Lomalta paluu

Hei taas. Liian pitkästä aikaa.

Blogi palaa tänään (suunnitelemattomalta ja vähän tahattomaltakin) kesälomalta takaisin arkeen ja säännöllisempään päivitystahtiin.
Viiden kuukauden mittaiseksi venynyt juurettomuus, jatkuva paikasta toiseen sinkoilu, muiden nurkissa elostelu ja tavaroiden vähintään viikottainen purkaminen ja pakkaminen eri paikoissa on vaatinut veronsa. Ihan näin suoraan sanottuna ei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Ei yhtään mitään. Pää on täyttymyt pelkistä käytännönasioista ja -järjestelyistä; Aikatauluja siitä milloin lähdetään ja mihin mennään, mitä pakataan mukaan, missä välissä pestään pyykit, ja missä vietän joka toisen viikon.

Nyt tämän juurettomuuden ja väliaikaisuuden loppu alkaa kuitenkin häämöttää, ja aivoista on vapautunut tilaa ajatella ja prosessoida kaikkea muutakin. Yhtäkkiä tuntuu, että olisi sanottavaa ja kerrottavaa vähän kaikesta. Haluaisi puhua sellaisistakin asioista, mistä ei aiemmin olisi uskaltanut tai tahtonut.

IMG_3357

Tämän kesäloman aikana olen miettinyt tätä blogia paljon. Pohtinut ihan tosissani, että onko minusta edes tähän. Tai, että tahdonko edes. Epäröinyt ja epäillyt. Mutta. Nyt tiedän, että tahdon todellakin tehdä juuri tätä. Mutta jotenkin toisella tavalla. Uudella otteella. Tavallaan tuntuu, että tahtoisin tämän blogin olevan vähän vähemmän sitä miltä minä näytän, ja vähän enemmän sitä mitä minä näen. Haluaisin tavallaan piilottaa itseäni tästä tekemisestä, mutta sitten taas toisaalta tahtoisin antaa enemmän. Olla aidompi, rehellisempi ja rohkeampi. Kertoa ja näyttää muutakin kuin sitä, mikä täällä on kaunista ja kivaa. Etenkin nyt, kun siihen kaikkeen kamalaan on saanut vähän etäisyyttä, eikä se ole enää tässä lähellä koko ajan. Oikeastaan todella satunnaisesti enää. Niin siitäkin kertominen tuntuisi helpolta, melkein luontevalta.IMG_3358IMG_3386

Mutta nyt, se minusta! Haluaisin ehdottomasti kuulla myös teitä. Millaisista jutuista te pidätte kaikkein eniten? Vai pidättekö jutuista ollenkaan, vai ovatko kuvat niitä joita kaikkein mieluiten katselette? Mitä tahtoisitte tänne enemmän? Mitä taas vähemmän?

Pst. Tämä kun tuntuu niin monia kiinnostavan, niin kerron vielä ettei ei, me emme ole Roman kanssa palanneet yhteen. Olemme ystäviä ja yhdessä vanhempia Alballe ja näemme luonnollisesti toisiamme aina toisinaan. Kerron samalla myös, etten tapaile ketään muutakaan enkä edes yritä. Sanoinkin sen jo täällä, ja olen edelleen samaa mieltä, juuri nyt on hyvä ja tarpeen opetella olemaan yksi.

Ihanaa syyskuuta.
Kuullaan pian lisää.

Tags:
,
14 Comments
 • Tami
  Posted at 00:46h, 03 syyskuu Vastaa

  Jes oot täällä taas welcome!! Kyllä mua ainaki kiinnostaa eniten ihan ne perus ”höpinät”. Tykkään että homma pysyy aitona, eikä asioita sen kummemmin sliipata. Nykyää blogimaailmassa on niin nosteessa se että kuvat on täydellisiä ja teksti on täydellistä ja vähän kaikki muukin, mulle se on vähän naaah. Ja tätä en siis sano pahalla, ei vaan ole mun pala kakkua mutta arvostan kyllä sitäkin tyyliä :) Musta on kiva lukea ja kattoo semmosia tekstejä/kuvia missä enempi tulee persoona esiin

  • Sanni
   Posted at 09:38h, 17 syyskuu Vastaa

   Samaa mieltä. Aitous, sliippaamattomuus ja persoona kiinnostelee.

