Paremmille päiville

Olen saattanut joskus täällä mainitakin, että vielä ehkä kolmisen vuotta sitten aamupala ei todellakaan kuulunut elämääni. Muuten kuin vapaapäivinä ja viikonloppuisin siis. Silloin saatoin syödä aamiaista helposti koko päivän. Mutta, muuten. Torkuttaminen ja muutaman kymmenen minuutin verran pidemmät unet tuntuivat tuolloin huomattavasti tärkeämmältä, kuin aamiainen. Nyt tuo pelkästään ajatuksena tuntuu jo ihan hullulta. Voin oikeasti fyysisesti pahoin viimeistään kahden tunnin kuluttua heräämisestä, ellen ole saanut kunnolla syödäkseni. Enkä ymmärrä, miten olen tuolloin sinnitellyt helposti myöhäiseen lounaaseen ennen kuin olen syönyt päivän ensimmäisen aterian. Mutta kai keho tottuu siihen, mihin sen laittaa tottumaan. Tai sitä alkaa pitää normaalina jotain sellaista olotilaa, joka ei oikeastaan ole normaali ollenkaan.

Nykyään aamiainen on ehdottomasti yksi päivieni kohokohdista (iltapäiväkahvin ja Alban päiväunien aikana tehtävän pilates-harjoituksen lisäksi siis) enkä voisi enää edes kuvitella skippaavani sitä, tai syöväni aamiaiseksi vain muutaman palan leipää (sitäkin tein joskus vuooooooosia). Ehei, syön pitkään ja hartaasti. Vähän kaikkea. Linkoan tuoreen mehun, haudutan puuron, keitän kahvit, murskaan pähkinöitä rahkan tai puuron sekaan, sulatan mustikoita ja vadelmia, pilkon lautaselle kasviksia ja hedelmiä. Nautin sen kaiken tekemistä. Mutta vielä enemmän siitä itse syömisestä. Kun aamunsa aloittaa kunnon aterialla tulee koko päivään jotenkin huomattavan paljon parempi startti. Sitä hoitaa kaiken jotenkin vähän paremmin. Terveelliset ja hyvät valinnat ruokkivat toisia terveellisiä ja hyviä valintoja. Ja jos eivät ihan aina ruoki, niin ei sekään haittaa jos pohja on kuitenkin kunnossa.

Ja nyt se alkaa olla.

Hyvää huomenta ja ruokahalua sinnekin!
Syödään hyvin.

Nyt suuntaan vähän kevyemmän aamiaisen jälkeen ensimmäistä kertaa treeneihin TFW:lle tuohon naapuriin. Ah, aamutreenit. Melkein parasta mitä on. Heti niiden aamiaisten jälkeen tietysti.

6 Comments
 • Tami
  Posted at 06:28h, 07 huhtikuu Vastaa

  Ahahahah oot kyllä uskomaton! :D Ihana muuten toi takki *sydänsilmä-emoji*

  • Tami
   Posted at 06:30h, 07 huhtikuu Vastaa

   Hmmh ton kommentin piti kyllä mennä toho uusimpaan postaukseen, en tiiä miten sen tänne sain :D

   • Sanni
    Posted at 18:03h, 07 huhtikuu Vastaa

    Sopii siis ku nenä päähän tähän päivän sekoiluteemaan :D

  • Sanni
   Posted at 18:03h, 07 huhtikuu Vastaa

   Kieltämättä oon kyllä vähän…

 • Sinttis
  Posted at 18:07h, 08 huhtikuu Vastaa

  Heippa! Haluisitko jakaa millasen pilates-harjoituksen teet Alban päiväuniaikaan? Olis ihanaa kuulla joku hyvä treeni!

  • Sanni
   Posted at 07:17h, 12 huhtikuu Vastaa

   Heii!
   Vähän vaihtelen harjoitusta aina kyllästyksen iskiessä, mutta yleensä siis ihan vaan kirjoitan youtubeen Pilates ja sieltä kokeilemalla oon löytänyt itselleni muutaman hyvän harjoituksen. Nyt jostain syystä en saa youtubea toimimaan (?) enkä saa tähän kommenttiin suoraan linkattua noita omia lemppareitani. Mutta kehotan vain kokeilemaan. Löytyy varmasti mieluisia :)

Post A Comment