Parasta juuri nyt osa 3.

Natural Goods Company , Johanna ja esse:n kasvohoidot, joista olen saanut ihan valtavasti apua tähän ongelmalliseen ihooni. En edes muista milloin viimeksi (ennen näitä hoitoja ja tätä tuotesarjaa) olisin tuntenut itseni viehättäväksi ilman meikkiä, mutta nyt! Ihoni voi niin paljon paremmin. Samoin mieli. Vapautuu niin paljon energiaa kaikkeen muuhun, kun ei tarvi murehtia sitä, miltä näyttää. Ja tuolla nuo hoidot ovat niin kokonaisvaltaisia, että lähden tuolta aina ihan eri ihmisenä kuin sinne olen mennyt. Huomattavan paljon huolettomampana, hartiat kolme senttiä alempana ja jalat muutaman sentin irti kadusta. Yleensä aina hoidon jälkeen myös jumissa olleet ajatukset avautuvat kuin itsestään. Ovat vain tarvinneet sen täydellisen rentoutumisen ja hiljaisuuden tilan suoristuakseen.

image

 

-harmaat adidaksen gasellit.
Ei tee mieli enää edes muita kenkiä käyttää. Näyttävät hyvältä kaiken kanssa, mutta aivan erityisesti sinisten farkkujen. Odotan ja kesää, ja sitä että saan pukea nämä vihreän ohutolkaimisen silkkimekon kaveriksi.

-valkoinen, harmaa, musta ja kameli – yhdessä.
Oikeastaan siinäpä kaikki värit, joita vaatekaapistani edes löytyy.

 

image

-Alba ja mummolan kissa Leo. Yhdessä. Rakkaus tosin on toistaiseksi aika yksipuolista, vaan toisaalta ihmekös tuo jos toinen kiskoo jatkuvasti karvoista tai hännästä.

-Mummola. En tiedä mitään paikkaa, jossa olisi yhtä hyvä kuin kotona vanhempien luona. Meillä kaikilla. Kunpa meillä olisi auto, tai mummola 100km lähempänä. Hyvin todennäköisesti asuisin siellä. Perhettä ikävöin juuri nyt kyllä aivan järkyttävästi, ja harmittelen sitä, ettei kukaan asu tässä naapurissa.

image

 

-Skam. Kukaan teistä ei varmaan olekaan vielä kuullut tästä sarjasta? Olen takuulla eka innostunut. Katsoin kaikki kolme tuotantokautta vähän reilussa vuorokaudessa (juu juuu näin työssäkäyvänä äitinä sitä kyllä löytää aikaa niille asioille, joita pitää tärkeänä……) ykköskaudella ihastuin Jonakseen, kakkoskaudella rakastuin Willhelm.. Williamiin. Ja ajattelinkin katsoa tänään tuon kakkoskauden uudestaan sillä ikävä. Kyllä te tiedätte. Viimeistään sitten, kun olette katsoneet tuon koko kauden.

-viikonloppu. Rauhallinen sellainen. Kotia ja perhettä. Vähän töitäkin. Tuntuu niin hyvältä ja tarpeelliselta.

image

 

Ahhhhrinko! Joka on paistanut tällä viikolla melkein jokaisena päivänä. Ja ihan kreisiä, kuinka eri tavalla ihan kaikki tässä ympärillä herää eloon valosta. Värit, ääriviivat ja ajatukset ovat heti paljon kirkaampia ja selkeämpiä.

-Vanhat ystävät. Ne sellaiset, jotka ovat tunteneet sinut aina, tietävät sinusta kaiken ja ovat silti sitä mieltä että oot hyvä tyyppi. Uskomatonta, että sellaisia edes on.

image

 

-siniset farkut. Väljät siniset farkut. Väljät, vajaamittaiset siniset farkut. Huonosti istuvat siniset farkut, jotka näyttävät silti hyvältä.

-Helmikuu. Ihanaa, että on vasta helmikuu. Päivät pitenee ja valon määrä lisäntyy. Moni hyvä asia (kevät ja kesä siis) on vielä kuitenkin suhteellisen kaukana edessä, eikä ole vielä yhtään sellainen paniikki että kohta se kaikki onkin jo ohi. Tämä on juuri sitä parasta aikaa.

-perusteellisesti siivottu koti ja puhtaat valkoiset lakanat.

-avanto. En tiedä juuri nyt kuin yhden asian, joka lievittää stressiä yhtä tehokkaasti kuin pulahdus hyytävään mereen. Jos voisin, niin alottaisin – ja aika mielelläni myös päättäisin jokaisen päiväni näin. Tuntuu ihan uudestisyntyneeltä aina sen pulahduksen jälkeen. Vaikka aina ennen sinne menemistä kiroankin, että on kyllä muuten sairainta, mitä ihminen voi tehdä itselleen.

imageimage

Pelkkää parasta toivon jokaisen viikonloppuun!

Tags:
7 Comments
 • Lydiah
  Posted at 22:09h, 10 helmikuun Vastaa

  Niin monesta samaa mieltä kanssasi. Skam oli todella positiivinen yllätys! :)

 • Veera
  Posted at 22:11h, 10 helmikuun Vastaa

  Skam on niiiiin parasta!!! 4. tuotantokautta odotellessa!

 • Mari
  Posted at 23:48h, 10 helmikuun Vastaa

  SKAM JA AHHHHRINKO!!! <3 ihana postaus taas, kivaa helmikuuta :)

 • Pauliina
  Posted at 21:41h, 11 helmikuun Vastaa

  Moi Sanni! Mistä ovat nuo kolmannen kuvan söpöt farkut peräisin? Niin ihanat, haluan myös!

 • Sanni
  Posted at 07:41h, 12 helmikuun Vastaa

  Ne on h&m. Suht.tuore ostos että hyvin voit nuo vielä liikkeestä/nettikaupasta löytääkin :)

 • Herbina
  Posted at 10:28h, 22 helmikuun Vastaa

  Hei Sanni! Oletteko vielä Roman kanssa yhdessä vai miksi olet muuttanut tyttönimesi takaisin instassa?

  • Sanni
   Posted at 21:45h, 08 maaliskuun Vastaa

   Emme ole enää yhdessä.

Post A Comment