 • Anna
  Posted at 16:34h, 03 syyskuu Vastaa

  Sulla on taito ottaa hienoja kuvia/nähdä kauneutta. Ne ovat siis tärkeitä. Sitäkin tärkeämpää on minusta silti teksti. Kiinnostaa ne tavalliset ajatukset arjesta, elämästä ja oikeastaan ihan mistä vaan. Kunhan se on aitoa. Visuaalinen kauneus kuvissa ja rehellisyys teksteissä ovat niitä asioita, jotka ovat pitkänkin tauon aikana saaneet aina kurkkaamaan, josko nyt olisi tullut jotain uutta. :)

  • Sanni
   Posted at 09:38h, 17 syyskuu Vastaa

   Ihanaa kuulla. Jatkan siis ehkä samalla linjalla, mutta tiheämmällä tahdilla.
   Kiitos, että jaksoit kommentoida.
   pus.

 • siiri
  Posted at 18:50h, 03 syyskuu Vastaa

  ihanaa et postaat taas! mun lempparipostauksia on ollu asukuvat sun ihanan tyylitajun ja vaatteiden yhdistelytaidon takia, vaikka sulla ei ois paljon vaatteita nii osaat yhdistellä niitä niin ihanasti! niitä haluaisin siis mutta muukin, syvällisempi sisältö on tervetullutta :-)

  • Sanni
   Posted at 09:32h, 17 syyskuu Vastaa

   Asujuttuja siis selvästi lisää, saamanne pitää!

 • Laura
  Posted at 21:14h, 05 syyskuu Vastaa

  Aaah ihanaa, että olet tullut takaisin! Tykkään sun tyylistä pukeutua, siispä asuinspistä kaivatessani kurkkaan aina tänne toivoen, että löytäisin jotain tvistiä siihen omaankin pukeutumiseen. Joten toivomuslistalla olis ehdottomasti asupostaukset ja arjesta jaatut perusjutut :)

  • Sanni
   Posted at 09:32h, 17 syyskuu Vastaa

   Jee, ihanaa että toivotte samoja juttuja mistä itsekin haluaisin enemmän kirjoittaa, kuvata.
   Great minds think alike as they said.

 • Suvi
  Posted at 20:14h, 06 syyskuu Vastaa

  Oot yksi niistä harvoista bloggaajista, jonka kohdalla teksti merkitsee ylivoimaisesti kuvia enemmän. Kuvasi ovat aina tosi kauniita ja harmonisia, mutta eniten kuitenkin kiinnostaa se, mitä sulla on sanottavana. Osaat pukea älyttömän kauniisti sanoiksi kaiken sen, mitä moni meistä varmasti ajattelee, ja ainakin itse olen eron kuohuissa saanut kauheasti voimaa ja tsemppiä kirjoituksistasi.
  Keep on going girl <3

  • Sanni
   Posted at 09:31h, 17 syyskuu Vastaa

   Kiitos tästä kommentista. Oikeasti.
   Huh. Ihana sunnuntai-aamu.
   <3

 • lotta
  Posted at 23:36h, 06 syyskuu Vastaa

  onpa kiva taas lukea sun juttuja, vaikka ymmärrän myös täysin jos oot tarvinnu etäisyyttä. pohdintapostaukset on kivoja mutta myös ihan arjen pienet jutut, ruuat ja vaatepostaukset. monipuolisuus on kiva :)

  • Sanni
   Posted at 09:31h, 17 syyskuu Vastaa

   Totta, monipuolisuus kunniaan.
   Tyylijuttuja ainakin tulossa huomattavasti aiempaa enemmän.
   Ja ehkä pitäisi kunnostautua myös postaamaan niistä arjen pienistä, tavallista jutuista. Ne on mun lemppareita muiden bogeissa.

 • Lizzie
  Posted at 20:59h, 09 syyskuu Vastaa

  Olisi mukava kuulla urheilujuttuja, ruokajuttuja, sekä kenties arvosteluja kirjoista, ravintoloista ja tietty vaatteista ja tyylistä!

  • Sanni
   Posted at 09:30h, 17 syyskuu Vastaa

   Kiitos!
   Ah, sain tästä jo heti monta hyvää juttuideaa.

Post A Comment