Luonnollisempi ja kestävämpi joulu


 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa

*postaus sisältää arvonnan

 

 

Voihan joulukuu, ihanaa kun tulit. Nyt saa ihan luvan kanssa tunnelmoida ja fiilistellä joulua, ja kaikkea sitä ihanaa mikä siihen liittyy. Ei sillä, että fiilistelyyn mitään lupia tarvitsisi. Asteikolla 1-5 olisin aiemmin mieltänyt itseni ehkä noin kakkoseksi. Olen juonut mielelläni punaviinillä terästettyä glögiä, ja kuunnellut harkitusti niitä muutamia rakkaimpia joulauluja ja syönyt todella suurella ruokahalulla niitä jouluaaton ja sitä seuraavien päivien herkkuja, mutta siihen se on usein jäänyt. Harvemmin olen valmistellut kotia kynttilöitä kummemmin jouluun. Lahjatkin on tullut usein hankittua vasta edellisenä päivänä, jos niitä ylipäätään on hankkinut. Tänä vuonna jokin on kuitenkin muuttunut ja olen kivunnut kakkosesta neloseen tuolla jouluhörhö- asteikoilla. Jouluvalot on ripustettu ikkunaan jo viikkoja sitten, joululauluja ollaan Alban kanssa kuunneltu jo viikkoja (tai no, jos ihan rehellisiä ollaan niin olemme kuunnelleet tasan yhtä joululaulua. Voitte ehkä arvata kenen toiveesta. Tipe tipe tip tap ja niin edelleen..). Lahjojenkin suunnittelun aloitin kerrankin hyvissä ajoin, sillä en todellakaan halua kääriä yhteenkään pakettiin mitään turhaa, tai sellaista minkä käyttöasteesta en voi olla täysin varma.

Tämän joulun paketeissa kantavana teemana on ollut hyvä olo. Se sama teema toistuu myös tässä Life:n joulukampanjassa. Minut heräteltiin käyttämäni kosmetiikan kemikaalikuormaan ja ekologisuuteen odottaessani Albaa. En tiedä olisinko itse havahtunut asiaan ilman, että minua tuupittiin siihen suuntaan. En ole siitä ollenkaan varma. Sain silloin ammattilaisten apua ihan konkretian tasolla, mutta ennen kaikkea sain järjettömän määrän tietoa, joiden avulla olen itse pystynyt tekemään parempia, luonnonmukaisempia ja kestävämpiä valintoja omassa arjessani. Ehdottoman suurena apuna oli tuolloin se, että sain minulle valikoituja luonnollisia kosmetiikkatuotteita. Siirtyminen synteettisestä luonnollisempaan oli siis varsin helppo. Oma ajatukseni näiden pakettien takana oli vähän sama. Halua antaa lahjaksi vähän parempia valintoja. Sillä pienilläkin muutoksilla luonnonmukaisempaan ja kestävää kehitystä tukevaan suuntaan on valtavia vaikutuksia. Omakin ekologinen herääminen on tapahtunut ihan hiljalleen, osa-alue kerrallaan. Vielä on todella monta osa-aluetta elämässä muutettavana ja parannettavana ennen kuin ollaan siellä, mihin meidän jokaisen tulisi pyrkiä. Helpointahan on tietysti muuttaa sellaisia osa-alueita, joissa muutokset tuntuvat kivalta ja ovat toimivia. Näiden pakettien sisältö edustaa juuri tuollaista muutosta.

Sain tämän Life:n kanssa kaupallisessa yhteistyössä toteutetun postauksen tiimoilta valita heidän kattavasta valikoimastaan ammattitaitoisen konsultaation avulla tuotteita, jotka sopivat paketteihin, joita halusin ystäville ja perheelle antaa. Osaavan henkilökunnan avulla noiden pakettien kasaaminen oli lopulta todella helppoa ja vaivatonta. Vaikka kotisohvalta ostaminen on ihanan helppoa ja vaivatonta, niin pidän ehdottomasti enemmän ihan siitä perinteisestä, fyysisessä myymälässä, ostamisesta. Maksan mielelläni palvelusta, ja siitä että saan hypistellä, hiplata ja nuuhkia tuotteita. Kun hankin jotain, haluan tietää aika tarkkaan, mitä hankin. Voin vaikka vannoa, että se ehkäisee sellaista turhaa ostamista, ja antaa lisäksi jotain sellaista mitä ei netistä ostaessaan saa. Tuolla Life:n myymälässä sain juuri sellaista palvelua, että tiesin todellakin mitä ostin. Tuotteiden alkuperään, niiden ”raaka-aineiseen” ja toimivuuteen oli selvästi perehdytty. Ei ollut sellaisia kysymyksiä, joihin olisin kokenut saavani jotenkin riittämättömät vastaukset. Jos siis vasta suunnittelet luonnollisempaan elämäntyyliin ja tuotteisiin siirtymistä, niin suosittelen ehdottomasti käyntiä myymälässä. Asiantuntevan opastuksen avulla valintojen tekeminen on huomattavasti helpompaa, ja sitä saatua tietoa on helppo soveltaa niin moneen muuhunkin.

