10 + 1 hymyilyttävää asiaa tältä päivältä

1. Alba on taas pienen tauon jälkeen alkanut nukkua omassa sängyssään. Nukahtaminen sinne vaatii kuitenkin vähän tavallista enemmän töitä. Eilen piti iltasadun lisäksi kertoa kolme itse keksimääni tarinaa hyttysistä ja perhosista, jonka jälkeen täytyi laulaa niin pitkään että uni tulisi. Lauloin ehkä lapin äidin kehtolaulun kolmatta säkeistöä, kun Alba nousi istumaan sängyssään ja sanoi ”äiti sä laulat niin hyvin, että mun nenäki alko toimimaan” Tukossa ollut nenä kuulemma siis aukesi mun sulosointujen myötä.

2. Päästiin tänään kotoa liikkeelle niin myöhään, ettei oltais ehditty julkisilla päiväkotiin ennen ryhmän retkelle lähtöä. Jouduttiin hyppäämään viiskulmasta taksiin. Ja vaikka Alba istuu joka toinen viikko autossa paljonkin, niin taksissa hän ei vielä koskaan aiemmin ole ollut ja voi sitä haltioissa olemisen määrää. Hukkaan meni sekin, että pyysin taksikuskia jättämään meidät pienen kävelymatkan päähän tarhalta (hävetti), sillä Alba huusi heti sisään päästyämme että ”tultiin muuten äitin kaa taksilla” ja muisti tietysti kertoa sen vielä erikseen jokaiselle kohtaamalleen ihmiselle.

3. Se, että kaksi viikkoa jatkunut sairastelu alkaa ehkä vihdoinkin tulla tiensä päähän!

4. Ehdin tänään näkemään tuossa 15m päässä asuvaa ystävää, ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen. Teki niin hyvää päästä puhumaan kaikesta ja ei mistään. Harva ymmärtää mun aivotuksia kuten Elina. Kiitos rakas!

5.Oltiin eilen Alban kanssa kotona, ja aika piti jotenkin saada kulumaan sillä ulos ei ollut asiaa. Päätettiin aikamme kuluksi vaihtaa kodin järjestystä ja siis mitä hittoa- tästähän tuli ihan täysin uusi asunto. Nyt on kyllä feng shuit niin kohdillaan, että. Henkikin kulkee ihan eri tavalla. Johtuu ehkä myös siitä, että tuli imuroitua noin kolme kiloa pölyä näistä nurkista.

6. Aurinko. Ja se, että kun aamulla herään nään meidän sängystä taivaan, joka on ollut sininen nyt muistaakseni ainakin kolme päivää putkeen.

7.  Mun kaikki vaatteet mahtuu kolmelle hyllylle. Se tuntuu suoranaiselta ihmeeltä. Kiitos viime sunnuntaisen kirppistapahtuman. En päässyt eroon kaikesta, kuten olin toivonut mutta 2/3 kuitenkin. Kiitos kaikille teille, jotka kävitte ja ostitte. Myymättä jääneet vaatteet ajattelin viedä kierrätyskeskukseen tai fidalle. Kiitos kaikille teille.

8. Ostin meille tänään diffuuserin, joka on roikkunut ostoslistalla jo ikuisuuden. Sain joskus Sugarin showroomilta testiin aromaattisia öljyjä (varmaan vuosi tai kaksi sitten?) ja siitä asti on pitänyt ostaa diffuuseri kotiin, jotta niistä saisi maksimaallisen hyödyn irti. No nyt se porisee tuossa yöpöydällä ja vitsi, miten hyvälle tuulelle tuun tästä raikkaasta tuoksusta jonka se levittää koko asuntoon. Kuiva huoneilmakin tuntuu kosteutuneen heti monta astetta.

9. Ramilla on huomenna synttärit, ja ollaan menossa isolla ystäväporukalla syömään illalla. Ei olla ehditty viime aikoina juuri näkemään edes toisiamme, saati sitten ystäviä, joten huomisen pelkkä ajatteluki  hymyilyttää.

10. Tämä kuvien musta toppatakki. Myin sunnuntaina 13 takkia ja jätin itselleni 4, niistä yksi oli tämä. En ole palellut tämä päällä kertaakaan. Paljaat nilkkani sen sijaan ovat kyllä palelleet. Huomisesta lähtien muistan kyllä pukea jalkoihin ne sukat. Takista vielä; se näyttää kivalta ihan kaiken kanssa, enkä oikeastaan tämä päällä välittäisi vaikka ei näyttäisikään.

+ bonus

Törmäsin tänään ratikassa Minniin ja vaikka se olikin ehkä n.minuutin kohtaaminen jäi mulle siitä tosi hyvä fiilis pitkäksi aikaa. Minni on jotenkin ihan älyttömän ihana. Rohkea ja viisas. Ja hauska. Eikä ikinä uskois, että se on jo 36. Etenkään siksi, koska sillä on kaksi lasta. Mä näytän jo yhden lapsen kanssa kymmenen vuotta itseäni vanhemmalta. Mutta ehkä se johtuu siitä, että Minni urheilee. Pitäis varmaan itsekin.

2 Comments
 • Veera
  Posted at 13:13h, 03 joulukuu Vastaa

  Mistä tuo ihana takki on? :)

  • sannitrishin
   Posted at 13:41h, 03 joulukuu Vastaa

   Takki on Zaran :)

Post A Comment