Larger than life

Processed with VSCO with f2 preset collage5

Ohhoh. Asukuvia. Edellisestä kerrasta on varmaan suunnilleen puoli vuotta. Tosin sen jälkeen on tullut muutenkin ehkä viisi postausta, joten..
En ole ihan vielä päässyt kärryille siitä miksi näiden kuvien blogiin asti saaminen tuntuu niin haastavalta. Pukeudun kuitenkin joka päivä. Yleensä vieläpä niin, että viihdyn vaatteissani, eikä peiikuvakaan ahdista. Yleensä en vain yksinkertaisesti muista, tai silloin kun muistan on niin pimeää, ettei kuvaamisesta tule yhtään mitään.
Nyt kuitenkin ajattelin (huom! Ajattelin. En esimerkiksi luvannut, sillä tunnen itseni..) kunnostautua tälläkin saralla näin uuden vuoden kunniaksi. Uusi vuosi, uusi minä, vanhat lupaukset. Mutta nyt on vähän sellainen tunne, että tässä ajatuksessa saatan jopa pysyä, sillä oivalsin, että näitähän kuvaa helposti ihan itsekseenkin. Tähän asti kun olen uskotellut itselleni, että kyllähän minä niitä asupostauksia tekisin, jos vain olisi joku joka niitä kuvaisi. Mutta nyt kun sellaista ei ole, niin hoidan homman kyllä ihan itseksenikin, Tulkoon tästä siis mm. asukuvien vuosi 2018

Processed with VSCO with f2 preset

Mutta se asuista. Puhun juuri nyt mieluummin vaikka asumisesta, ja siitä kuinka hyvältä uusi koti ja – kaupunginosa tuntuu. Koko viime viikkoa oli yksi parhaita pitkään aikaan, vaikka kaikki oli niin tavallista, kuin vain voi olla. Mutta kahdeksan kuukauden seilaamisen ja epämääräisyyden jälkeen on ollut aivan järkyttävä ikävä juuri sitä meidän omaa, tavallista arkea. Meidän omia rutiineja, menoja ja olemista. Aamuisin tuntui hyvältä herätä aikaisin, valmistaa aamiainen ja mitata kahvit mutteripannuun omassa keittiössä, kaivaa vaatteet omasta vaatekaapista, harjata molempian hampaat omassa pesuhuoneessa, juoda kahvit ratikassa matkalla Alban päiväkotiin ja lähteä sieltä omiin töihin. Kaikki se tavallisin on tuntunut niin mukavalta; iltapäivän hoidosta haku ja kauppareissu, iltapäivän ruoan laittaminen, pyykin peseminen, iltapesut, – pusut ja -sadut.
En ole voinut ihan täysin rehellisesti sanoa tätä pitkään aikaan, mutta nyt voin:
Olen oikeasti aika helvetin onnellinen.
Pardon my french. Mutta, kun olen.

Processed with VSCO with f2 presetcollage3

Vähän on tässä uudessa arjessa ollut totutteleminen siihen, että yhteistä aikaa lapsen kanssa on niin paljon aiempaa vähemmän. Siinä missä omilla viikoillani olin Alban kanssa oikeasti 24/7, seitsemänä päivänä viikossa, olenkin nyt vain muutaman tunnin aamusta, ja viitisen tuntia illasta ennen nukkumaanmenoa. Mutta ehkä siihenkin tottuu? Nyt tuntuu vaan jotenkin todella hurjalta, että huomenna on jo sunnuntai ja minun viikkoni on jo ohi. Tietysti nyt kun olemme taas samassa kaupungissa, näemme myös ns.toisen viikoilla ainakin muutaman kerran viikossa, mutta silti. Mutta ehkä tähänkin kaikkeen tottuu. Uusi on aina uutta. Ja kun kaikki muu tässä uudessa tuntuu niin hyvältä, niin yritän kestää tämän miinuksen, ja kehitellä sen helpottamiseksi jotain.

Nyt jatkamme täällä lauantaita ja korujen tehtailua tuon ei-enää-niin-pienen kanssa.
Illaksi odotamme ystävääni Annia kylään (hox! Anni!).
Toivon, että saavut pizzalaatikon ja punaviinipullon kanssa. Ruokapöytää ei ole, viinilaseista nyt puhumattakaan, mutta näillä lautalattioilla isojen ikkunoiden edessä viini maistuu ihan hyvältä kahvikupeistakin.

Mukavaa lauantaita myös sinne ja sulle.

Processed with VSCO with f2 preset

jacket: bik bok*
sweater: bik bok
beanie: bik bok

trousers: kappAhl*
shoes: adidas
bag: & other stories

*saatu

pst. tuo postauksen otsikko sai inspiraationsa tästä kuvien takista, joka on larger than life.

Tags:
10 Comments
 • Ansku
  Posted at 17:12h, 13 tammikuun Vastaa

  Onks tota takkii viel saatavilla vai millon se on ollut?

  • Sanni
   Posted at 20:54h, 13 tammikuun Vastaa

   Myymälöistä tätä takkia ei taida enää löytyä, mutta instagramissa sain just viestiä että Bik Bokin nettikaupassa tätä vielä oli saatavilla. Eli sinne siis. Omani on kokoa L, ja siksi tuollainen liioitellun suuri.

   • Ansku
    Posted at 01:42h, 14 tammikuun Vastaa

    Kuin pitkä oot? Ja onko lämmin takki? Laitoin just tilaukseen!

    • Sanni
     Posted at 05:28h, 14 tammikuun Vastaa

     Jee! Tykkäät varmasti.
     Mä oon 168 ja takki ihan suoer lämmin 😊

    • Lotta
     Posted at 15:28h, 15 tammikuun Vastaa

     mä en löytänyt tota takkia netistä eilen, oisitteko ihanat voinut laittaa linkin siihen, haluan ton kans :) <3

     • Sanni
      Posted at 17:26h, 15 tammikuun

      Mäkään en sitä enää kyllä tuolta sivuilta löytänyt nyt kun katsoin :(

 • Lukija
  Posted at 18:03h, 13 tammikuun Vastaa

  Ihana kuulla, että olet onnellinen! Täällä yksi lukija on iloinen, kun olet taas kirjoittanut ja kuulisi myös erittäin mielellään lisää asunnosta ja asuinalueesta kaiken minkä vain haluat kertoa.

  • Sanni
   Posted at 20:53h, 13 tammikuun Vastaa

   Ihana kuulla <3

   Asunto- ja sisustusjuttuja tulee varmasti tulevien kuukausien aikana tänne reilusti. Aina sitä mukaan, kun saan täällä nurkkia sellaiseen kuntoon, että olen tyytyväinen.

 • sofia
  Posted at 18:28h, 13 tammikuun Vastaa

  ihana postaus ja asu ja sinä. kaikki. oonko jo sanonu että tykkään tästä blogista valtavasti?🙈

  • Sanni
   Posted at 20:51h, 13 tammikuun Vastaa

   SOFIA <3 <3 <3 !

Post A Comment