Kokosin lahjoja muutamilla erilaisilla teemoilla, mutta kaikissa pohja-ajatuksena olo hyvä olo, kestävä kehitys ja luonnollisuus.
Tällaisia paketeista tuli:


Suihkunraikas

Noita Life:n oman Body&Soul- sarjan tuotteissa voi valita tuoksuksi joko Soft Almondin tai Citruksen, joiden lisäksi lähes kaikista tuotteista löytyi myös tuoksuton Sensitive-versio. Itse valitsin tuon sitruksen, sillä sen tuoksu vei heti mukanaan jonnekin lämpimän auringon alle, appelsiinipuiden alle siemailemaan tuorepuristettuja sitrusmehuja. Tuo sitruunan raikas tuoksu tuntuu myös jotenkin ihanan energiseltä, ja kaikki mikä liittyy energiatasojen nostattamiseen otetaan tämän pimeyden keskellä ilolla vastaan.

Tähän ystävälle menevään pakettiin valitsin Body&Soul- sarjan suihkugeelin, vartalovoiteen ja deodorantin – siinä huumaavassa sitruunan tuoksussa tietenkin. Ajatuksena piristää niitä aamun aikaisia, ehkä vähän väsyneitä, suihkuhetkiä. Sen lisäksi, että  nämä sarjan tuotteet on valmistettu kestävää kehitystä ajatelleen; ovat pääosin valmistettu luonnollisista ainesosista, iso osa tuotteista on luomulaatuisia jne., niin nämä purkit ovat myös kauniita katsoa. Itse ainakin aion asetella omat purnukkani paraatipaikoille meidän kylppärissä (=pesukoneen päälle, sillä se on ainoa taso koko postimerkin kokoisessa kylpyhuoneessa).

 

 

Yltäkylläistä pehmeyttä kiireestä kantapäähän

Kotimaisen Flow:n vartalo- ja sheavoiteisiin tutustuin ensimmäisen kerran raskausaikana. Läträsin molempia säntillisesti vartalolleni joka ilta. En tiedä onko kiittäminen voiteita, mutta raskaudesta ei jäänyt muistoksi arpia. Vaikka pääasiallinen tarkoitus olikin ollut ainoastaan tehdä olosta mukavampi siinä alati pinkeämmässä ihossa. Raskausaikana heräsin myös ajattelemaan käyttämäni kosmetiikan kemikaalikuormaa, ja sitä miten se voi vaikuttaa kasvavaan lapseen. Siirryinkin tuolloin käyttämään lähinnä luonnonkosmetiikkaa ja Flow:n kaikki tuotteet ovatkin  100%  luonnollisia ja luomulaatuisia.

Sheavoita olen käyttänyt etenkin talvisin myös lapselle aina kun iho alkaa pakkasesta ja kuivasta huoneilmasta johtuen olla sen tarpeessa. Sheavoit valmistetaan sheapuun ,tai toiselta nimeltään karitepuun tai voipuun, pähkinöistä. Sheapähkinöiden kerääminen ei vahingoita puuta ja on ekologisesti kestävää toimintaa. Hyvillä mielin tuota voidetta voi siis käyttää jo ihan pienenkin vauvan iholle, mikäli tarve sen vaatii. Sheavoide on hoitavuutensa ansioista varsin monikäyttöinen ja sitä voi käyttää esimerkiksi:

– Käsien tehohoitona
– Kuiville kyynärpäille
– Kynsinauhoille ja kynsille
– Atooppiselle iholle
– Huulivoiteena
– Vauvojen ihonhoitoon
– Yövoiteena kasvoille
– Kuivien hiusten latvoihin ja partaan

Tähän kovaan, mutta yltäkylläistä pehmeyttä tuovaan pakettiin valitsin lisäksi myös Body&Soul- sarjan foot creamin (tämä on koostumukseltaan ja nopean imeytymisensä ansioista täydellinen rasva yöpöydällä säilytettäväksi ja ennen nukkumaanmenoa jalkoihin hierottavaksi) ja Foot Balmin. Jälkimmäisen teho pääsee oikeuksiinsa erityisesti jalkakylvyn jälkeen, kun jalkapohjien iho on pehmennyt ja vastaanottavaisempi.

