Vielä hetken 27

Täytän huomenna 28. Se tuntuu samaan aikaan paljolta ja vähältä. Numerona se on vielä pieni, mutta kun musta tuntuu että olen edelleen se sama tyttö kuin olin joskus 17-vuotiaana, niin se tuntuukin yhtäkkiä aika suurelta. Ei kuitenkaan missään tapauksessa pahalta. Uskoisin, että 28-vuotiaana on ihan yhtä kivaa kuin kaksikymmentäseitsemän- vuotiaanakin, ellei kivempaankin.

Vielä reilu kuukausi sitten suunnittelin järjestäväni huomiselle megalomaaniset juhlat, jonne olisin kutsunut aivan kaikki tuntemani ihmiset, joiden seurassa viihdyn. Tiedättekö sen kun on lokeroinut ihmisiä tiettyihin laatikoihin; on lapsuuden ystävät, sisarukset, miehen ystävät, töiden kautta saadut ystävät, iholla- perhe, vanhat koulukaverit jne.ja jokaisen laatikon ystäviä näkee aina erikseen. Siis niin, että vaikka lapsuuden ystävät ja työkaverit eivät ole koskaan tavanneet toisiaan. No, ajattelin että olisi aika hienoa rikkoa tällainen rajoittunut ajattelumalli ja yhdistää kaikki ystävät yhteen ja samaan isoon laatikkoon. Sitä paitsi, tiedä millaisia uusia ystävyyksiä saattaisikaan näiden kaikkien mun mielestä ihan uskomattoman hienojen ihmisten välille syntyä.

Tuo ajatus on edelleen tosi hieno, mutta silti en voisi nyt olla tyytyväisempi etten noita juhlia sitten kuitenkaan alkanut häärätä. Just nyt tekee nimittäin mieli kutsua kylään ihan vain muutama vanha ystävä, korkata pullo viiniä ja huutaa kilpaa Aliaksessa.
Roma on kuitenkin kuulemma järjestänyt huomisillalle jonkin yllätyksen, joten lautapelit oli kaiveltava kaapista jo tänään.

Aika hyvä olla just nyt just tässä. Keittiönpöydän ääressä ja koko elämässä.

6 Comments
 • Sandra
  Posted at 08:41h, 29 tammikuun Vastaa

  Paljon onnea! ♡

  • Sanni
   Posted at 23:31h, 30 tammikuun Vastaa

   Kiitos Sandra <3

 • Mari
  Posted at 11:02h, 29 tammikuun Vastaa

  onnea Sanni! 🙂

  • Sanni
   Posted at 23:30h, 30 tammikuun Vastaa

   Kiitos 🙂

 • -
  Posted at 22:05h, 29 tammikuun Vastaa

  Postausideat ovat varmaankin aina tervetulleita! olisi mukava nähdä teidän häistä kuvia ja ajatuksia 🙂 vai oletko jo laittanut niitä tänne blogin puolelle?

  • Sanni
   Posted at 23:30h, 30 tammikuun Vastaa

   Ehdottomasti ovat, kiitos tästä. Häistä tulossa postausta kyllä, varmaan joskus hääpäivän tienoilla sitten.

Post A Comment