Vahvistamassa ja tukemassa

Kaupallinen yhteistyö: Itsehoitoapteekki

 

 

Kuinka uskomattoman ihanalta tuntuukaan aina nämä kesän ensimmäiset oikeasti lämpimät päivät? Ne sellaiset kun uskaltaa vähän jo luottaa siihen lämpöön. Ne sellaiset kun poistuu kotoa aamupäivällä ajatellen palaavansa vasta illalla, ja se on selkein suunnitelma mikä on. Rakastan erityisesti tätä alkukesän tunnelmaa, kun kaikki ihanin on vielä edessä mutta nytkin jo on tosi hyvä.
Tämä kesäkuu tosin vietetään niin, että itse teen vielä töitä, mutta lapsi on jo lomalla. Se taas tarkoittaa sitä, että omia päiviään joutuu usein jatkamaan pidempään, kuin normaalisti sillä haluaisin että lapsen päivissä olisi se sellainen ihanan huoleton loman tuntu joten omat työt jäävät usein siihen hetkeen, kun lapsi jo nukkuu.
Nyt noin kahden viikon melkein lomailun perusteella voisin sanoa, että olemme onnistuneet huolettomuudessa aika hyvin. Ollaan aina, sään sen salliessa, lähdetty kotoa jo varhain. Pakattu laukkuun ne kaikkein tarpeellisimmat: vesi, aurinkorasvat, evästä ja uimakamat ja palattu kotiin vasta iltapalalle. Lapsi on jotenkin mahtavassa iässä (näin sanoo muuten jokainen vanhempi, lapsen jokaisesta iästä), hän innostuu vielä sellaisella tarttuvalla tavalla kaikesta, mutta jaksaa myös vain kierrellä, katsella ja ihastella. Esimerkiksi eilen ja toissapäivänä käveltiin molempina päivinä reilusti yli 13km, eikä pieni valittanut väsymystä kertaakaan. Kaikki tekeminen ja meneminen tuntuu siis harvinaisen helpolta ja mukavalta.

Tiedätte ehkä jo nyt, että sen jälkeen kun pilates tuli elämääni jäädäkseen, se on tuonut mukanaan myös hirveästi muuta hyvää. Olen huomattavasti aiempaa kiinnostuneempi siitä kuuluisasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kuin aiemmin. Tiedostan hyvin millaiset asiat ja tekijät vaikuttavat siihen kuinka hyvin voin: uni, liikunta ja ravinto niistä keskeisimmät, mutta on tietysti muutakin.

Lapsen energia tuntuu usein olevan ihan loputon, ja haluan pysyä siinä mukana. Kaikkein eniten nautin itsekin juuri yhteisestä tekemisestä: pallopeleistä, kävelyretkistä, uimisesta.

Ollaan molemmat harvoin sairaana, ja kiitän siitä mielessäni usein Fiilus maitohappobakteereita, vaikka tietenkään koskaan syy ei roiku vain missään yhdessä tekijässä, vaan on monen asian (usein sattumuksen) summa.
Mutta jos  tiedän, että voin itse tehdä jotain millä voin vahvistaa, tukea ja tasapainottaa hyvinvointia, niin valitsen sen tietysti. Yksi Fiilus -purutabletti sisältää miljardi Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita ja miljardi Bifidobacterium lactis –bifidobakteereita. Näissä Fiilus- purutableteissa pidän erityisesti juuri siitä että ovat nimenomaan purutabletteja, hyvänmakuisia vieläpä. Erityisesti tuo mustikan makuinen, D3-vitamiinia sisältävä, on suosiossa. Sellainen purkki hupenee tässä taloudessa aina nopeammin suhteessa muihin makuihin, joita ovat mansikka ja sellainen hedelmäinen tabletti. Jälkimmäinen sisältää myös sinkkiä ja C-vitamiinia, jotka molemmat ovat myös omiaan tukemaan ja vahvistamaan vastustuskykyä.
Olin lisäämässä tähän vielä että lapsenkin saa syömään vitamiininsa huomattavasti helpommin, kun ne on pakattu tällaiseen hyvänmakuiseen ja helposti nautittavaan muotoon, mutta tajusin että ihan sama pätee kyllä itseenikin: muistan ottaa ravintolisäni todennäköisemmin silloin kun ne maistuvat hyvältä ja ovat pureskeltavia. Fiilus maitohappobakteereista löytyy tosin myös sellainen neutraali kapselimuotoinen valmiste, niille jotka nauttivat omansa mieluummin veden kanssa tai esimerkiksi veteen avattuna. Kaikki Fiilus-tuotteet ovat lisäksi gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia, soijattomia ja hiivattomia.

En tiedä onko muillakin samaa, mutta en ole maailman ansioitunein ottamaan kaikkia vitamiineja tai ravintolisiä ihan joka aamu. Jotenkin ne aina toisinaan vaan unohtuvat kun on niin kiire syödä kaikkea muuta, juoda kahvia, pukeutua, laittautua ja no- kyllä te tiedätte millaisia aamut lapsiperheissä voivat toisinaan olla. Siksi purutabletit on mitä mainion keksintö, sillä näitä voi ottaa helposti missä tahansa ja milloin tahansa, sillä vettä tai muutakaan ei tarvita. Näitä Fiilus maittohappobakteereita löytyykin multa usein eri laukkujen pohjilta, kulkevat siis lähes aina mukana ja tulevat siten kaikkein varmimmin myös joka päivä otetuksi.

Näitä löytyy apteekeista kautta maan ja maksavat noin 13€ purkki. Hyvänmakuinen ja pureskeltava suositus meiltä teille.

1 Comment
  • Tyylimurun tiina
    Posted at 22:00h, 02 heinäkuun Vastaa

    Ah näitä sun kuvia taas ❤️ Lapsille muistan vitamiinit sun muut tarjota, itselle vähän harvemmalla tahdilla, vaikka ei sen ihan niinkään pitäisi mennä. Ihan osuva muistutus tässä artikkelissa!

Post A Comment