 

 

Sä oot silkkii

Rakastan läträtä erilaisilla öljyillä. Käytän niitä niin kasvoille, vartalolle kukn hiuksillekin, jonka lisäksi lusikoin erilaisia öljyjä myös sisäisesti. Body&Soul- sarjaan kuuluu neljä erilaista öljyä, joista valitsin tähän kaksi. Get Soft- öljy on sekoitus seesam-, argan- ja auringonkukkaöljyä sekä E-vitamiinia. Se auttaa pitämään ihon kimmoisana, ja näin voi myös estää esim.niiden raskausarpien syntymisen, tai jopa häivyttää niitä jo syntyneitä. Tämä öljy teki ihosta aivan järjettömän pehmeän ja tuoksukin oli todella miellyttävä. Toinen paketista löytyvä öljy on monikäyttöinen argan. Sitä voi käyttää niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Öljyn sisältämät omega-6-rasvahapot tekevät ihmeitä hapsottaville ja huonokuntoiselle hiuksille. Öljyillä läträäminen on ihanaa myös siksi, että ne imeytyvät ja vaikuttavat niin nopeasti. Usein tuntuu, että ihosta saa kimmoisamman ja kuulaamaan heti kertalevityksellä.

Öljyjen lisäksi halusin sujauttaa tähän pakettiin myös tuon kauniin käsirasvan. Tämä tuote oli ehdottomasti lapsen lemppari. Ja tasaisin väliajoin (n.152 kertaa päivässä) hän tulee pyytämään ”sitä hyvää hajua”, mutta ymmärrän hyvin: tämä tuoksuu oikeasti aivan järjettömän hyvälle. On raikas, helppo ja jotenkin reipas. Myös koostumus on tosi miellyttävä, eikä jätä käsiä ollenkaan tahmaisiksi.

 

 

Elinvoimaa kasvoille

Äidin joulupakettiin valitsin tietysti ensisijaisesti tuotteita, joiden uskon sopivan hänen herkälle iholleen. Sen lisäksi halusin valita tuotteita, joita olen itse kokeillut, ja joiden tehoon, tuotantotapoihin ja kestävyyteen uskon. Bio2You on tyrniin pohjautuva ihonhoitosarja, jossa tyrnin, kasviuutteiden ja kasviöljyjen parantava energia yhdistyy tieteellisen viisauteen. Sarjan tuotteiden tehokkaan antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja ne ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä, ja pitävät ihon kimmoisana ja vastaanottavaisena. Mitkään sarjan tuotteista eivät sisällä eteerisiä öljyjä, vaan tuoksupohjana on mieto hypoallergeeninen tuoksu, jonka vuoksi uskon näiden sopivan myös todella herkälle ja vaativallekin iholle.

Pakettiin päätyi Bio2You:n Seabuckthorn Facial Cleanser -kasvojenpuhdistusemulsio, joka tuntuu kasvoilla ihanan rauhoittavalta. Sen lisäksi, että se puhdistaa kasvoilta kosmetiikan, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut, niin sillä on myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Pidin tässä putsarissa myös siitä, että tällä se puhdistettua myös vedenkestävän silmämeikin. Se jos joku on luksusta. Ei ole kovin montaa asiaa, joista pitäisin vähemmän kuin silmien hankaamisesta jollain omalla, erillisellä pesuaineella. Riittoisuudesta on myös pakko antaa kehuja; sellainen herneen kokoinen määrä riitti oikeasti puhdistamaan koko kasvot. Puhdistusaineen lisäksi paketista löytyy myös kasvonaamio, jossa ”pääraaka-aineina” ovat tyrniöljy, hyaluronihappo ja siankärsämöuute. Tuote kulkee tuttavallisemmin nimellä hehkunaamio, ja on kuulemma ehdottomasti yksi sarjan rakastetuimmista tuotteista, enkä yhtään ihmettele. Naamion luvataan poistavan kuolleita ihosoluja, kosteuttavan tehokkaasti ja tekevän ihosta hehkeän ja tasaisen.

