Tuulten viemää

Kuinka usein on okei aloittaa postaus hehkuttamalla tätä lämpöä? 3 kertaa viikossa ei toivottavasti ole liikaa? Juuri nyt en osaa muuta tehdä. Tuntuu, että meidät hemmotellaan ihan piloille tällä lämmöllä ja auringolla. Samaan aikaan kun nautin tästä kaikesta täysin siemauksin, pelkään vähän, että mitä jos kaikki kesän helle-, ranta- ja puistopäivät käytetäänkin loppuun ennen kuin kesäkuu ehtii edes alkaa? Mitä jos näitä useamman viikon pituisia lämpimiä jaksoja ei tulekaan enää näiden jo olleiden lisäksi muita? Näitä tällaisia päiviä, kun säätä ei edes tarvitse tarkistaa, eikä verhoja avata voidakseen luottaa siihen, että ilman housuja kyllä pärjää, eikä edes illaksi tarvi pakata laukkuun neuletta mukaan. Mutta toisaalta, vaikka olisivatkin tässä (vaikka eiväthän ne tietenkään ole) niin silti tuntuisi, että tänä kesänä on eletty. Eletty enemmän kuin monena aiempana kesänä kaikkien kesäkuukausien aikana yhteensä. Maanantaina juuri puhuimme ystäväni kanssa siitä, kuinka tuntuu siltä kuin tätä kesää olisi jatkunut jo vaikka kuinka pitkään. On ehtinyt tehdä niin monenlaista, ja samaan aikaan on ollut aikaa ja mahdollisuus vain olla, mahdollisuus antaa päivien ja tuulten kuljettaa.

Erityisen hyvältä tämä alkukesä on tuntunut varmasti myös siksi, että on saanut olla terve. Koko tämän vuoden aikana ei juuri ole ollut sellaista aikaa jolloin joko minä, Alba tai poikaystävä emme olisi olleet sairaana tai toipilaana. Ja voin kertoa, että jos joku vie aivan järkyttävästi energiaa niin sairastaminen. Sekä se että sairastaa itse, että se toisen tilasta huolehtiminen ja tämän puolesta stressaaminen. Mutta nyt en aio tuhlata enää ajatustakaan alkuvuoden epäonnelle, vaan keskityn täysillä nauttimaan tästä kaikesta ihanasta, millä meitä hemmotellaan nyt.


Yksi pieni ongelma näissä täydellisyyttä hipovissa päivissä ja viikoissa on kuitenkin ollut. Tietysti, ainahan kaikessa on. Into tätä blogia, kuvaamista ja kirjoittamista, kohtaan on tällä hetkellä isompi kuin se on alun jälkeen vielä koskaan ollut. Tuntuu ihanalta kirjoittaa, tuntuu mukavalta suunnitella ja kuvaaminen nyt on aina kivaa. Mutta. Näinä päivinä ei meinaa millään malttaa istua sisällä koneen ääressä muokkaamassa niitä otettuja kuvia, tai hiomassa niitä puhelimen muistioon kirjoitettuja tekstejä. Ja vähän epäilen, että teistäkään kovin moni tällaisilla säillä edes malttaa blogeja lukea. Vai?

Yritän kuitenkin jatkuvasti löytää tähänkin ongelmaan sellaisen ratkaisun, joka sallii myös tuosta kesästä nauttimisen, ja mahdollisuuden sellaiseen spontaaniuteen, joka kuuluu olennaisesti kesään. Tällä hetkellä parhaalta ratkaisulta tuntuu se, että kirjoittaa postauksia ennakkoon sellaisina päivinä tai iltoina, kun en ole mitään kovin kummoista tekemistä muutoin. Haluaisin kuitenkin ehdottomasti kuulla mitä te ajattelette? Millaisista postauksista pidätte? Onko kivempaa, jos postauksia tulisi mahdollisimman reaaliaikaisesti? Lyhyitä vai pitkiä juttuja? Enemmän vai vähemmän valokuvia? Kaikki ehdotukset, kehotukset ja kritiikit otetaan ilolla vastaan.

Tekisi vähän mieli sanoa tähän loppuun, että nyt painellaan tuonne ulos ja annetaan illan kuljettaa, mutta ei. Tänään on se sellainen ilta, jolloin vain kirjoitan. Itselleni ja teille.

Kuullaan taas pian!

Shirt: Makia*
Skirt: Club Monaco / Zalando *
Shoes: Adidas*
Rings: Glitter*

6 Comments
 • Kristiina
  Posted at 00:02h, 24 toukokuu Vastaa

  Semmosta vaan, että kirjoita niin paljon vaan ku jaksat ja ehit!:D <3

  • Sanni
   Posted at 19:36h, 24 toukokuu Vastaa

   Kivaa kuulla, että ainakaan vähempää juttuja ei toivota :)

 • m
  Posted at 11:49h, 24 toukokuu Vastaa

  Oon samaa mieltä aiemmin kommentoineen kanssa siinä, että kirjoita niin paljon ja usein kun vaan jaksat ja haluat, mä luen aina innoissaan kun huomaan että oot päivittänyt! Tykkään sun teksteistä ja kuvista just sen takia, kun niissä on sellainen tietty sannimaisuus (en nyt keksi parempaakaan tapaa kuvata tätä haha). Luen tällä hetkellä pääsykokeisiin (nyt enää loppusuora jäljellä huh) ja sun blogin lukeminen on ollut mulle sellainen rentouttava tauko, jonka aikana voi vaan fiilistellä kuvia ja sun juttuja.

  Nää kuvat (ja asu) on muuten ihanan valoisia ja raikkaita, katsoessa tulee just sellainen kevyt tunnelma, mikä tästä säästäkin on tullut viime päivinä ♥

  • Sanni
   Posted at 19:37h, 24 toukokuu Vastaa

   Vitsit miten kivaa kuulla! Hirmuisesti tsemppiä sinne lukujen loppurutistukseen ja valintakokeeseen <3

 • Rina
  Posted at 15:02h, 24 toukokuu Vastaa

  Hirmuisen kauniita kuvia Sanni. Ja kivaa kun olet taas päivitellyt ahkerammin. Sun syvällisemmät pohdinnat on mun suosikkeja, mutta asuista ja viikkokoosteista pidän myös :)) Eikä haittaisi ollenkaan vaikka postauksia tulisi joka päivä

  • Sanni
   Posted at 19:38h, 24 toukokuu Vastaa

   Asut ja viikkokosteet on varmaan mun omiakin suosikkeja, muiden blogeissa ainakin. Niitä yritän varmasti tehdä tänne vähän useammin, samoin kun niitä vähän syvällisempiäkin tekstejä.

Post A Comment