneistä ja niitä seuraavista herkullisista aamiaisista. Mielellään hyvässä seurassa molemmat tietysti. Mutta kyllä hätätapauksessa omakin seura menettelee.

IMG_2519 IMG_2532 IMG_2521IMG_2941

Toinen asia, mistä juuri äsken päätin tulevan tapa on avantouinti. Huomenna olen menossa parin kaverin kanssa ensin juoksemaan, ja sen jälkeen Löylyyn saunomaan ja avanto-uimaan. En ihan heti keksi parempaa tapaa aloittaa perjantaita. Etenkään, kun sitä saunomista toivottavasti seuraa kattilallinen lohikeittoa ja muutama lasi viiniä samassa paikassa. Siitäkin saisi tulla tapa. Siitä avannosta. Muutama lasi viiniä perjantaisin on jo sitä.

Kiitos vielä antoisasta eilisestä Peak Performance, Lavli Living Room ja Roots Helsinki. Ja näistä kuvista Svante Gullichsen.

Tags:
2 Comments
 • Katri
  Posted at 21:51h, 26 tammikuu Vastaa

  Kirjoitat niin ihanasti<3 hyvä olo ihan huokuu tänne saakka. Rentouttavaa viikonloppua sulle Sanni!

  • Sanni
   Posted at 13:48h, 27 tammikuu Vastaa

   hei jeee, ihanaa kuulla.
   Parasta viikonloppua myös sinne <3

Post A Comment