Tämän paketin ajatuksena oli tarjota ylellinen hoitokokemus, ja itsensä hemmottelua toimivilla tuotteilla. Tehokkaan puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen iho on tilassa, jossa se imee itseensä paremmin kaiken mitä sille sivelee. Kasvojen hoitorituaali onkin hyvä päättää paketista löytyvään Anti-Ageing Serumiin. Tuo kasvoseerumi on erikoisyrttiseos, jonka B- ja C-vitamiinin auttavat uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa. Lisäksi tuo seerumi rauhoittaa ihoa ja edistää kollageenin syntymistä, vähentään pigmentaatiota ja parantaa mikroverenkiertoa. Tämä tuote päätyi äidin paketin lisäksi myös omaan kosmetiikka-repertuaariini.

 

 

Vartalolle

Havaintojeni perusteella moni meistä huoltaa vartaloaan kesällä terhakkaammin kuin talvella. Kesällä vaatteita on yleensä vähemmän, ja iho on esillä enemmän. Ihoa muistetaan kuoria, kosteuttaa ja suojata, mutta talvella ei niinkään. Talvella hoidetaan usein vain ne akuuteimmat hilseilyt ja ongelmat. Olen huomannut kuitenkin myös sen, että mikäli tuotteet yksinkertaisesti ovat tarpeeksi ihania ja toimivia, niitä tulee käytettyä jatkuvasti. Usein iltaisin oikein odotan, että saan mennä suihkuun, kuoria ihoni ja levittää kuoritulle iholle paksuja, mutta nopeasti imeytyviä voiteita. Tämän paketin kantavana ajatuksena oli antaa nuo riittävän ihanat ja toimivat tuotteet, jotka saavat halajamaan niitä voiteilla läträämistä ja itsensä hemmottelua.

Pidän ihan erityisesti tästä paketista löytyvästä Body&Soul-sarjan kuorintavoiteesta. Tuoksuksi valitsin tietysti taas sen sama sitruksen, mutta myös se pehmeän mantelinen oli todella miellyttäv. Koostumus tässä on täyteläinen, ja sellainen ihanan kermainen. Voiteen ”kuorivuus” tulee oliivin kivistä, jotka tuntuivat iholla todella tehokkailta. Kokeilin tätä ensimmäisen kerran saunassa, ja aika usein monet kuorintavoiteet ovat ikäänkuin sulaneet vartalolle aika pian niiden levittämisen jälkeen, eikä kuorivat ominaisuudet ole päässeet oikeuksiinsa, mutta tässä voiteessa sen kuorivuus säilyi, ja sitä pystyi pyörittelemään iholle minuuttitolkulla ilman, että sen rakenne ”hävisi”. Kuorintavoide sisältää myös aloe veraa, kookosöljyä ja kaakavoita ja se jätti ihon todella pehmeäksi. Kuorinnan jälkeen tuolle pehmeälle iholle tuntuu ihanalta levittää kosteusvoiteita. Tästä paketista löytyy sitruksinen vartalovoide, joka sisältää niin ravitsevaa argan-öljyä, manteliöljyä kuin auringonkukkaöljyäkin. Tuo voide kosteuttaa siis erittäin tehokkaasti ja sopiikin sen ansioista erinomaisesti herkälle ja kuivalle iholle.

Kolmantena, luksus-extrana, yllätysmomenttumina, sujautin pakettiin vielä kauniisti kimaltavan Get Glowing -öljyn. Tuo öljyn sisältämä luonnollinen kuparipigmentti antaa iholle ihan todella kauniin säihkeen. Öljyä voi käyttää niin kasvoille kuin vartalollekin. Kuparipigmenttien lisäksi tässä öljyssä on myös niitä hoitavia ainesosia, kuten argan-, manteli- ja seesamöljy, sekä runsaasti E-vitamiinia, jotka yhdessä tekevät ihosta säihkyvän lisäksi myös silkinpehmeän. Erityismaininta myös siitä, että öljy imeytyi ihoon hanakasti, eikä jättänyt sitä ollenkaan tahmaiseksi, kuten alkuun vähän pelkäsin. Tämä öljy jää ehdottomasti myös omaan valikoimaani. Ihan huikea tuote!

