Ihanaa vappua!

Vuoden paras maanantai on täällä.

En ole ehkä vielä koskaan aiemmin ollut mitenkään erityisen kiinnostunut vapusta, en edes muista olenko tehnyt mitään erityistä tuona päivänä viimeisen kymmenen vuoden aikana- tuskin, mutta tänä vuonna tämä päivä tuntuu jotenkin erityisen kivalta. Olin jo aiemmin järjestänyt nämä kaksi päivää vapaaksi kaikesta vastuusta ja tarkoitus oli viettää sellainen tyypillinen aikuisten vappu, mutta Albaa tulikin niin järjetön ikävä leikkauksesta johtuneen ennätyspitkän eron vuoksi, että halusin ehdottomasti pienen kotiin muutamaa päivää sovittua aiemmin.

Heti aamusta olemme puhaltaneet ilmapallot täyteen, paukutelleet serpentiiniä ympäri asuntoa, poimineet kevään ensimmäiset kukat, käyneet kauppatorilla NIIN jäätelöllä, muikuilla kuin muurinpohjaletuillakin ja kävelleet rantoja pitkin takaisin kotiin. Noiden em. lisäksi olen kävellyt väliä koti- alko kolme kertaa. Ensimmäisellä kerralla unohdin lompakon, seuraavalla kerralla muistin kyllä lompakon, mutta unohdin henkkarit ja vasta kolmannella kerralla sain sen mitä halusinkin. Kävi kyllä mielessä, että olikohan tuo joku Universumin tapa yrittää kertoa että kannattaisi jättää se skumppa sinne Alkon hyllylle. Ehkä. Mutta päätin olla kuuntelematta ja tehdä niin kuin tahdoin.

Nyt lasillinen sitä vaivalla hankittua skumppaa ja mansikoita.

Ihanaa vappua kaikki te!

No Comments

Post A Comment