 


Parasta hiuksille

Tämän tässä on paketti minulta minulle (tai oikeammin ehkä Life:lta minulle), enkä ajatellut odottaa sen lahjan antamista jouluun saakka vaan otin tuotteet malttamattomana käyttöön heti samana päivänä, kun ne käsiini sain. Paketti piti sisällään tanskalaisen Unique- sarjan voluumia antavan shampoon, kosteuttavan hoitoaineen, merisuola-suihkeen sekä syväpuhdistavan shampoon. Unique- sarjan tuotteiden tärkein valmistusaine on paljon proteiineja, mineraaleja ja vitamiineja sisältävä luomuhera. Se vahvistaa, elvyttää ja suojaa hiustaa sen pintaa syvemmältä. Lisäksi nuo tuotteet sisältävät luonnon kukista ja kasveista peräisin olevia hoitavia uutteita ja öljyjä. Hauska fakta tuotteiden takaa on myös se, että ne on kaikki valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen.

Leikkasin tukkani polkaksi n.kuukausi sitten, ja sitä täytyy laittaa tällä hetkellä huomattavasti aiempaa enemmän, jotta sen saa asettumaan nätisti. Tukkani on luonnonkihara (tosin vain takaa..), päälaelta se on kuitenkin littana kuin lässähtänyt pannukakku, joten tyvi vaatii aina vähän kohennusta suolsuihkeiden, tai kuivashampoon muodossa. Aika usein on tuntunut siltä, että pelkkä shampoo ei todellakaan riitä puhdistamaan hiuksia noista muotoilutuotteista, ja siihen oiva apu on ollut tuo syväpuhdistava shampoo. Sen avulla hiuksista tulee ihanan puhtaat, mutta myös ilmavat. Ensimmäistä kertaa tuota syväpuhdistavaa shampoota käytettyäni en kokenut sen jälkeen tarpeelliseksi edes ruutata hiusten tyviin mitään rakennetta antavaa, vaan olin tyytyväinen lopputulokseen ihan sellaisenaan. Kiharat tosin puristelin esiin tuolla suolasuihkeella.

Tämän sarjan shampooita uskallan hyvillä mielin käyttää myös Alban hennoille lapsen hiuksille. Pesen lapsen hiuksia shampoolla todella harvakseltaan, sillä olen huomannut huolellisen vesipesun ja päänahan kevyen hieromisen riittävän tarpeeksi hyvin. Mutta aina toisinaan hiukset kaipaavat kuitenkin puhdistavampaa pesua, ja siihen nämä tuotteet toimivat todella hyvin.

Näitä tuotteita ei muuten löydy Life:n nettisivuilta vaan näitä halutessaan suosittelen kipittämään lähimpään myymälään. Kerron, että se kannattaa.

 

 

Näiden joulupakettien suunnitteleminen ja kasaaminen tuntui niin mukavalta, että tekisi mieli puuhastella näitä vielä ainakin muutama lisää. Life- myymälöiden valikoima on todella laaja, ja en usko valehtelevani yhtään kun sanon, että sieltä löytyy aivan takuulla jokaisella jotakin. Erityisen helppoa siitä löytämisestä tekee asiansa osaava, ammattitaitoinen henkilökunta. Saatan aina toisinaan olla ”vähän” raskas asiakas satojen kysymysteni ja kanssa, mutta Life:ssa en kokenut kuulustelevani vaan käyväni keskustelua, joka kiinnosti yhtä lailla meitä molempia.

Täytyy muuten mainita myös se, kuinka kohtuuhintaisia kaikki tämän postauksen tuotteet olivat. Suurimman osan paketeista saa kasattua n.30€:lla, osan jopa sitäkin edullisemmin.

Ja hei, ehkä se postauksen paras osuus: halutaan yhdessä Life:n kanssa jakaa ihania asioita myös teille. Kerro blogin kommenteissa minkä tämän postauksen paketeista haluaisit saada itsellesi, tai jolla haluaisi ilahduttaa ystävääsi – olet mukana 50€:n arvoisen hemmottelupaketin arvonnassa. Saat toki kommentoida ihan mitä tahansa muutakin. Noita paketteja arvotaan kolme kaikkien kommentoineiden kesken. Arvonta-aikaa on viikko tämän postauksen julkaisusta, ja säännöt löytyvät tämän linkin takaa.

Pst.Alba oli mukanani tuolla ensimmäisellä vierailulla ja leikki koko käynnin ajan tyynen rauhallisesti tällä lämmitettävällä pehmopupulla. Oiva lahjavinkki kaikille teille, jotka mietitte sopivaa lahjaa esimerkiksi kummilapselle.

 

49 Comments
 • meri
  Posted at 16:39h, 03 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii-öljypaketin antaisin ystävälleni, jota näen aivan liian harvoin.

 • Assi
  Posted at 18:06h, 03 joulukuu Vastaa

  Vartalolle-paketin. Kaikissa kyllä oli jotain kiinnostavaa. :)

 • Iida
  Posted at 18:11h, 03 joulukuu Vastaa

  Kaikki näytti tosi ihanilta, mutta Parasta hiuksille on mun valinta! :)

 • iina
  Posted at 18:31h, 03 joulukuu Vastaa

  Oispas vaikee valita, mutta ehkä tuo yltäkylläistä pehmeyttä kiireestä kantapäähän. Jalat jää muuten ainakin mulla ihan liian vähälle hoidolle, mitä nyt pesen ja kynsiä lakkailen 😁

 • Lotta
  Posted at 19:15h, 03 joulukuu Vastaa

  voi kyllä tekis hyvää tollanen sä oot silkkii-paketti. keksin tossa vähän aikaa sitten jostain että öljyt kannattaa levittää iholle jo heti suihkussa kosteelle iholle niin ne imeytyy vielä paremmin :)

 • Rose
  Posted at 20:13h, 03 joulukuu Vastaa

  Kaikki paketit ovat ihania, mutta erityisesti houkuttelevat nuo Flow Kosmetiikan tuotteet. :)

 • Milla
  Posted at 00:25h, 04 joulukuu Vastaa

  Get glowing-öljy, seerumi, sheavoide ja noi sitruksen tuoksuiset tuotteet houkuttelee eniten! Jos yks paketti pitäis valita niin ehkä se ois Elinvoimaa kasvoille

 • Jenna
  Posted at 08:31h, 04 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille paketti olisi ihana ilahduttamaan äitiäni!

 • Sanna Lehtinen
  Posted at 09:30h, 04 joulukuu Vastaa

  sä oot silkkii paketti kiinnostelee ! :)

 • Stiina
  Posted at 10:05h, 04 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille paketti valikoitui näistä suosikiksi !

 • Janika
  Posted at 10:13h, 04 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii- paketti kiinnostaisi eniten!

 • Venla
  Posted at 10:46h, 04 joulukuu Vastaa

  Kasvohoitopaketin haluisin! :)

 • Emily
  Posted at 10:50h, 04 joulukuu Vastaa

  Kasvohoitopaketti näyttää niin ihanalta ja tulisi tarpeeseen!

 • Sanni
  Posted at 10:57h, 04 joulukuu Vastaa

  Öljyt ja kasvoille sopivat tuotteet kiinnostaa. Lähtis samantien joululahjapakettiin.

 • EmmiM
  Posted at 11:15h, 04 joulukuu Vastaa

  ohh elinvoimaa kasvoille -paketti kuulostaa loisteliaalta!

 • Sinililja Miettunen
  Posted at 11:26h, 04 joulukuu Vastaa

  Ehottomasti pehmeyttä kiireestä kantapäähän -setti!

 • Johanna
  Posted at 11:41h, 04 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii – paketti olisi ykköstoive, vaikka nuo kaikki vaihtoehdot kuulostaa kyllä ihanille!

 • Essi Jokelainen
  Posted at 11:52h, 04 joulukuu Vastaa

  Pehmeyttä kiireestä kantapäähän-setti!! :))

 • Ansku
  Posted at 13:47h, 04 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii-paketti kuulostaa ihanalta – tosin kaikki muutkin :D Itselle tulisi tämä.

 • Niina
  Posted at 16:32h, 04 joulukuu Vastaa

  Yltäkylläistä pehmeyttä kiireestä kantapäähän!🤩

 • Kristiina
  Posted at 16:35h, 04 joulukuu Vastaa

  Olipas mielenkiintoinen postsus. Tuossa on monia muitakin kiinnostavia tuotteita, mutta tuo Vartalolle-paketti ainakin tulisi heti käyttöön.
  Mukavaa joulun odotusta!

 • Anna
  Posted at 17:47h, 04 joulukuu Vastaa

  Kaikki kuulostavat ihanilta paketeilta, mutta sä oot silkkii-paketti valikoituisi✨

 • Odera
  Posted at 18:26h, 04 joulukuu Vastaa

  Mielenkiintoinen postaus!:)
  Yltäkylläistä pehmeyttä kiireestä kantapäähän paketti kuulostaa ihanalta!

 • Tiia Kuopusjärvi
  Posted at 18:28h, 04 joulukuu Vastaa

  Ihania paketteja! Itse valitsisin lahjakääreisiin jotain ihanan tuoksuisia ihonhoitotuotteita :-)

 • Essi
  Posted at 19:31h, 04 joulukuu Vastaa

  Parasta hiuksille -paketti kuulostaa hyvältä :)

 • Kepa
  Posted at 20:30h, 04 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii paketilla ilahduttaisin ulkomailla työskentelevää siskoa. Öljyt hellisi varmasti paljon aurinkoa saavaa :)

 • Jenni
  Posted at 21:01h, 04 joulukuu Vastaa

  Oih, kaikki paketit kuulostavat ihanilta, ja tarpeellisilta. Hyvät hiustuotteet on akuutissa etsinnässä, eli ehkä suurin tarve olisi Parasta hiuksille -paketille. :)

 • Kukka
  Posted at 21:22h, 04 joulukuu Vastaa

  Täällä ilmoittautuu toinen öljyjen läträäjä, joten valitsisin ”Sä oot silkkii” -paketin!

  Ja tosiaan, jännä miten sitä (ilmeisesti iän myötä) joulu muuttuu mukavammaksi :)

  Ihanaa joulua, aina yhtä pirteä ja kaunis Sanni!

 • anna s.
  Posted at 22:24h, 04 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii -paketti kuulostaa ihanalta <3

 • Tiia Järvinen
  Posted at 23:19h, 04 joulukuu Vastaa

  Oih kaikki kuulostaa niin hyviltä! Jos yksi pitää valita, osuisi se noihin öljyihin.. :)

 • mara
  Posted at 00:44h, 05 joulukuu Vastaa

  Unique-paketti :) Kiitos lahjavinkistä kummilapselle!

 • Varpu
  Posted at 00:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii.

 • Maija Parviainen
  Posted at 02:21h, 05 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii -paketti oman perheen käyttöön.

 • Ella Hirvonen
  Posted at 07:49h, 05 joulukuu Vastaa

  Vartalolle paketin 😍⛄

 • Eeva
  Posted at 22:20h, 05 joulukuu Vastaa

  Parasta hiuksille -paketti kuulostaa ihanalta.

 • Saara Tani
  Posted at 23:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille~~♡

 • Kirsi
  Posted at 16:05h, 06 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille , äidille hemmottelua joululahjaksi

 • Marja-serkku
  Posted at 23:54h, 06 joulukuu Vastaa

  Vartalolle- paketti 👍

 • Anna
  Posted at 21:17h, 07 joulukuu Vastaa

  Sheavoi tai öljyt :)

 • hilkka
  Posted at 07:39h, 08 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii- paketti olisi varmasti hyvä joululahja tyttärelle :)

 • Jensku
  Posted at 09:29h, 08 joulukuu Vastaa

  Sä oot silkkii 😍

 • Rebekka
  Posted at 09:41h, 08 joulukuu Vastaa

  Yltäkylläistä pehmeyttä kiireestä kantapäähän, olisi ihana!

 • Pirjo
  Posted at 09:43h, 08 joulukuu Vastaa

  Vartalolle-paketti!

 • Laura
  Posted at 12:33h, 10 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille-paketti kiinnosti eniten :)

 • piitu
  Posted at 13:55h, 10 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille kiinnostaisi eniten!

 • tiiu
  Posted at 18:07h, 10 joulukuu Vastaa

  Sheavoita sisältävä paketti

 • sarita
  Posted at 21:55h, 10 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille

 • ansu
  Posted at 22:10h, 10 joulukuu Vastaa

  Elinvoimaa kasvoille tulisi tarpeeseen!

 • Sini
  Posted at 20:53h, 16 joulukuu Vastaa

  Oi, ehdottomasti vartalolle-paketti. Erityisen kiinnostavalta vaikutti glowing body oil 😍

Post A Comment